Πλήρης οδηγός για να δείτε τι ο σύζυγός μου κοιτάζει στο τηλέφωνό του

κοιτάζοντας το τηλέφωνο του συζύγου μου's

20% παντρεμένοι άνδρες απατούν τις συντρόφους τους. Μια άλλη έρευνα δείχνει ότι η απιστία αυτή οδηγεί σε διαζύγιο σε 57% ζευγάρια. Το να μοιράζεστε ένα τηλέφωνο με ένα αγαπημένο πρόσωπο δεν είναι κάτι σπουδαίο σε μια πιστή σχέση. Αλλά ξαφνικά, αν παρατηρήσετε την περίεργη συμπεριφορά του συζύγου σας απέναντι στο τηλέφωνό του, τότε θα μπορούσε να είναι ανησυχητικό. Μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε αν απατάει στο διαδίκτυο ή αν βλέπει ακατάλληλο περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να αναρωτιέστε: "Πώς μπορώ να καταλάβω τι κοιτάει ο σύζυγός μου στο τηλέφωνό του;".

Αν και είναι σημαντικό να σέβεστε την ιδιωτική ζωή όλων, αν υποψιάζεστε ότι είναι άπιστος, αυτό το άρθρο θα σας δώσει τους καλύτερους τρόπους για να εντοπίσετε το τηλέφωνό του και να παρακολουθείτε τις διαδικτυακές του δραστηριότητες.

Σημάδια της εξαπάτησης να ψάξουν για στο τηλέφωνο του συζύγου του

Ακολουθούν μερικά από τα προφανή σημάδια, ώστε να επιβεβαιώσετε ότι εμπλέκεται σε διαδικτυακή απιστία. Ίσως ο σύζυγός σας να μην έχει όλα τα σημάδια, αλλά μερικά μπορούν να επιβεβαιώσουν την υποψία.

Αύξηση της χρήσης τηλεφώνου

Η ξαφνική αύξηση του χρόνου που αφιερώνει στην οθόνη ή η χρήση κινητού καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας είναι ένα σαφές σημάδι ότι αλληλεπιδρά με κάποιον άλλο.

Κρύβουν συνεχώς τις δραστηριότητές τους στο τηλέφωνο

Αν διαπιστώσετε ότι ο σύζυγός σας κρύβει συνεχώς τις δραστηριότητές του, κλείνει γρήγορα το τηλέφωνο ή αλλάζει τις δραστηριότητές του όταν τον πλησιάζετε. Αυτή η συμπεριφορά θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι σας κρύβει κάτι από το τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο παραμένει σε αθόρυβη λειτουργία

Η αθόρυβη λειτουργία του τηλεφώνου ή η λειτουργία "Μην ενοχλείτε" είναι μια προσπάθεια απόκρυψης των ειδοποιήσεων. Οι απατεώνες συνήθως κρύβουν τις ειδοποιήσεις για να καλύψουν τις δραστηριότητές τους από τους άλλους.

Λάβετε κλήσεις κρυφά

Δεν υπάρχει κανένα μυστικό μεταξύ των εταίρων, ούτε καν τα τηλεφωνήματα. Η συμπεριφορά του να αποφεύγει να δέχεται τηλεφωνήματα μπροστά σας και να φεύγει από το δωμάτιο στην ταλαιπωρία της λήψης της κλήσης είναι μια σημαντική κόκκινη σημαία.

Αλλάξτε συχνά τους κωδικούς πρόσβασης

Αν ο σύντροφός σας είναι πολύ κοντά σας, αλλά ξαφνικά διαπιστώνετε ότι προστατεύει τους λογαριασμούς του στο κινητό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κωδικούς πρόσβασης και αλλάζει συνεχώς τον κωδικό πρόσβασης, τότε είναι ένα σημάδι ότι προσπαθεί να κρύψει κάτι από εσάς.

banner

Πώς να δείτε τι κάνει ο σύντροφός σας στο τηλέφωνό του;

Για να διαπιστώσετε και να δείτε τι κάνει ο σύζυγός μου στο τηλέφωνό του, εδώ είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποκαλύψετε την αλήθεια:

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Spynger στο τηλέφωνό του

δίχτυ spyger

Η χρήση μιας εφαρμογής κατασκοπείας όπως το Spynger είναι ο πιο ακριβής και προηγμένος τρόπος για να δείτε τι κοιτάζει ο σύζυγός σας στο διαδίκτυο και στο τηλέφωνό του.

  • Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα του τηλεφώνου: Μπορείτε να παρακολουθείτε τα αρχεία κλήσεων και να βλέπετε εύκολα μηνύματα, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπάθειες, κοινοποιήσεις και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε τι κάνει ο σύζυγός μου στο τηλέφωνό του.
  • Εντοπισμός GPS: Το Spynger παρακολουθεί τη θέση GPS σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντάς σας πληροφορίες σχετικά με το πού πηγαίνει ή πού έχει πάει.
  • Παρακολούθηση του ιστορικού περιήγησης: Μπορείτε να παρακολουθείτε τι ψάχνουν στο διαδίκτυο ή πόσο χρόνο περνούν σε έναν ιστότοπο.
  • Keylogger: Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά keylogger, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν κάθε πληκτρολόγηση στο τηλέφωνό τους, είτε χρησιμοποιούν Android είτε iPhone.
  • Κρυφή συσκευή εγγραφής οθόνης: Με τη συσκευή εγγραφής οθόνης, μπορείτε να δείτε κάθε κρυφό μήνυμα, διαγραμμένο μήνυμα, αρχείο πολυμέσων, φωτογραφία και βίντεο, να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης ή ακόμη και να καταγράψετε οτιδήποτε στη συσκευή προορισμού.

Επιπλέον, έχετε μια λειτουργία stealth, η οποία διατηρεί την εφαρμογή κρυμμένη στο παρασκήνιο, ώστε κανείς να μην γνωρίζει ότι παρακολουθείται.

Ρίξτε μια ματιά στις δραστηριότητες κοινόχρηστου λογαριασμού

λογαριασμός google

Αναλύοντας τους κοινόχρηστους λογαριασμούς, μπορείτε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του τηλεφώνου του συζύγου μου. Για να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητές του, μπορείτε να συνδεθείτε στον κοινόχρηστο λογαριασμό του Google ή μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό σε κοινόχρηστες συσκευές, όπως ένας υπολογιστής ή ένα tablet.

Ελέγξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία διαγραφής στον κάδο απορριμμάτων για τυχόν ύποπτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εδώ μπορείτε επίσης να βρείτε τα στοιχεία σύνδεσης οποιασδήποτε εφαρμογής ή ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το ιστορικό περιήγησης και τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης για να βρείτε ύποπτους λογαριασμούς και να δείτε τι κάνει ο σύζυγός μου στο τηλέφωνό του.

Ελέγξτε το ιστορικό αγορών του App Store

App Store

Ελέγχοντας το ιστορικό αγορών του στο App Store, μπορείτε να δείτε τι είδους εφαρμογές και περιεχόμενο αγοράζει. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για τα ενδιαφέροντά του. Για να δείτε το ιστορικό αγορών στο App Store, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Για iPhone ή iPad:

  • Ανοίξτε το App Store.
  • Πατήστε το εικονίδιο προφίλ στο επάνω μέρος της οθόνης ή το κουμπί σύνδεσης.
  • Επιλέξτε "Ιστορικό αγορών" για να δείτε μια λίστα με όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών, των αγορών εντός εφαρμογής και των συνδρομών.

Σε Mac:

  • Στο φάκελο Εφαρμογές, ανοίξτε το App Store.
  • Κάντε κλικ στο όνομα του προφίλ σας.
  • Επιλέξτε την επιλογή "Ρυθμίσεις λογαριασμού".
  • Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε "Ιστορικό αγορών".

Εξερευνήστε την αποθήκευση στο Cloud και τις κοινές ροές φωτογραφιών του

μονάδα δίσκου Google

Εάν ο σύζυγός σας χρησιμοποιεί iPhone, τότε μπορείτε να ελέγξετε την αποθήκευση στο iCloud και τα κοινόχρηστα άλμπουμ φωτογραφιών. Στις συσκευές Android, μπορείτε να δείτε τα κοινόχρηστα αρχεία στο Google Drive και τις φωτογραφίες στο Google Photos. Αυτές οι υπηρεσίες σας ενημερώνουν για το πώς μπορώ να καταλάβω τι κοιτάζει ο σύζυγός μου στο τηλέφωνό του.

Για να ελέγξετε τον αποθηκευτικό χώρο του iCloud, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Στο τηλέφωνο του συζύγου σας, ανοίξτε την εφαρμογή ρυθμίσεων.
  • Πατήστε στο όνομά του για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του Apple ID.
  • Πατήστε στο iCloud για να δείτε όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα που χρησιμοποιούν τον αποθηκευτικό χώρο του iCloud.
  • Τώρα, πατήστε "Διαχείριση αποθηκευτικού χώρου" για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το τι αποθηκεύεται, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών, των αντιγράφων ασφαλείας και των εγγράφων.
  • Πατήστε "Φωτογραφίες" για να προβάλετε τις φωτογραφίες iCloud και τα κοινόχρηστα άλμπουμ.

Ελέγξτε το Google Drive και τις φωτογραφίες με τα εξής:

  • Ανοίξτε το Google Photos.
  • Στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης για να δείτε τις φωτογραφίες που μοιράζεστε.
  • Ανοίξτε το Google Drive.
  • Κοιτάξτε τα αρχεία και τους φακέλους για να δείτε αν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε τις υπηρεσίες cloud μόνο εάν ο σύζυγός σας σας δώσει τα διαπιστευτήρια σύνδεσης ή μόνο με φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνό του.

Δείτε την ανάλυση του λογαριασμού τηλεφώνου και της χρήσης δεδομένων του

Λογαριασμός τηλεφώνου

Η ανάλυση των λογαριασμών τηλεφώνου και των στοιχείων χρήσης δεδομένων μπορεί να σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα του τηλεφώνου του. Αναλύοντας τους λογαριασμούς τηλεφώνου, μπορείτε να ελέγξετε τα αρχεία του κινητού τηλεφώνου του συζύγου σας, τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, το ιστορικό κλήσεων, τα χρονικά διαστήματα των κλήσεων και τις λεπτομέρειες των μηνυμάτων κειμένου.

Μπορείτε να ελέγξετε τους συχνά καλούμενους αριθμούς και να εντοπίσετε τις μακροσκελείς συνομιλίες. Τα στοιχεία χρέωσης έχουν όλες τις λεπτομέρειες των χρεώσεων που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν εφαρμογές γνωριμιών, περιεχόμενο για ενήλικες ή άλλες ύποπτες υπηρεσίες.

Ομοίως, μπορείτε να δείτε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερα δεδομένα αναλύοντας τη χρήση δεδομένων. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και οι υπηρεσίες ροής βίντεο είναι συνήθεις χρήστες με υψηλή κατανάλωση δεδομένων. Εν ολίγοις, αυτό θα ξεκαθαρίσει τις υποψίες και μπορείτε να δείτε τι κάνει ο σύζυγός μου στο τηλέφωνό του.

Συμπέρασμα

Συζητήσαμε διάφορες μεθόδους για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε στο ερώτημα: "Πώς μπορώ να καταλάβω τι κοιτάζει ο σύζυγός μου στο τηλέφωνό του;". Αν και ο έλεγχος των διαδικτυακών δραστηριοτήτων του μπορεί να αμφισβητήσει την εμπιστοσύνη στη σχέση σας, η αύξηση της διαδικτυακής απιστίας και ορισμένα ύποπτα σημάδια μπορεί να δικαιολογήσουν να δω τι κάνει ο σύζυγός μου στο τηλέφωνό του.

Είτε επιλέξετε μια εφαρμογή κατασκοπείας όπως το Spynger είτε κάποια άλλη μέθοδο, είναι σημαντικό να παραμείνετε θετικοί και προσεκτικοί. Μερικές φορές, τα σημάδια μπορεί να μην είναι αρκετά για να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να μάθω τι κρύβει ο σύζυγός μου;

Μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε τι σας κρύβει μόνο από την ανοιχτή συζήτηση, αν δείτε σημάδια απιστίας. Αν όμως το ζήτημα επιμένει και υποψιάζεστε ότι κρύβει συνεχώς κάτι, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή κατασκοπείας, Spynger, και να ελέγξετε τα πάντα: τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα κειμένου, κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, ιστορικό περιήγησης και πολλά άλλα.

Πώς μπορώ να μάθω σε ποιες ιστοσελίδες βρίσκεται ο σύζυγός μου δωρεάν;

Αν είστε περίεργοι γιατί ο σύζυγός μου διέγραψε το ιστορικό περιήγησης στο τηλέφωνό του, μπορείτε να το μάθετε χειροκίνητα. Αποκτήστε πρόσβαση στο τηλέφωνό του και μάθετε σε ποιους ιστότοπους βρίσκεται δωρεάν. Ανοίξτε την εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης ιστού (Chrome, Safari) και πατήστε το ιστορικό περιήγησης στο μενού. Αυτό θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες για τους ιστότοπους που επισκέφθηκε.

Ποιες είναι οι πιο κοινές κρυφές εφαρμογές;

Μερικές από τις κοινές κρυφές εφαρμογές είναι οι Phonsee, KeepSafe, Calculator Vault, Hide it Pro, Journal, Private Space, AppLock, HideU: Calculator Lock, Vaulty, κ.λπ.

Οι κρυφές εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να αποκρύπτουν βίντεο, φωτογραφίες, αρχεία και εφαρμογές στη συσκευή. Αυτές οι εφαρμογές μοιάζουν με άλλες εφαρμογές, όπως αριθμομηχανές, φακούς ή ημερολόγια, ή παραμένουν κρυμμένες.

Αν έχετε κολλήσει με το, πώς μπορώ να ξέρω αν ο σύζυγός μου έχει κρυφές εφαρμογές στο τηλέφωνό του; Είναι εύκολο να το μάθετε. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και στη συνέχεια μεταβείτε στις εφαρμογές. Εκεί μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο των εφαρμογών του τηλεφώνου.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek