Hvordan spionere på noen gjennom telefonkameraet deres gratis 2024

kamera spion

Har du sett de virale innleggene om spionkameraer? Folk søker som gale etter overvåkingsutstyr på Airbnb- og hotellrommene sine.

Jeg er sikker på at de ikke ville snudd opp ned på disse rommene hvis noen fortalte dem den sjokkerende sannheten: hver eneste telefon ut av 4 milliarder smarttelefoner i verden kan gjøres om til et spionkamera.

Ja, jeg mener det. Enhver smarttelefon med et fungerende kamera kan potensielt bli ditt andre par øyne. 

Jeg skal vise deg hvordan du kan spionere på noen gjennom telefonkameraet deres gratis på to måter. Så spenn deg fast, for vi skal få mest mulig ut av teknologien du har i lommen.

Er det mulig å spionere på noen gjennom telefonkameraet deres?

Ja, spionkamera på telefonen apper finnes. Og de er ikke ment for politimyndigheter alene, men for alle smarttelefonbrukere der ute. Du kan laste dem ned fra offisielle kilder, slik du vanligvis gjør med alle andre apper. 

Betyr det at du må begynne å google disse appene og teste dem én etter én? Nei, det betyr det ikke! Jeg har gjort litt research for å spare deg litt tid, og kom frem til de beste appene for spionkameraer som virkelig fungerer. La oss ta en nærmere titt på dem.

Spioner på folks kamera med Spynger

spynger nett

Spynger er mer enn bare et skjult spionkamera Android og iOS verktøyet. Det er en alt-i-ett-app for fjernstyring av telefoner og nettbrett som kan administreres fra det nettbaserte brukerpanelet. Ja, du kan bruke en hvilken som helst nettleser for å få tilgang til Spynger-kontoen din og sjekke hva som skjer på måltelefonen.

Det beste med Spynger er at den lar deg aktivere telefonens kamera uansett hvor du eller dine nærmeste befinner dere. Appen fungerer på WiFi og mobildata, og gir en utmerket brukeropplevelse med live-kamerastrømmer av høy kvalitet.

Hvordan spionere på folk gjennom telefonkamera med Spynger

Spynger lar deg Lag et skjult kamera fra en mobiltelefon på null komma niks. Følg disse raske trinnene for å komme i gang:

Trinn 1: Besøk den offisielle nettsiden

Gå hit: spynger.net. Trykk deretter på registreringsknappen.

Trinn 2: Velg operativsystem

Velg operativsystemet (OS) som målenheten kjører på. Du kan velge mellom Android og iOS.

Trinn 3: Velg hvilken type data du ønsker å spore

Kryss av for alternativene du vil ha tilgang til: kamera, plassering, chatter på sosiale medier osv. 

Trinn 4: Aktiver usynlig modus

Appen med skjult kamera for Android og iOS er bare nyttig hvis den kjører usynlig i bakgrunnen.

Trinn 5. Fullfør kontooppsettet

Skriv inn e-postadressen din og trykk på Neste.

Trinn 6. Sett opp Spynger

Åpne postkassen din og se etter en e-post fra Spynger. Der finner du en detaljert veiledning om hvordan du konfigurerer appen. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

Trinn 7. Se omgivelsene rundt telefonen

Logg inn på Spynger-kontoen din fra hvilken som helst enhet, og velg funksjonen "Phone Surroundings". Det er alt! 

Hva får du når du får tilgang til kameraet deres?

Her er et raskt øyeblikksbilde av hva du kan gjøre med Spynger:

  • Aktiver kamera

Spioner på folks kamera og se hva som skjer rundt dem som om du hadde på deg et VR-hodesett. Du trenger bare å logge inn på kontoen din for å aktivere den med ett klikk. Du kan være trygg på at du vet hva dine nærmeste holder på med.

  • Bli aldri tatt

Spynger kjører i Stealth-modus. De vil aldri få vite at du bruker et spionkamera på telefonen. Det lager ingen lyd eller viser varsler, slik at du kan overvåke dem uten å bli oppdaget.

  • Ta skjermbilder av telefonskjermen deres

Spynger tar automatisk skjermbilder og arkiverer dem på kontoen din. Du trenger ikke engang å aktivere dette verktøyet. Etter installasjonen vil Spynger ta skjermbilder hver gang de bruker enheten sin.

  • Lytt til omgivelsene rundt telefonen

Spynger lar deg ikke bare spionere på noens iPhone-kamera. Du kan også lytte til samtalene deres. Bare slå på telefonens mikrofon for å få vite hva de hvisker til hverandre.

  • Spor lokasjoner i sanntid

Du kan se den nøyaktige posisjonen deres på et interaktivt kart uansett hvor de befinner seg. Dette inkluderer koordinater, adresser og til og med tidsstempler. Trenger du en raskere løsning? Tegn virtuelle soner på et kart, og få varsler hver gang målenheten krysser dem. 

  • Se hvert eneste tastetrykk

Live keylogger lar deg se hvert ord som skrives på måltelefonen. Hvert eneste søk. Hver eneste melding. Det spiller ingen rolle om de sletter historikken sin, Spynger fanger opp alt.

IP Cam Spy: Alternativ måte å spionere på noen gjennom telefonkamera

Cam Spy

Hvis du vil utforske noen alternativer til avanserte overvåkingsapper som Spynger, kan du sjekke ut IP Cam Spy. Denne appen tilbyr ikke så mange funksjoner som du kanskje forventer, men den gir deg et bredt spekter av tilpasningsmuligheter. Her er noen av de viktigste funksjonene:

  • Mulighet for skylagring av videoer. Mulighet for skylagring av videoer. Denne appen lagrer automatisk opptakene på en sikker skylagringsplattform som Google Disk eller Dropbox.
  • Direkte videostrømming med lyd. Strøm video fra målenheten i et WiFi-nettverk uten internettilgang.
  • Bevegelsesdeteksjon og varsler. Endre appens innstillinger slik at den kun registrerer bevegelse, og få varsler i sanntid når programvaren oppdager den.
  • Bredt utvalg av støttede videoformater. Denne webkamera-spionkameraappen støtter MOV, MKV, WebM og MKV.

Spynger vs. IP Webcam Monitor

FunksjonerIP-spionkameraSpynger
Skjult modus
Keylogger
GPS-sporingsenhet
Anropslogger og meldinger
Ekstern aktivering av kamera
Støttede enheterAndroid, iOSAndroid, iOS
DatasikkerhetVideoen krypteres og lagres på en sikker server.Sikrer data som samles inn fra målenheten ved hjelp av ende-til-ende-kryptering.
Nyttig forHuseiere som ønsker å holde et øye med eiendommen sin mens de er borteSikkerhetsbevisste foreldre som ønsker å overvåke alle aktivitetene til barnet sitt
BrukervennlighetHardtEnkelt

Hvordan installere Spy Webcam Software

IP Webcam-spioneringsprogramvare er litt vanskeligere å sette opp enn Spynger. Dette er fordi du må endre mange innstillinger på målenheten for å få den til å fungere. Likevel, hvis den er riktig konfigurert, kan den gjøre måltelefonen til et sanntidsovervåkningskamera. La meg gå gjennom trinnene:

Trinn 1: Skaff deg appen

For dette trinnet må du få tilgang til målenheten og laste ned IP Webcam-appen fra det offisielle nettstedet. 

Trinn 2: Endre appinnstillinger

Endre innstillingene til IP-kameraets spionprogramvare for å få best mulig resultat. Du kan endre oppløsning, format og kvalitet på videoene. Ikke glem å aktivere bevegelsesdeteksjon og varsler.

Trinn 3: Slå på opptak

Gå tilbake til hovedmenyen, og trykk på Start server. Du ser IP-adressen og portnummeret. Skriv ned disse, siden du trenger dem i neste trinn.

Trinn 4: Installer gratis skjult kamera på enheten din

Last ned Tiny Camera på PC-en eller telefonen din.

Trinn 5: Koble til enheter

Åpne Tiny Camera-appen og velg Legg til kamera. Velg IP Webcam, og konfigurer deretter kameraet. Dette gjør du ved å angi IP-adressen og portnummeret fra trinn 3.

Trinn 6: Fullfør oppsettet

Gå tilbake til hovedskjermen og trykk på Live View. Hvis alt er gjort riktig, vil du se hva som skjer rundt måltelefonen i sanntid.

Hvordan vet du om noen ser på deg gjennom mobilkameraet ditt?

Spionasje gjennom kamera

Du er ikke den eneste som kan bruke Android-spionkamera til å overvåke andres aktivitet. Camhacking er en realitet, og hvis telefonen din ikke er ordentlig sikret, kan nettkriminelle enkelt aktivere kameraet ditt når som helst uten at du vet om det.

Når det er sagt, kan det å analysere telefonens atferdsendringer hjelpe deg med å oppdage spionprogrammer eller andre mistenkelige apper. Her er noen tegn du ikke bør ignorere:

  • Uforklarlig økning i databruk
  • Standard kameraapp krasjer når du åpner den
  • Batteriet tømmes raskere enn vanlig
  • Noen apper bruker kameraet uten tillatelse
  • Dårlig kvalitet på videosamtaler
  • Merkelige bilder og videoer i galleriet ditt som du ikke husker å ha tatt

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvordan hacke seg inn i noens mobilkamera?

Den mest pålitelige måten å få tilgang til noens kamera på, er ved å bruke en avansert overvåkingsapp som Spynger. 

Kan hackere se deg gjennom telefonkameraet ditt?

Det avhenger av spionkameraappen iPhone de bruker for å kontrollere enhetens kamera. Noen apper kan bare aktivere kameraet foran, mens andre har tilgang til både det fremre og bakre kameraet.

Kan nettsteder få tilgang til telefonkameraet ditt?

Ja, men bare hvis du har gitt dem tillatelse til å gjøre det.

Konklusjon 

Å bruke en pålitelig spionkamera-app iPhone og Android er den eneste og beste måten å spionere på noen gjennom kameraet deres. 

I min direkte sammenligning av de beste overvåkingsløsningene fant jeg ut at Spynger er mer allsidig og enklere å bruke enn IP Webcam Monitor. Denne appen har et enormt potensial når det gjelder fjernovervåking. Du kan aktivere telefonens kamera og mikrofon, spore posisjoner og lese tekstmeldinger fra et brukerpanel på nettet når du måtte ønske det. 

Det beste av alt er at Spynger kjører diskret i bakgrunnen på målenheten, slik at ingen andre enn deg vil vite om dens tilstedeværelse. 

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian