Uber-sporing: Kan jeg sjekke en persons kjørehistorikk?

sjekk noens kjørehistorikk

Hvor lenge har du brukt Uber? Noen av oss har kanskje brukt Uber i mange år nå, siden lanseringen i 2009. Nå brukes appen av 150 millioner mennesker på verdensbasisog dette tallet fortsetter å stige, hovedsakelig på grunn av tjenestens praktiske funksjoner og brukervennlighet.

En slik funksjon er Uber-sporing. Du kan gå tilbake til den lagrede ruten, ombooke turer og til og med finne tapte gjenstander. Superhendig. Men hva med å spore andres reiser, for eksempel tenåringens eller partnerens? Hvordan gjør du det? Les videre for å få svarene.

Sporer Uber kjørehistorikken din?

Sporer Uber deg? Både ja og nei. Uber sporer enhetens posisjon når du er på tur, men det stopper så snart den går ut av bilen.

Uber registrerer alle turer du tar gjennom appen deres, inkludert detaljer som dato, klokkeslett, hente- og leveringssteder, prisbeløp og sjåførinformasjon. Denne informasjonen er bare tilgjengelig for kontoinnehaveren via den personlige Uber-kontoen.

Så hvis du vil sjekke noen andres Uber-historikk, kan du gjøre det - appen registrerer hver eneste tur, selv om du bestiller en tur for noen andre.

Hvordan spore noens Uber-kjøringer?

Etter å ha finkjemmet internett har vi funnet, testet og anmeldt noen av de mest populære metodene og Uber-tracker-appene for å spore noens Uber-historikk. Her er de tre beste:

1. Bruker Uber-kontoen sin

over

Dette er den enkleste måten å sjekke en persons Uber-historikk på. Hvis du har tilgang til kontoen deres, følger du disse trinnene:

  1. Åpne Uber-appen og logg inn med personens legitimasjon.
  2. Klikk på menyikonet (tre horisontale linjer) øverst til venstre på skjermen.
  3. Velg "Dine reiser" i rullegardinmenyen.
  4. Her kan du se alle tidligere reiser som er foretatt under den kontoen, inkludert detaljer som dato, klokkeslett, hente- og leveringssted, pris og sjåførinformasjon.

2. Be dem om å dele reisestatus

del en Uber-tur

"Del reisestatus" er en av Ubers sikkerhetsfunksjoner for sporing. Tenk på det som WhatsApps live-posisjon, men for turer. Du kan be noen om å dele turen med deg, og du får sanntidsoppdateringer om turen, for eksempel sjåførens navn, bilen de kjører og når de kommer frem.

Slik kan du bruke denne funksjonen: 

  1. Start Uber-appen og bestill en tur. 
  2. Når sjåføren er på vei, trykker du på alternativet "Del reisestatus" nederst på skjermen. 
  3. Skriv inn navnet eller nummeret til personen du ønsker å dele reisen med. 
  4. De får en lenke som viser hvor du befinner deg og gir sanntidsoppdateringer om turen din.
💡 Tips: Vil du gjøre reiseopplevelsen din bedre? Du kan dele reisedetaljene dine med opptil 5 kontakter. 

3. Bruk en Uber Tracker-app

Har du noen gang prøvd å få tak i noens innloggingsdetaljer? Ja, det er ikke alltid like lett. Partneren eller tenåringen din sier kanskje bare: "Nei, jeg deler ikke reisestatusen min!" Noen ganger får du ikke engang tilgang til kontoen deres. Så hva er løsningen? Bruk en Uber-sporingsapp.

banner

Møt Spynger! Denne appen hjelper deg med å spore og registrere alle Uber-reiser på enheten. Det er et enkelt verktøy som kjører i bakgrunnen. Og det beste av alt? Du kan sjekke alt via nettkontoen din. Enkelt. Praktisk. Effektivt.

Slik sporer du noens Uber-kjøringer: 

  1. Registrer deg for en Spynger-konto og logg inn.
  2. Last ned og installer Spynger-appen på målenheten.
  3. Fra kontoen din kan du se alle Uber-turer som er utført på den enheten, inkludert detaljer som dato, klokkeslett og hente- og leveringssteder med koordinater og adresser. Du kan til og med se skjermbilder av turen som brukeren har tatt.

Hva annet kan jeg spore ved hjelp av Spynger?

Spynger er mer enn en Uber-tracker. Det er en omfattende overvåkingsløsning som lar deg spore ulike aktiviteter på en persons enhet, inkludert:

  • GPS-posisjonssporing i sanntid
  • Stedshistorikk
  • Nettets historie
  • Aktivitet på sosiale medier (Facebook, Instagram, WhatsApp)
  • Anropslogger og tekstmeldinger
  • Mediefiler (bilder og videoer)

Og det beste av alt? Spynger har kule ekstrafunksjoner som geofencing! Du kan angi bestemte steder og få varsler når målenheten kommer til eller forlater disse stedene. Det er et flott alternativ til en SOS-knapp. Du får vite når dine kjære går inn i eller forlater et "trygt område", for eksempel nabolaget, kontoret eller hjemmet.

💡 Tips: Spyngers diskrete modusfunksjon gjør det mulig å skjule appikonet på målenheten, slik at det ikke kan oppdages.

Viktige læringspunkter

  • Uber sporer kjørehistorikken, men den er bare tilgjengelig for kontoinnehaveren.
  • Du kan bruke Uber-kontoen deres, be dem om å dele reisestatus eller bruke en Uber-sporingsapp som Spynger for å sjekke turhistorikken.
  • Spynger sporer ikke bare Uber-kjøringer, men også ulike andre aktiviteter på målenheten. Den har funksjoner som geofencing og diskret modus for ekstra bekvemmelighet.

Konklusjon

Slik fungerer Uber-sporing. Enten det er av sikkerhetsgrunner eller av ren nysgjerrighet, bør disse metodene gi deg den informasjonen du trenger. Vår anbefaling? Spynger. Du får mer enn bare kjørehistorikk, og det er enkelt å bruke. Så bare prøv det!

VANLIGE SPØRSMÅL

Finnes det en funksjon for familiedeling på Uber?

Uber har en familieprofil der opptil 10 familiemedlemmer kan dele en betalingsmåte og se hverandres turdetaljer. Husk at du ikke kan se andres kjørehistorikk med denne funksjonen.

Finnes det gratis Uber-sporingsapper?

Noen apper hevder at de kan spore Uber-kjøringer gratis, men de har begrensede funksjoner og gir kanskje ikke nøyaktig informasjon. Vårt råd? Velg en pålitelig, betalt app som Spynger for å få en problemfri sporingsopplevelse.

Kan jeg spore flere Uber-reiser samtidig ved hjelp av Spynger?

Ja, du kan spore flere Uber-turer på målenheten med Spynger. Du får oppdateringer i sanntid og detaljert informasjon om hver tur, inkludert skjermbilder av turen. Så uansett om det er ektefellen, barnet eller den ansatte som tar en Uber, kan du holde et øye med reisene deres.

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian