Birinin Arkadaşlık Sitesinde Olup Olmadığını Nasıl Anlarsınız? 10 Yol

Birinin arkadaşlık sitesinde olup olmadığı nasıl anlaşılır

Düşündüğünüzden daha fazla "gizli" çevrimiçi randevucu var. ABD'de çevrimiçi tanışma platformlarını kullanan kişilerin 46%'si ya evli ya da bir ilişki içinde. Statista. Partnerinizin onlardan biri olabileceğini düşünüyorsanız, profillerini daha sonra değil, daha erken kontrol etmek iyi bir fikirdir. İşte birinin bir arkadaşlık sitesinde olup olmadığını nasıl öğreneceğiniz.

1. E-postalarını Kullanarak Profil Oluşturmayı Deneyin

bir profil oluşturun

Tinder, Bumble ve Match gibi çoğu site, bir e-posta adresiyle profil oluşturmanıza izin verir. Partnerinizin e-postasını biliyorsanız, onunla bir profil oluşturun. Site e-postanın zaten alınmış olduğunu söylüyorsa, partnerinizin muhtemelen orada bir hesabı vardır (birisi e-postalarını hacklemediyse).

Aynı şey telefon numaraları için de geçerlidir, bu nedenle SO'nuzun numaralarını birkaç popüler tanışma sitesine girmeye çalışın ve bir şey çıkıp çıkmadığına bakın.

2. Google Kullanarak Arkadaşlık Profillerini Bulma

google

Partnerinizin e-postasına erişiminiz yok mu? Sorun değil. Birinin arkadaşlık sitesinde olup olmadığını görmek için yine de basit bir Google araması kullanabilirsiniz. Arama çubuğuna "site:domain.com + e-posta adresi/eşinizin adı/kullanıcı adı" yazmanız yeterlidir. "domain.com" yerine partnerinizin kullandığından şüphelendiğiniz Match veya OkCupid gibi bir arkadaşlık sitesinin adını yazın.

3. Aldatanı Yakala Uygulamasını Kullanın

Birinin arkadaşlık sitelerinde gerçekten aktif olup olmadığını nasıl anlarsınız? Değer verdiğiniz birini yanlışlıkla suçlamak istemezsiniz. Bu tür bir dramadan kaçınmak için Bir dolandırıcıyı yakala uygulaması.

afiş

Spynger bu türden en iyi araçtır. Kullanımı kolaydır ve bir kişiyi aynı anda birden fazla tanışma sitesinde ve sosyal medya platformunda aramanıza olanak tanır. Hatta özel mesajlarını okuyabilir ve paylaşılan fotoğraf ve videoları görebilirsiniz. 

İşte birinin Spynger ile bir arkadaşlık sitesine kayıtlı olup olmadığını nasıl öğreneceğiniz: 

  1. Spynger için kaydolun ve abonelik planınızı seçin.
  2. Uygulamayı yüklemek için karşılama e-postanızdaki talimatları izleyin.
  3. Çevrimiçi kontrol panelinize gidin ve eşinizin çevrimiçi etkinliğini izlemeye başlayın. İşte bu kadar!

Spynger'nin partnerinizin gizli hayatının tam bir resmini çizmek için tüm renklere sahip olduğunu eklemek isteriz. Bu uygulama, flört uygulamalarındaki sohbetlerini kontrol etmenin yanı sıra konumları izlemenize, aramaları ve SMS'leri izlemenize ve ekran görüntüleri almanıza olanak tanır. Ve tamamen görünmez!

4. Tarama Geçmişlerini Kontrol Edin

tarama geçmişi

Birinin arkadaşlık uygulamalarında olup olmadığını öğrenmenin bir yolu, tarama geçmişini kontrol etmektir. Arkadaşlık sitelerine girmişlerse, muhtemelen orada listelendiklerini göreceksiniz. Aranacak bazı popüler platformlar şunlardır:

  • Tinder
  • Bumble
  • Maç
  • OkCupid
  • Menteşe

Bunlardan herhangi birini fark etmezseniz, partneriniz gizli tarama kullanıyor veya geçmişini sık sık temizliyor olabilir. Bu durumda, bazı ipuçları için kayıtlı şifrelerini veya yer imlerini kontrol edebilirsiniz.

5. Tersine Görsel Araması Yapın

Tersine Görsel Arama

Birinin bir arkadaşlık sitesinde olup olmadığını görmek için tersine resim araması yapın. Arkadaşlık sitelerinde, partnerinizin bir resmini Google Görseller'e veya benzer bir siteye yükleyin ve bağlantıları arayın. Bu, kullanıcı adı veya diğer tanımlayıcı bilgiler için de işe yarayabilir.

6. "Şifremi Unuttum" Hilesini Kullanın

Şifremi Unuttum

Kullanıcı adlarını veya e-postalarını biliyorsanız, "şifremi unuttum" numarasını deneyebilirsiniz. Eğer şifreyi sıfırlamanıza izin veriyorsa, muhtemelen orada bir profilleri vardır. Yine de dikkatli olun. Değişiklikten haberdar olabilirler ve bunun arkasında kimin olduğunu fark edebilirler.

7. Ters Kullanıcı Adı Araması Çalıştırın

Ters Kullanıcı Adı Arama

Tersine bir kullanıcı adı araması, birinin flört profili olup olmadığını öğrenmenize yardımcı olabilir. Gibi siteleri kullanabilirsiniz Detectico Partnerinizin kullanıcı adını kontrol etmek ve neler çıktığını görmek için. Farkında olmadığınız çeşitli platformlarda profilleri olabilir. Şöyle çalışır: sadece kullanıcı adını girin ve Detectico eşleşen profilleri bulmak için 70'den fazla ağı tarayacaktır.

8. Sahte Profil Oluşturun

sahte profil

İşte size birinin ücretsiz arkadaşlık profili olup olmadığını nasıl öğrenebileceğinize dair çılgın bir fikir: partnerinizin kullanıyor olabileceği arkadaşlık sitesinde sahte bir profil oluşturun. Onların dikkatini çekecek resimler ve ayrıntılarla bir kurulum oluşturun. Sadece yemi yutup yutmayacaklarını görmek için. Onları hemen bulamazsanız, ayarlarınızı değiştirin - yaş, konum ve nelerden hoşlandıklarını düşünün.

9. Telefonlarını Kontrol Edin

kocasının telefonuna bakıyor

Tamam, birlikte yaşıyorsunuz ve telefonları yanınızda. Uygulamalarına hızlıca bir göz atın. Bumble ve Tinder gibi bazı uygulamaların gözden kaçırılması oldukça zor olan benzersiz simgeleri vardır. Ayrıca, bu uygulamalardan bildirim alıyor olabilirler, bu nedenle yeni eşleşmeler, mesajlar ve daha fazlası hakkında birinin flört profili bildirimlerini bulmak için aşağı kaydırın. 

10. Sosyal Medyada Yeni Arkadaşlar Arayın

facebook arkadaşlari

İnsanlar genellikle sosyal medyada tanıştıkları yeni arkadaşlarını takip ederler. Dolayısıyla, partnerinizi takip eden ve onlarla sohbet eden bir grup yeni insan görürseniz, bir arkadaşlık sitesi veya uygulamasında tanışmış olma ihtimalleri yüksektir. Bunu, takipçilerinin kullanıcı adlarını Detectico gibi bir arama aracına girerek kontrol edebilirsiniz. Popüler arkadaşlık sitelerinde profilleri olup olmadığını gösterecektir.

Son Sözler

Arkadaşlık sitelerinde birini bulmanın pek çok yolu var! Her şeyi cihazınızın rahatlığında yapabilirsiniz! Ancak, partnerinizin kullanıcı adını bir tanışma sitesinde veya uygulamada görmeniz, mutlaka aldattıkları anlamına gelmez.

Eğer sağlam kanıtlar peşindeyseniz, Spynger gibi bir casus uygulamasını deneyin. Bu araç gerçekten çok güçlü! Kullandıkları platformları keşfetmenize, sohbet geçmişlerini kontrol etmenize ve hatta konumlarını görmenize yardımcı olabilir. Sağlam gerçekler elde edeceksiniz, sadece gerçekler.

Patrice Sol, hilekârları yakalama ve gizli gerçekleri ortaya çıkarma sanatında uzmanlaşmış saygın bir yazardır. Özel dedektif olarak edindiği kapsamlı deneyim ve insan psikolojisine dair keskin içgörülerinden yararlanan Patrice, karmaşık yalan ağlarını çözme becerilerini geliştirmiştir.

Bir cevap bırakın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gizli Ekran Kaydedici
WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram ve Skype'ta ne yaparlarsa yapsınlar, sadece hesabınıza giriş yaparak bundan haberdar olursunuz.
Hadi başlayalım
afiş görseli
tr_TRTurkish