Er tekstmeldinger utroskap? Her er hva du trenger å vite

er teksting utroskap

Folk er utro i forhold, det er et faktum.

Men når det kommer til hva som regnes som ikke-fysisk utroskap, blir ting ganske uklare. Er tekstmeldinger utroskap? Det er vanskelig å bevise at partneren din investerer for mye emosjonell energi i noen andre, og det blir enda vanskeligere hvis det beste beviset ditt er et skjermbilde av dem som sender noen en kyssende emoji.

Men de virtuelle, "uvirkelig" tegn på hengivenhet sårer din ekte forhold. Det er vanskelig fordi du lurer på om den sene tekstmeldingen kan utvikle seg til noe mer alvorlig. Så la oss finne ut om teksting virkelig teller som utroskap, og hva du kan gjøre med det.

Er det utroskap hvis du bare snakker med noen?

Grunnregelen i ethvert sunt forhold er som følger: Hvis du ikke ville gjort det foran partneren din, så ikke gjør det i det hele tatt. Så enkelt er det.

Partneren din ser det kanskje bare som en vennskapelig prat - og noen ganger er det faktisk alt det er. Men det er opp til dere begge å finne ut hva som teller som følelsesmessig utroskap og hva som ikke gjør det. Partneren din har ikke rett til å definere hva som er utroskap hvis du har en annen oppfatning av situasjonen og det sårer deg.

Som en generell regel er det utroskap hvis partneren din vier oppmerksomheten sin til noen andre, skjuler det for deg og holder følelsene dine skjult.

Hva med utro tekstmeldinger?

tekstmeldinger

Det samme gjelder: Enhver form for teksting med noen andre, uten at partneren din vet om det og er enig, regnes som utroskap. Hvis du er usikker på om partneren din har gått over streken ved å sende tekstmeldinger til en annen jente mens dere er i et forhold, kan du sjekke ut disse eksemplene og se hva du synes:

  • Sende flørtende meldinger til samme person om og om igjen
  • Fortelle noen at du savner dem
  • Snakke om problemer i parforholdet med noen andre
  • Avbryter stevnemøter og kvalitetstid for å svare på meldinger fra noen andre
  • Sette andres tekster over partnerens følelser og behov
  • Å si ting til den andre personen som du ikke ville sagt foran partneren din

Hvordan kan jeg se om noen er utro over SMS?

Med mindre dere har en "åpen telefonpolicy" i forholdet, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva partneren din sier til andre. Du kan spørre dem direkte og ta en god prat om følelsesmessige forhold og tekstmeldinger. Hvis de ikke gir deg et ærlig svar, kan du vurdere andre måter - teknologiske måter.

Vei #1: Bruk en spionapp

spynger app

Slik kan du se om noen er utro over tekstmeldinger: Samle alle ledetrådene du kan. Jo flere, jo bedre. Se på tidligere meldinger for å få konteksten i gamle samtaler, sjekk samtaler som er ringt når du ikke var i nærheten, steder som er besøkt og mer. På denne måten får du en klarere idé om hva som egentlig foregår.

Tenker du på å ta telefonen deres? Ingen dårlig idé, men det finnes en bedre måte å omgå dette på.

Møt Spynger, den avanserte spionappen som er designet for diskret og ekstern telefonovervåking. Den samler inn data - som SMS, chatter på sosiale medier, samtalelogger og posisjoner - fra måltelefonen og sender dem til det nettbaserte dashbordet ditt i sanntid.

Du vil se alt, mens de ikke vet at du ser.

Nysgjerrig på hvordan? Vi har laget en detaljert veiledning om hvordan Spynger fungerer.

Er det utroskap å sende tekstmeldinger til noen andre? Finn ut sannheten med Spynger

banner

Følg disse trinnene:

  1. Gå til Spynger-nettstedet og opprett kontoen din.
  2. Velg abonnementsplan.
  3. Installer appen på måltelefonen ved å følge de enkle instruksjonene fra Spynger.
  4. Logg inn på det nettbaserte dashbordet ditt ved hjelp av en hvilken som helst enhet med internettilgang.
  5. På dashbordet ditt ser du alle data som er samlet inn fra partnerens telefon - tekstmeldinger, samtaler, bilder, videoer og mer.

Vei #2: Se etter tegn på teknisk juks

mann utro

Hvis du tenker på å spionere på partneren din, er det ganske tydelig at du tviler på trofastheten. Før du går løs på detektivarbeidet, bør du først sjekke ut noen tegn på utroskap for å se om du virkelig trenger å samle bevis, som for eksempel utro tekstmeldinger. Disse tegnene kan inkludere:

  • Partneren din er plutselig hemmelighetsfull når det gjelder telefonen eller endrer passordet til telefonen
  • De begynner å slette meldinger og samtaler ofte
  • De ser ut til å være konstant klistret til telefonen, selv midt i en samtale med deg
  • De mottar hyppige eller sene oppringninger og meldinger fra noen de hevder bare er en venn
  • De blir defensive eller sinte når du spør dem om den overdrevne skjermtiden deres.
  • De har aktivert uskarpe varsler på telefonen sin, slik at du ikke kan se hvem som ringer eller sender meldinger til dem

Vei #3: Sjekk dine delte enheter eller deres andre telefon

telefonsynkronisering

I dag bruker smarte enheter skyteknologi for å synkronisere alt. Hvis partneren din ikke har logget ut av Google-kontoen sin eller iCloud på en enhet dere begge bruker, kan du enkelt finne ut om vedkommende driver med følelsesmessig utroskap på SMS.

Hvis de har en annen telefon eller et nettbrett som de bruker mye, kanskje på jobb, bør du ta en titt på den også. Det kan være vanskelig å få tak i den mistenkelige partnerens enhet, men du kan alltids prøve å ta en sniktitt mens vedkommende sover eller står i dusjen.

Bunnlinjen

Er det utroskap hvis du bare snakker med noen? Følelsesmessige forhold kan være litt av en gråsone. Det er opp til hvert enkelt par å avgjøre om det regnes som utroskap, og hva man i så fall skal gjøre.

En ting er sikkert: Sexting med noen utenfor forholdet kan virkelig skade den gjensidige tilliten og respekten. Så hvis du mistenker at partneren din er utro, fortjener du å få vite sannheten.

Bruk teknologien til din fordel før du tar den vanskelige samtalen. Spynger kan hjelpe deg med å finne ut av ting ved å gi deg sanntidsdata om partnerens aktiviteter. Du får muligheten til å analysere alt uten å trekke forhastede konklusjoner eller bli tatt på fersken. Gi det en sjanse!

Patrice Sol er en anerkjent forfatter som har spesialisert seg på kunsten å avsløre bedragere og avdekke skjulte sannheter. Med sin lange erfaring som privatetterforsker og skarpe innsikt i menneskelig psykologi har Patrice utviklet sine ferdigheter i å avsløre komplekse nettverk av løgner.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skjult skjermopptaker
Uansett hva de gjør på WhatsApp, Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Telegram og Skype, får du vite om det bare ved å logge inn på kontoen din.
La oss begynne
bannerbilde
nb_NONorwegian