Kan du søke etter noen på Facebook Dating? 

kan du søke etter noen på facebook dating

Facebook er som en livlig markedsplass der du kan gjøre nesten hva som helst. Vil du selge ting? Tenk Facebook Marketplace. Vil du legge ut bilder og videoer? Bruk Facebook Stories. Og hvis du er på utkikk etter en potensiell match, har du Facebook Dating, litt som Tinder.

Men her kommer det som er litt mer spennende: I motsetning til vanlig Facebook, har ikke Facebook Dating "People Search"-funksjonen. Ingen søkefelt med forstørrelsesglass her, beklager! Så, kan du søke etter noen på Facebook Dating?

Den gode nyheten: Ja, det kan du! Du trenger ikke å vente på at Facebook Dating skal lansere søkefunksjoner. Det finnes fortsatt noen raske og enkle måter å finne folk - og deres matcher - på Facebook Dating!

Hva er Facebook Dating?

facebook dating

Facebook Dating (FD) er en datingplattform i Facebook-appen. Det er praktisk fordi du ikke trenger å opprette en datingprofil fra bunnen av. FD henter nøkkelinformasjonen din fra Facebook-siden din med noen få trykk. Alle Facebook-brukere kan lage sin egen FD-profil hvis de er over 18 år eller befinner seg på et sted der FD er tilgjengelig.

Selv om FD er knyttet til hovedprofilen din, vil ingen i vennelisten din vite at du bruker den. Det finnes ingen filtre, slik som Facebooks dating-søk etter navn. Ikonet vises ikke på hovedprofilen din, og bildene dine er skjult for alle utenfor FD. Meldingene dine på Facebook Dating holdes atskilt fra meldinger på Facebook Messenger.

Facebook Dating-funksjoner

FD fungerer akkurat som alle andre datingapper - du fyller ut profilen din, liker folk, og hvis de liker deg tilbake, begynner du å chatte. Det som gjør FD annerledes er:

  • Sterke preferanser. Brukere kan angi noen preferanser som alder eller utdanning som avgjørende. Plattformen vil ikke vise folk som ikke samsvarer med kriteriene dine. Det høres hardt ut, men det sparer deg for mindre pinlige dater ... kanskje.
  • Ingen venner og venners venner. FD er for deg som søker nye kontakter utenfor din vanlige omgangskrets. Appen viser ikke profilen til vennene dine eller venners venner hvis du har angitt det i innstillingene. De vil ikke kunne se om noen er på Facebook Dating.
  • Hemmelig forelskelse. Denne er for situasjoner der du har fått øynene opp for en spesiell person fra Facebook-vennelisten. Legg dem til på listen over hemmelige forelskelser, så får du et varsel hvis de gjør det samme!
  • Match hvor som helst. Som på de fleste datingapper kan du bare se folk i nærheten av deg. På Facebook Dating er ikke det noe problem. Du kan legge til opptil to steder, og appen vil matche deg med personer på disse stedene.

Kan du se om noen er på Facebook Dating?

facebook dating

La oss nå gå tilbake til hovedspørsmålet vårt: Kan du finne noens Facebook-profil fra Facebook Dating? Ja, hvis noen er på Facebook dating, kan du se profilen deres og deres felles Facebook-venner. Det finnes imidlertid ingen offisiell "målrettet søk"-funksjon. Du må sveipe gjennom profilene til du finner dem.

Det er den vanlige måten å finne noen på plattformen på. Men hvis du er ute etter en raskere og mindre slitsom metode, har vi et par triks i ermet.

Bruk en Facebook-overvåkingsapp

spynger-facebook-spy

Nysgjerrighet er den viktigste grunnen til at vi sjekker ut andres sosiale medier. Men hvis du er bekymret for at din SO kanskje leter etter nye forbindelser på Facebook Dating, finnes det et praktisk verktøy for det - en overvåkingsapp. La oss snakke om en app som kan holde oversikt over flere sosiale medier og datingapper - ATP8T.

Med Spynger kan du overvåke noens aktiviteter på nettet i sanntid fra enheten din. Dette er bare noen av de tingene du kan sjekke med den:

  • Matcher og samtaler på flere datingapper, inkludert Facebook Dating
  • Innsjekkinger og taggede steder på Facebook
  • Bilder og videoer de har lastet opp på Facebook-dating
  • Lokalisering i sanntid
  • Liste over venner på Facebook og andre sosiale medier
  • Anrop, SMS og kontakter
  • Nettleserhistorikk

Du finner alt på ett dashbord. Spynger fungerer i Stealth Mode, så det er ingen risiko for at SO-en din finner ut at du holder øye med dem.

Hvordan finne noen på Facebook Dating med Spynger

banner

Det tar noen få minutter å konfigurere Spynger. Her er hva du trenger å gjøre:

  1. Opprett din Spynger-konto.
  2. Velg en abonnementsplan.
  3. Følg instruksjonene i velkomst-e-posten for å installere Spynger på målenheten.
  4. Gå til kontrollpanelet ditt. Du kan nå se all deres aktivitet på Facebook Dating!

Spør Facebook-vennene dine

Facebook-venner

Husker du at vi nevnte at Facebook Dating ikke matcher deg med personer fra vennelisten din eller venners venner? Du kan bruke denne funksjonen til din fordel!

Få noen som ikke er knyttet til personen du er nysgjerrig på, til å se etter profilen deres på Facebook Dating. Slik finner du noen på Facebook Dating:

  1. Be vennene dine om å angi sterke preferanser i FD-profilen sin, slik at de samsvarer med informasjonen du har om personen.
  2. Bruk Match Anywhere-funksjonen til å legge til byen deres og se om de dukker opp i forslagene til vennene dine.
  3. Få vennene dine til å sveipe gjennom profilene til de finner dem.
  4. Hvis de gjør det, kan du be vennene dine om å ta et skjermbilde av profilen, slik at du kan forsikre deg om at det virkelig er dem.

Bunnlinjen

Facebook Dating holder datinglivet ditt adskilt fra de vanlige Facebook-aktivitetene dine. Det er derfor vi sannsynligvis ikke kommer til å se "målrettet søk"-funksjonen med det første. Det vil rett og slett drepe den privatlivsfølelsen de er så stolte av.

Så hvis du prøver å finne Facebook-profilen til noen fra Facebook Dating, spesielt hvis de står deg veldig nær, bør du bruke en overvåkingsapp som Spynger. Den lar deg ikke bare sjekke om vedkommende har en aktiv profil på Facebook dating. Du får se alle aktivitetene deres i et lettlest format: matcher, chatter, delte bilder og mer. Gi det en sjanse!

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian