10 spørsmål du bør stille din utro ektefelle for å finne ut sannheten

Spørsmål du bør stille din utro ektefelle

Ingen ønsker å ha med utro ektefeller å gjøre, men den triste sannheten er at noen 20 prosent av alle mennesker er utro på et eller annet tidspunkt. I stedet for å vente til det er for sent og oppleve mer smerte, er det alltid bedre å finne ut av sannheten så snart som mulig.

Avhengig av hvorfor vedkommende er utro, er det en mulighet for at dere kan finne en måte å redde ekteskapet på. For å gjøre det lettere for deg og få sannheten frem i lyset, er det noen spørsmål du bør stille når du konfronterer en utro ektefelle.

De beste spørsmålene du kan stille en utro

Hvis du har oppdaget at ektefellen din har vært utro og sannheten allerede er ute, bør du stille vedkommende følgende spørsmål:

1. Følte du deg skyldig etter at du jukset?

Et av de viktigste spørsmålene du bør stille en utro person etter at han eller hun har vært utro, er om han eller hun har dårlig samvittighet. Hvis de gjorde det, betyr det at de tenkte på hvilken innvirkning handlingene deres hadde på deg, og ikke bare hva de trodde var riktig for dem. Hvis de føler seg skyldige og forstår hvordan utroskapen påvirket deg, kan det være en sjanse til å redde ekteskapet.

2. Hvor lenge har du jukset?

Det er stor forskjell på en engangsfeil og en ektefelle som stadig er utro. Hvis det for eksempel bare har skjedd én gang og vedkommende angrer, kan det være mulig å gjenoppbygge tilliten. Hvis det har skjedd mer enn én gang i løpet av ekteskapet, og du ikke har sett de garanterte tegnene på utroskap, kan det være vanskeligere å finne en løsning.

3. Hvorfor snakket du ikke med meg om følelsene dine

Mange utro "glipper" fordi de er misfornøyde med den nåværende statusen i forholdet. Av denne grunn bør du spørre dem hvorfor de følte at de ikke kunne snakke med deg før de var utro. Dette kan hjelpe deg med å finne årsaken til handlingene deres.

4. Brukte du beskyttelse?

Det siste du ønsker er å finne ut at din utro ektefelle har fått en kjønnssykdom eller gjort en annen kvinne gravid. Derfor bør du finne ut om vedkommende var forsiktig nok til å bruke kondom.

5. Hadde du følelser for personen du jukset med?

Hvis din utro mann bare var fysisk tiltrukket av den personen han var utro med, kan det være lettere å gjenoppbygge tilliten og forholdet deres. Det blir imidlertid mer komplisert hvis de har en følelsesmessig forbindelse med dem, noe som gjør det vanskelig å tilgi.

banner

6. Har du jukset i dine tidligere forhold før?

Det er et ordtak som sier: "En gang utro, alltid utro". Hvis de har vært utro i et tidligere forhold (og det har skjedd mer enn én gang), kan det tyde på at dette ligger i hans natur. Dette kan gjøre det vanskelig å gjenoppbygge tilliten.

7. Er dette første gang du tenkte på juks?

Hvis "hendelsen" var en feil som skjedde uten forutgående planlegging (f.eks. at mannen din drakk seg full), kan det være en mulighet til å fikse ting. Se tilbake på fysiske tegn på at mannen din er utro: Kikket han alltid over skulderen på andre kvinner? Hvis han har tenkt på utroskap før, kan det tyde på at det er et problem som har fått tankene hans til å gå i den retningen.

8. Hva ga affæren deg som ekteskapet vårt ikke ga deg?

Dette spørsmålet kan være opprørende, men det kan også gi ledetråder til hva som gikk galt i forholdet. Ville de prøve noe nytt seksuelt med dem? Eller kanskje de ønsket en skulder å gråte på som ikke ville dømme? Det er viktig å finne ut av dette, for det kan bidra til å skape et utgangspunkt for å fikse ekteskapet.

9. Hadde dere planer for en fremtid sammen?

Var dette bare en midlertidig glipp for å få spenning, eller var planen å bygge en fremtid sammen med dem? Dette kan gi deg innsikt i om det er verdt å prøve å redde ekteskapet.

10. Diskuterte du ekteskapet vårt med dem?

Spør dem hva han fortalte partneren sin. Fortalte de at de var gift? Kanskje de sa at de var misfornøyde med forholdet sitt. Finn ut av det, så dere kan diskutere det.

Garanterte tegn på utro ektemann eller kone

Spørsmål du bør stille en utro person

Hvis ektefellen din er utro, vil du kanskje legge merke til noen røde flagg. Her er noen tegn på en utro kone eller mann du bør legge merke til:

  • De har plutselig endret atferd eller rutiner.
  • De er alltid hemmelighetsfulle når det gjelder datamaskinen eller telefonen.
  • Det er mange sene kvelder eller uforklarlig fravær.
  • Det har skjedd en endring i deres pleievaner.
  • Det har vært en nedgang i hengivenhet og intimitet mellom dere to.
  • De virker alltid unnvikende eller defensive når det gjelder å svare på spørsmålene dine.
  • De bruker uvanlig mye penger på ting du ikke kan forklare.
  • De kritiserer eller oppfører seg negativt mot deg hele tiden.

Disse tegnene på at kjæresten (eller kjæresten) er utro, bør ikke ignoreres, selv om du ikke er gift ennå.

Hvordan ta en juksemaker på fersk gjerning

spynger nett

En av de beste måtene å ta en utro på fersken på, er sannsynligvis ved hjelp av en spionapp som Spynger. Med denne typen apper kan du se alt de gjør og hvem de snakker med, og få bekreftet eventuelle mistanker hvis du ser tegn på en utro kone. Du får mange nyttige funksjoner som f.eks:

  • Stealth-modus, slik at de ikke ser at de blir spionert på.
  • Tilgang til tekster, enten det er via SMS eller sosiale medier.
  • GPS-sporing med nøyaktige posisjoner og datoer.
  • Tilgang til slettet innhold.
  • Mulighet for ekstern skjermdump.
  • Varsler når visse grenser overskrides.

Det er ganske enkelt å installere det. Du må først tegne et abonnement, og deretter installerer du apk-en basert på lenken du mottar. Deretter kan du se informasjonen på din egen enhet når den er installert. Du trenger bare tilgang til målets telefon i omtrent 5 minutter for å installere appen, og deretter kan du se alt eksternt.

Bunnlinjen

Det kan være smertefullt å håndtere en utro ektefelle, men det er bedre å finne ut av det før enn senere. Vi håper at våre spørsmål til en utro ektefelle har gitt deg litt innsikt. På denne måten kan du finne ut hva de neste stegene i forholdet ditt bør være.

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian