Hvordan halvsveipe på Snapchat - alt du trenger å vite!

snapchat-appen

Visste du at Snapchat er favorittappen på sosiale medier blant 1,4% av internettbrukere i alderen 16-64 år?

Tenk om du kunne nyte godt av de kreative og unike interaksjonene plattformen tilbyr, samtidig som du har muligheten til å lese meldinger uten å varsle avsenderen. Høres spennende ut, ikke sant?

Se for deg dette: Du mottar en Snapchat-melding, og i stedet for å varsle avsenderen umiddelbart, kan du lese den diskret.

Hva betyr halv sveiping? Med et halvt sveip på Snapchat kan du lese meldinger på iPhone- og Android-telefoner, noe vi vil vise deg senere i denne artikkelen. La oss ta deg med på en reise der du kan lære hvordan du kan gjøre det som en proff!

Hva er Half Swipe på Snapchat?

Som navnet indikerer, er en halv sveiping en sveiping over skjermen, men ikke en fullstendig en. Denne kule Snapchat-funksjonen lar brukerne lese meldingene i hemmelighet uten å varsle avsenderen.

Snapchat er en plattform som varsler avsenderen om alt, for eksempel om seeren har sett meldingen din to ganger, tatt en skjermdump eller lest meldingene dine.

Det halve sveipet gjør det imidlertid mulig for seerne å lese meldingene, men verken Snapchat eller avsenderen vil kunne vite at du har lest meldingen. Interessant, ikke sant?

Det skjer fordi du teknisk sett ikke åpner en melding, og Snapchat vil derfor ikke være i stand til å oppdage det, og vil derfor ikke varsle avsenderen.

Hvordan halvsveipe på Snap?

kvinne som bruker telefon

Å bruke halv sveipeteknikken på Snapchat er en smart teknikk for å lese meldinger i hemmelighet. Derfor er det unødvendig å svare på alle meldinger med en gang, fordi avsenderen ikke vil dømme deg.

Mange har brukt dette trikset, og det har vært en game-changer for dem og hjulpet dem med å holde seg på toppen av Snapchat-samtalene sine.

Du må imidlertid være svært forsiktig når du sveiper til høyre, da et feilaktig trykk vil føre til at avsenderen får beskjed om at du har lest en melding.

Her er en enkel og rask guide til hvordan du kan se en snapmelding uten å åpne den og varsle avsenderen:

  1. Åpne Snapchat på iOS- eller Android-telefonen din, og åpne chat-fanen.
  2. Plasser fingeren på profilikonet til en person hvis meldinger du vil lese. Hold fingeren over det, skyv det mot høyre, og ikke slipp det. Etter hvert vil du få se meldingen.
  3. Les nå snap-en uten å åpne den ved å holde fingeren på den, og sveip meldingen sakte til venstre og lukk chat-vinduet. Når dette er gjort jevnt, kan du fortsatt se "Ny chat" på den samme chatten.

Det som er viktig å tenke på når det gjelder halv sveip-metoden på Snapchat, er at den bare fungerer for tekstmeldinger. Vi prøvde det samme trikset med Snaps, men det gikk ikke på samme måte. Derfor vil denne funksjonen hjelpe deg med å lese tekstmeldingene, ikke snapsene.

Kan folk se at du halvsveiper?

Med introduksjonen av denne funksjonen har det oppstått diskusjoner om hvorvidt folk ser halvsveipet ditt, selv om du har en Snapchat Plus-konto.

Det enkle svaret er "Ja". Med Snapchat Plus-kontoen kan du se om seeren har sett meldingen din ved hjelp av halv sveipeteknikken.

Slik kan du gjøre det i bare noen få trinn på Snapchat halv sveipe oppdatering:

  1. Gå til Innstillinger i Snapchat Plus-kontoen din.
  2. Aktiver funksjonen "kikk inn".
  3. Når den er aktivert, vil du se ? emoticon ved siden av den spesifikke samtalen, noe som indikerer at meldingen har blitt sett gjennom halvveis sveiping.
  4. Med denne funksjonen kan du se halvsveipene for gruppe- og en-til-en-chatter.

Teamet vårt har testet denne funksjonen en stund nå, og vi kan forsikre deg om at når du bruker dette kikk-a-peek-alternativet, vil du få et Snapchat-varsel om at en annen person i hemmelighet har lest meldingen din. Du kan bare oppdage det hvis du aktivt sjekker chat-feeden din mens den andre personen kikker.

Funksjonen er tilgjengelig for både Snapchat-grupper og individuelle chatter, men det er ikke spesifisert hvilket gruppemedlem som kikket inn i meldingen i gruppechatter. Det forventes at fremtidige oppdateringer av Snapchat vil forbedre denne funksjonen.

Hvordan leser du Snapchat-meldinger uten at de vet det? 100% Arbeidsmetode!

Snapchat er et sosialt medieprogram med en rekke funksjoner, som å lage en personlig avatar og legge til filtre, musikk osv. Når vi sender meldinger til venner og familie, sjekker vi automatisk om de har lest den.

Noen mennesker kan imidlertid ha et spørsmål: fungerer halv sveipe fortsatt? Derfor har vi funnet en fantastisk applikasjon som vil 100% fungere!

Installer Snapchat Spynger-appen

spynger snapchat tracker

Last ned Snapchat Spy-applikasjonen for å overvåke partnerens telefon uten at de vet det. Ved hjelp av denne applikasjonen kan du lese chattene deres, sjekke hva slags medier de bruker og meldingshistorikken deres.

I tillegg kan du bruke denne applikasjonen til å sjekke andre applikasjoner, for eksempel Facebook, WhatsApp, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Instagram, Hangouts og Discord.

Hvordan installerer du Spynger for å lese en snap uten å åpne den?

Synger er ditt skjulte spion iOS- og Android-verktøy. Det er en alt-i-ett-applikasjon for å spore aktivitetene til målenhetene eksternt. Den kan kontrollere smarttelefoner og nettbrett. Det beste er at det gjør det mulig for brukere å få tilgang til deres kjære telefon uavhengig av sted.

Følg trinnene nedenfor for å installere Spynger-applikasjonen på telefonen:

Trinn 1: Installer Spynger-appen

Deretter går du til nettstedet Spynger og fyller ut kravene, for eksempel hvor du vil laste ned applikasjonen og hva du har tenkt å bruke den til. I tillegg slår du på stealth-modus hvis du vil at målenheten ikke skal oppdage deg. Nå kan du opprette en konto.

Trinn 2: Abonner 

Når du har opprettet en konto, kan du abonnere på det abonnementet som passer dine behov.

Trinn 3: Oppgi legitimasjon

Etter at du har abonnert på den spesifikke pakken, gir du applikasjonen legitimasjonen til målenheten der du ønsker å installere denne applikasjonen.

Trinn 4: Spor aktiviteter

Når applikasjonen er installert på begge enhetene, kan du logge deg inn på målinstrumentbordet og spore aktivitetene deres.

Konklusjon

Snapchat er en utmerket applikasjon for sosiale medier som gjør det mulig for brukerne å være kreative og morsomme. Ved hjelp av Spynger-applikasjonen kan du nå lese Snapchat-meldinger uten at de vet det og holde personvernet ditt sikkert.

Spynger er et program som hjelper brukere med å spore aktivitetene til sine kjære, for eksempel å lese meldingene deres, lese snaps uten å åpne, sjekke samtaleloggene og få tilgang til kameraene deres for å holde dem trygge og sikre. Det er alltid best å holde oversikt over dine kjære for å holde dem trygge.

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian