Hvordan finne ut om noen er på en datingside? 10 måter

hvordan finne ut om noen er på en datingside

Det finnes flere "hemmelige" nettdatere enn du kanskje tror. 46% av de som bruker nettdatingplattformer i USA er enten gift eller i et forhold, ifølge Statista. Hvis du tror at partneren din kan være en av dem, er det lurt å sjekke ut profilen deres før heller enn senere. Slik finner du ut om noen er på en datingside.

1. Prøv å opprette en profil ved hjelp av e-posten deres

opprette en profil

De fleste nettsteder, som Tinder, Bumble og Match, lar deg opprette profiler med en e-postadresse. Hvis du kjenner partnerens e-postadresse, kan du opprette en profil med den. Hvis nettstedet sier at e-postadressen allerede er opptatt, har partneren din sannsynligvis en konto der (med mindre noen har hacket e-posten deres).

Det samme gjelder telefonnumre, så prøv å legge inn nummeret til din SO på noen populære datingsider og se om det dukker opp noe.

2. Finn datingprofiler ved hjelp av Google

google

Har du ikke tilgang til partnerens e-post? Det gjør ingenting. Du kan fortsatt bruke et enkelt Google-søk for å se om noen er på en datingside. Bare skriv inn "site:domain.com + e-postadresse/partnerens navn/brukernavn" i søkefeltet. Erstatt "domain.com" med navnet på datingsiden du mistenker at partneren din bruker, for eksempel Match eller OkCupid.

3. Bruk en "Catch a Cheater"-app

Hvordan finner du ut om noen faktisk er aktive på datingsider? Du vil ikke ende opp med å feilaktig anklage noen du bryr deg om. For å unngå den typen drama, bør du vurdere å bruke en catch a cheater app.

banner

Spynger er det beste verktøyet av denne typen. Det er enkelt å bruke og lar deg søke etter en person på flere datingsider og sosiale medier samtidig. Du kan til og med lese deres private meldinger og se delte bilder og videoer. 

Slik finner du ut om noen er registrert på en datingside med Spynger: 

  1. Registrer deg for Spynger og velg abonnementsplan.
  2. Følg instruksjonene i velkomst-e-posten for å installere appen.
  3. Gå til dashbordet ditt på nettet og begynn å overvåke partnerens aktivitet på nettet. Nå er det nok!

Vi vil gjerne legge til at Spynger har alle fargene som skal til for å tegne et fullstendig bilde av partnerens hemmelige liv. Med denne appen kan du spore posisjoner, overvåke samtaler og SMS, og ta skjermbilder i tillegg til å sjekke chattene deres på datingapper. Og den er helt usynlig!

4. Sjekk nettleserloggen deres

nettleserhistorikk

En måte å finne ut om noen bruker datingapper på, er å sjekke nettleserloggen deres. Hvis de har vært på datingsider, vil du sannsynligvis se dem oppført der. Noen populære plattformer å se etter er:

  • Tinder
  • Bumble
  • Match
  • OkCupid
  • Hengsel

Hvis du ikke finner noen av disse, kan det hende at partneren din bruker privat surfing eller tømmer historikken sin ofte. I så fall kan du sjekke de lagrede passordene eller bokmerkene deres for å få noen hint.

5. Gjør et omvendt bildesøk

Omvendt bildesøk

Utfør et omvendt bildesøk for å se om noen er på en datingside. På datingsider kan du laste opp et bilde av partneren din til Google Bilder eller et lignende nettsted og se etter lenker. Dette kan også fungere for brukernavn eller annen identifiserende informasjon.

6. Bruk "glemt passord"-trikset

Glemt passord

Hvis du vet brukernavnet eller e-postadressen deres, kan du prøve "glemt passord"-trikset. Hvis du kan tilbakestille passordet, har de sannsynligvis en profil der. Men vær forsiktig. De kan bli varslet om endringen og innse hvem som står bak.

7. Kjør et omvendt oppslag på brukernavn

Omvendt oppslag på brukernavn

Et omvendt søk etter brukernavn kan hjelpe deg med å finne ut om noen har en datingprofil. Du kan bruke nettsteder som Detectico for å sjekke partnerens brukernavn og se hva som dukker opp. De kan ha profiler på ulike plattformer du ikke var klar over. Slik fungerer det: Bare skriv inn brukernavnet, så vil Detectico skanne over 70 nettverk for å finne matchende profiler.

8. Opprett en falsk profil

falsk profil

Så her er en vill idé om hvordan du kan finne ut om noen har en datingprofil gratis: lag en falsk profil på den datingsiden partneren din kanskje bruker. Lag et oppsett med bilder og detaljer som vil fange deres oppmerksomhet. Bare for å se om de biter på agnet. Hvis du ikke finner dem med en gang, kan du justere innstillingene dine - tenk på alder, sted og hva de liker.

9. Sjekk telefonen deres

ser på mannens telefon

Ok, så dere bor sammen og har telefonen deres i nærheten. Bare ta en rask titt på appene deres. Noen apper, som Bumble og Tinder, har unike ikoner som er ganske vanskelige å overse. I tillegg får de kanskje varsler fra dem, så sveip nedover for å finne varsler om nye matcher, meldinger og mer. 

10. Se etter nye venner på sosiale medier

Facebook-venner

Folk følger vanligvis nye venner de møter på sosiale medier. Så hvis du ser en haug med nye folk som følger partneren din og chatter med dem, er det stor sjanse for at de har møttes på en datingside eller -app. Du kan sjekke dette ved å legge inn brukernavnene til følgerne deres i et søkeverktøy som Detectico. Det vil vise om de har profiler på populære datingsider.

Siste ord

Det er så mange måter å finne noen på datingsider! Du kan gjøre alt direkte fra din egen enhet! Men bare fordi du ser partnerens brukernavn på en datingside eller -app, betyr det ikke nødvendigvis at vedkommende er utro.

Hvis du er ute etter håndfaste bevis, kan du prøve en spionapp som Spynger. Dette verktøyet er virkelig kraftig! Det kan hjelpe deg med å finne ut hvilke plattformer de bruker, sjekke chattehistorikken deres og til og med se hvor de befinner seg. Du får solide fakta, bare fakta.

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian