Kocamın Telefonunda Neye Baktığını Görmek İçin Eksiksiz Kılavuz

Kocasının telefonuna bakıyor.

20% evli erkekler eşlerini aldatıyor. Başka bir araştırma, bu tür bir aldatmanın aşağıdakilere yol açtığını göstermektedir çiftlerin 57%'sinde boşanma. Sadık bir ilişkide sevilen biriyle telefon paylaşmak büyük bir mesele değildir. Ancak aniden, kocanızın telefonuna karşı garip davranışlarını fark ederseniz, bu endişe verici olabilir. İnternette hile yapıp yapmadığını veya uygunsuz içerik görüntüleyip görüntülemediğini merak etmeye başlayabilir ve "Kocamın telefonunda neye baktığını nasıl anlayabilirim?" diye sorabilirsiniz.

Herkesin mahremiyetine saygı duymak önemli olsa da, sadakatsiz olduğundan şüpheleniyorsanız, bu makale size telefonunu takip etmenin ve çevrimiçi etkinliklerini izlemenin en iyi yollarını verecektir.

Kocanın Telefonunda Aranacak Aldatma İşaretleri

İşte kocanızın çevrimiçi sadakatsizliğe karıştığını doğrulayabilmeniz için bazı belirgin işaretler. Belki kocanız tüm işaretlere sahip değildir, ancak birkaçı şüpheyi doğrulayabilir.

Telefon Kullanımında Artış

Ekran süresinde ani bir artış veya gece boyunca cep telefonu kullanımı, başka biriyle etkileşime girdiğinin açık bir işaretidir.

Telefondaki Faaliyetlerini Sürekli Gizlemek

Kocanızın sürekli olarak faaliyetlerini gizlediğini, telefonu hızla kapattığını veya siz ona yaklaşırken faaliyetlerini değiştirdiğini fark ederseniz. Bu davranış, telefonda sizden bir şeyler gizlediğinin işareti olabilir.

Telefon Sessiz Modda Kalıyor

Telefonu sessiz veya rahatsız etmeyin modunda tutmak, bildirimleri gizleme girişimidir. Dolandırıcılar genellikle faaliyetlerini diğerlerinden gizlemek için bildirimleri gizler.

Çağrıları Gizlice Alın

Eşler arasında sır yoktur, telefon görüşmeleri bile. Sizin yanınızda telefon görüşmesi yapmaktan kaçınma ve telefon görüşmesi yapma telaşıyla odadan çıkma davranışı büyük bir tehlike işaretidir.

Şifreleri Sık Sık Değiştirin

Partneriniz size çok yakınsa, ancak aniden mobil ve sosyal medya hesaplarını şifrelerle koruduğunu ve sürekli şifre değiştirdiğini fark ederseniz, bu sizden bir şey saklamaya çalıştığının işaretidir.

afiş

Partnerinizin Telefonunda Ne Yaptığını Nasıl Görebilirsiniz?

Kocamın telefonunda ne yaptığını belirlemek ve görmek için, işte gerçeği ortaya çıkarmanın yolları:

Spynger Uygulamasını Telefonuna Yükleyin

casus ağı

Spynger gibi bir casus uygulaması kullanmak, kocanızın internette ve telefonunda nelere baktığını görmenin en doğru ve gelişmiş yoludur.

  • Telefon etkinliğini takip edin: Arama kayıtlarını takip edebilir ve mesajları, sosyal medya gönderilerini, beğenileri, paylaşımları ve sosyal etkileşimleri kolayca görebilirsiniz. Bu şekilde kocamın telefonunda ne yaptığını görebilirsiniz.
  • GPS takibi: Spynger, gerçek zamanlı GPS konumunu izleyerek size nereye gittikleri veya nerede oldukları hakkında bilgi sağlar.
  • Tarama geçmişini izleyin: İnternette ne aradıklarını veya bir web sitesinde ne kadar zaman geçirdiklerini izleyebilirsiniz.
  • Keylogger: Gelişmiş keylogger özellikleri sayesinde kullanıcılar ister Android ister iPhone kullanıyor olsunlar, telefonlarındaki her tuş vuruşunu izleyebilirler.
  • Gizli ekran kaydedici: Ekran kaydedici ile her gizli mesajı, silinmiş mesajı, medya dosyasını, fotoğrafı ve videoyu görüntüleyebilir, ekran görüntüsü alabilir ve hatta hedef cihazdaki herhangi bir şeyi kaydedebilirsiniz.

Buna ek olarak, uygulamayı arka planda gizli tutan bir gizli moda sahip olursunuz, böylece kimse izlendiğini bilmez.

Paylaşılan Hesap Faaliyetlerine Bir Göz Atın

google hesabı

Paylaşılan hesapları analiz ederek, kocamın telefon aktivitelerini nasıl takip edeceğinizi öğrenebilirsiniz. Etkinliklerini takip etmek için paylaşılan Google hesabında oturum açabilir veya bunu bilgisayar veya tablet gibi paylaşılan cihazlarda da yapabilirsiniz.

Şüpheli e-postalar için e-postalarını kontrol edin, öğeleri gönderin ve çöp kutusundaki öğeleri silin. Burada ayrıca herhangi bir uygulamanın veya web sitesinin giriş bilgilerini de bulabilirsiniz. Şüpheli hesapları bulmak ve kocamın telefonunda ne yaptığını görmek için tarama geçmişini ve kayıtlı şifreleri de kontrol edebilirsiniz.

App Store Satın Alma Geçmişini Kontrol Edin

App Store

App Store satın alma geçmişini kontrol ederek ne tür uygulamalar ve içerikler satın aldığını görebilirsiniz. Bu size onun ilgi alanları hakkında bir fikir verecektir. App Store satın alma geçmişini görmek için aşağıdaki adımları izleyin:

iPhone veya iPad için:

  • App Store'u açın.
  • Ekranın üst kısmındaki profil simgesine veya oturum açma düğmesine dokunun.
  • Uygulamalar, uygulama içi satın alımlar ve abonelikler dahil olmak üzere tüm satın alımların bir listesini görmek için "Satın Alma Geçmişi "ni seçin.

Mac'te:

  • Uygulamalar klasöründe App Store'u açın.
  • Profil adınıza tıklayın.
  • "Hesap Ayarları" seçeneğini seçin.
  • Şimdi aşağı kaydırın ve "Satın Alma Geçmişi "ne dokunun.

Bulut Deposunu ve Paylaşılan Fotoğraf Akışlarını Keşfedin

google sürücü

Kocanız bir iPhone kullanıyorsa, iCloud saklama alanını ve paylaşılan fotoğraf albümlerini kontrol edebilirsiniz. Android cihazlarda, paylaşılan dosyaları Google Drive'da ve fotoğrafları Google Fotoğraflar'da görebilirsiniz. Bu hizmetler, kocamın telefonunda neye baktığını nasıl anlayabileceğimi bilmenizi sağlar.

iCloud saklama alanını kontrol etmek için adımları izleyin:

  • Eşinizin telefonunda ayarlar uygulamasını açın.
  • Apple Kimliği ayarlarını açmak için adına dokunun.
  • iCloud saklama alanını kullanan tüm uygulamaları ve verileri görmek için iCloud'a dokunun.
  • Şimdi, fotoğraflar, yedeklemeler ve belgeler de dahil olmak üzere depolananların ayrıntılarını görmek için "Depolamayı Yönet "e dokunun.
  • iCloud Fotoğrafları'nı ve Paylaşılan Albümler'i görüntülemek için "Fotoğraflar "a dokunun.

Google Drive'ı ve fotoğrafları aşağıdakilere göre kontrol edin:

  • Google Fotoğraflar'ı açın.
  • Paylaşılan fotoğrafları görmek için ekranın alt kısmındaki paylaş simgesine dokunun.
  • Google Drive'ı açın.
  • Şüpheli bir şey olup olmadığını görmek için dosya ve klasörlere bakın.

Bu yöntemin dezavantajı, bulut hizmetlerini yalnızca eşiniz size oturum açma kimlik bilgilerini verirse veya yalnızca telefonuna fiziksel olarak erişerek kontrol edebilmenizdir.

Telefon Faturası ve Veri Kullanım Analizine Bakın

Telefon Faturası

Telefon faturalarını ve veri kullanım detaylarını analiz etmek size onun telefon aktiviteleri hakkında değerli bilgiler verebilir. Telefon faturalarını analiz ederek, eşinizin cep telefonu kayıtlarını, gelen ve giden aramaları, arama geçmişini, aramaların zamanlamalarını ve kısa mesaj ayrıntılarını kontrol edebilirsiniz.

Sık aranan numaraları kontrol edebilir ve uzun konuşmaları belirleyebilirsiniz. Fatura ayrıntıları, abonelik hizmetleriyle ilgili ücretlerin tüm ayrıntılarını içerir. Bunlar flört uygulamaları, yetişkinlere yönelik içerikler veya diğer şüpheli hizmetleri içerebilir.

Benzer şekilde, veri kullanımını analiz ederek hangi uygulamaların daha fazla veri tükettiğini görebilirsiniz. Sosyal medya, mesajlaşma uygulamaları ve video akış hizmetleri yaygın yüksek veri kullanıcılarıdır. Kısacası bu, şüpheleri ortadan kaldıracak ve kocamın telefonunda ne yaptığını görebileceksiniz.

Sonuç

"Kocamın telefonunda nelere baktığını nasıl anlayabilirim?" sorusunu yanıtlamanıza yardımcı olacak çeşitli yöntemleri ele aldık. Çevrimiçi faaliyetlerini kontrol etmek ilişkinizdeki güveni sarsabilirken, çevrimiçi sadakatsizlikteki artış ve bazı şüpheli işaretler kocamın telefonunda ne yaptığını görmemi haklı çıkarabilir.

İster Spynger gibi bir casus uygulaması ister başka bir yöntem seçin, olumlu ve temkinli kalmak önemlidir. Bazen, işaretler herhangi bir kesin sonuca varmak için yeterli olmayabilir.

SSS

Kocamın ne sakladığını nasıl öğrenebilirim?

Herhangi bir aldatma belirtisi görürseniz, sadece açık konuşma yoluyla sizden ne sakladığını kolayca öğrenebilirsiniz. Ancak sorun devam ederse ve sürekli bir şeyler sakladığından şüpheleniyorsanız, o zaman bir casus uygulaması olan Spynger'yi kullanabilir ve her şeyi kontrol edebilirsiniz: telefon görüşmeleri, kısa mesajlar, sosyal etkileşimler, tarama geçmişi ve çok daha fazlası.

Kocamın ücretsiz olarak hangi web sitelerine girdiğini nasıl öğrenebilirim?

Kocamın telefonundaki tarama geçmişini neden sildiğini merak ediyorsanız, bunu manuel olarak öğrenebilirsiniz. Telefonuna erişin ve hangi web sitelerine girdiğini ücretsiz olarak öğrenin. Web tarayıcı uygulamasını (Chrome, Safari) açın ve menüdeki tarama geçmişine dokunun. Bu size ziyaret ettiği web sitelerinin tüm ayrıntılarını verecektir.

En yaygın gizli uygulamalar nelerdir?

Yaygın gizli uygulamalardan bazıları Phonsee, KeepSafe, Calculator Vault, Hide it Pro, Journal, Private Space, AppLock, HideU: Hesap Makinesi Kilidi, Vaulty, vb.

Gizli uygulamalar, kullanıcıların cihazdaki videoları, fotoğrafları, dosyaları ve uygulamaları gizlemesine olanak tanır. Bu uygulamalar hesap makinesi, el feneri veya takvim gibi diğer uygulamalar gibi görünür veya gizli kalır.

Eğer "Kocamın telefonunda gizli uygulamalar olup olmadığını nasıl anlarım?" sorusuna takıldıysanız. Öğrenmesi çok kolay. Telefon ayarlarını açın ve ardından uygulamalara gidin. Orada telefon uygulamalarının tam listesini görebilirsiniz.

Patrice Sol, hilekârları yakalama ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma sanatında uzmanlaşmış saygın bir yazardır. Özel dedektif olarak edindiği kapsamlı deneyim ve insan psikolojisine dair keskin içgörülerinden yararlanan Patrice, karmaşık yalan ağlarını çözme becerilerini geliştirmiştir.

Bir cevap bırakın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gizli Ekran Kaydedici
WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram ve Skype'ta ne yaparlarsa yapsınlar, sadece hesabınıza giriş yaparak bundan haberdar olursunuz.
Hadi başlayalım
afiş görseli
tr_TRTurkish