Σημάδια ενός κατά συρροήν απατεώνα: Φύλαξη της καρδιάς σας 

Σειριακός απατεώνας

Ο κατά συρροή απατεώνας είναι κάποιος που απατά επανειλημμένα σε ρομαντικές σχέσεις. Αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς προκαλεί σημαντική δυσφορία και μπορεί να πληγώσει βαθιά τους συντρόφους τους. Δυστυχώς, τα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος μπορεί να είναι κατά συρροή απατεώνας είναι συχνά εύκολο να διαφύγουν στην αρχή. Με τον καιρό και τη συναισθηματική απόσταση, ωστόσο, ορισμένες κόκκινες σημαίες μπορεί να γίνουν πιο εμφανείς.

Ένας κατά συρροή απατεώνας είναι κάποιος που επανειλημμένα προβαίνει σε πράξεις απιστίας σε πολλές ρομαντικές σχέσεις. Έχουν ένα μοτίβο ψεμάτων, εξαπάτησης και προδοσίας όσον αφορά τους συντρόφους τους. Ο χρόνιος απατεώνας στερείται ειλικρίνειας στη δέσμευση για μονογαμία και θα επιδιώξει σχέσεις ή εξωτερικές σχέσεις ανεξάρτητα από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει. Οι άπιστες συμπεριφορές τους είναι ψυχαναγκαστικές και όχι μεμονωμένα περιστατικά.

Σημάδια ενός κατά συρροή απατεώνα

Σημάδια ενός κατά συρροή απατεώνα

Συχνά ψέματα και δικαιολογίες

Ένα από τα πιο συνηθισμένα σημάδια ενός κατά συρροή απατεώνα είναι τα συχνά ψέματα και οι δικαιολογίες. Μπορεί να ακυρώσουν ξαφνικά σχέδια, ισχυριζόμενοι ότι κάτι "προέκυψε" την τελευταία στιγμή. Όταν ερωτώνται για το πού βρίσκονταν ή με ποιον ήταν, οι απατεώνες αμύνονται και επινοούν περίπλοκες ιστορίες. Ακόμη και για μικρές, ασήμαντες λεπτομέρειες, έχουν την τάση να λένε ψέματα ή να διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Αυτό δημιουργεί σύγχυση και δυσπιστία μέσα στη σχέση.

Μυστικοπάθεια με το τηλέφωνο και τη διαδικτυακή δραστηριότητα

Οι κατά συρροήν απατεώνες τείνουν να είναι πολύ μυστικοπαθείς σχετικά με το τηλέφωνο και τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα. Μπορεί να διαγράφουν κείμενα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αρχεία καταγραφής κλήσεων. Ή κρατούν το τηλέφωνό τους κλειδωμένο ανά πάσα στιγμή και δεν αφήνουν ποτέ τον σύντροφό τους να ρίξει μια ματιά στην οθόνη. Αν φύγουν από το δωμάτιο, παίρνουν το τηλέφωνό τους μαζί τους. Μπορεί επίσης να έχουν πολλαπλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις οποίες ο σύντροφός τους δεν γνωρίζει. Η υπερβολική μυστικοπάθεια όπως αυτή είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία.

Αύξηση της συναισθηματικής απόστασης

Οι απατεώνες απομακρύνονται για να επιδιώξουν εξωτερικές σχέσεις, τείνουν επίσης να απομακρύνονται συναισθηματικά από τον σύντροφό τους. Αυτό δημιουργεί μια αυξανόμενη αίσθηση απόστασης μέσα στη σχέση. Για παράδειγμα, ο κατά συρροή απατεώνας μπορεί να σταματήσει να λέει "σ' αγαπώ", να σταματήσει να ρωτάει για τη μέρα του συντρόφου του ή να σταματήσει να είναι στοργικός. Όταν αντιμετωπίζονται, μπορεί να πουν ότι απλώς "περνούν κάποια πράγματα" εσωτερικά. Αλλά αυτή η συναισθηματική απόσταση συχνά σημαίνει ότι έχουν αποχωρήσει από τη σχέση.

Αμυντικός σχετικά με τη δέσμευση

Η ψυχολογία των κατά συρροή απατεώνων τείνει να επιδεικνύει επιφυλακτικότητα απέναντι στη δέσμευση και την οικειότητα. Στην αρχή, αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή της επιμονής: "Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι να βλέπουμε άλλους ανθρώπους". Αργότερα, όταν πιέζονται να συγκατοικήσουν ή να παντρευτούν, μπορεί να αμφιταλαντεύονται. Μπορεί να λένε ότι "δεν είναι έτοιμοι" ή ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο και χώρο. Αυτή η αμφιταλάντευση για τη δέσμευση συχνά οφείλεται στην επιθυμία να διατηρήσουν τις ρομαντικές επιλογές ανοιχτές.

banner

Ιστορία της απιστίας

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ψυχολογία των κατά συρροή απατεώνων έχει ιστορικό. Αυτό μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανές, ειδικά αν είπαν ψέματα σε προηγούμενες σχέσεις. Αλλά συχνά, οι απατεώνες έχουν αφήσει πίσω τους ένα μονοπάτι πληγωμένων συντρόφων. Μπορεί να έχουν ιστορικό απιστίας που προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό. Αλλά αν ερωτηθούν άμεσα, ένα αναδυόμενο μοτίβο μπορεί να γίνει σαφές. Η προηγούμενη απιστία είναι ένας από τους ισχυρότερους δείκτες ότι κάποιος είναι πιθανό να απατήσει ξανά.

Φλερτάρει με άλλους

Οι κατά συρροήν απατεώνες τείνουν να αποζητούν την προσοχή και την έλξη των άλλων, ακόμη και όταν βρίσκονται σε μια δεσμευμένη σχέση. Ένας σύντροφος μπορεί να τους παρατηρήσει να φλερτάρουν ανοιχτά με αγνώστους, να διατηρούν εφεδρικά αντίγραφα στο γάντζο ή να διατηρούν προφίλ σε ιστότοπους γνωριμιών. Φαίνεται να απολαμβάνουν τη συγκίνηση του κυνηγιού και την επιβεβαίωση που προέρχεται από το ενδιαφέρον για ελκυστικές εναλλακτικές λύσεις. Το περιπλανώμενο μάτι τους είναι μια σταθερά, ακόμη και μετά τη δέσμευση.

Κατηγορώντας τον σύντροφο για τα προβλήματα της σχέσης

Οι κατά συρροήν απατεώνες σπάνια αναλαμβάνουν την προσωπική ευθύνη για τις πράξεις τους. Αντιθέτως, τείνουν να επιρρίπτουν την ευθύνη για τα προβλήματα της σχέσης τους εξ ολοκλήρου στον σύντροφό τους. Μπορεί να κατηγορήσουν τον σύντροφό τους ότι είναι δύσπιστος, ανασφαλής ή υπερβολικά καχύποπτος σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τη δική τους ύποπτη συμπεριφορά. Αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν το δικό τους ρόλο σε οποιαδήποτε ζητήματα. Αυτή η εξωτερίκευση των ευθυνών αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της κατά συρροήν απιστίας.

Μπορεί ένας κατά συρροήν απατεώνας να αλλάξει;

Αν και είναι δυνατόν οι κατά συρροή απατεώνες να αλλάξουν τρόπο ζωής, αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο. Η συνήθης εξαπάτηση και η προδοσία που χαρακτηρίζουν τη σειριακή απιστία αντανακλούν βαθιά ριζωμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και δυσλειτουργικά πρότυπα συμπεριφοράς.

Για να μεταρρυθμιστούν, πρέπει να κάνουν βαθιές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τις σχέσεις και την ακεραιότητα. Αυτό το επίπεδο θεμελιώδους αλλαγής δεν έρχεται εύκολα. 

Για τη διαταραχή προσωπικότητας των κατά συρροή απατεώνων, οι συμπεριφορές τους καθοδηγούνται από την ανάγκη για επικύρωση και αναζήτηση συγκίνησης που καμία σχέση δεν μπορεί να ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα. Αν και δεν είναι αδύνατο, η πραγματική μεταμόρφωση θα απαιτούσε εντατική προσωπική εργασία και δέσμευση για ανάπτυξη - μια απότομη ανηφορική ανάβαση.

Πώς να πιάσετε έναν κατά συρροή απατεώνα από μακριά;

δίχτυ spyger

Παρουσιάζουμε το Spynger, το πρωτοποριακό και ισχυρό ψηφιακό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τη δραστηριότητα των smartphone και να σας βοηθά στον εντοπισμό των κατά συρροή απατεώνων. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, το Spynger προσφέρει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση όλων των δραστηριοτήτων στη συσκευή-στόχο, παρέχοντάς σας ανεκτίμητες πληροφορίες.

Εξοπλισμένοι με το Spynger, μπορείτε να παρακολουθείτε διακριτικά όλες αυτές τις δραστηριότητες, εξασφαλίζοντας ότι έχετε στα χέρια σας κρίσιμες πληροφορίες για να αποκαλύψετε τυχόν ενδείξεις απιστίας. Η λειτουργία stealth mode του εργαλείου εγγυάται ότι ο χρήστης της στοχευόμενης συσκευής δεν θα αντιληφθεί την παρουσία του, διασφαλίζοντας την εμπιστευτικότητα των ερευνών σας.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία του και τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το Spynger θα είναι ο αξιόπιστος σύντροφός σας στην αποκάλυψη της αλήθειας και στην απόκτηση βαθύτερης κατανόησης των χαρακτηριστικών του κατά συρροή απατεώνα του συντρόφου σας.

Χαρακτηριστικά του Spynger

Το Spynger είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από διορατικά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να προσφέρουν ολοκληρωμένη παρακολούθηση μιας στοχευμένης συσκευής κατά την αντιμετώπιση ενός απατεώνα.

  • Παρακολούθηση κλήσεων και μηνυμάτων: Με το Spynger, μπορείτε να παρακολουθείτε αβίαστα όλες τις εισερχόμενες, εξερχόμενες και αναπάντητες κλήσεις, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε πλήρη αρχεία καταγραφής κλήσεων. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάζετε όλα τα μηνύματα κειμένου που αποστέλλονται και λαμβάνονται στη στοχευμένη συσκευή.
  • Επιτήρηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Αυτό το ισχυρό εργαλείο παρακολουθεί τις αλληλεπιδράσεις σε πολλαπλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το WhatsApp, το Instagram και το Snapchat. Παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή συμπεριφορά και τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών, επιτρέποντας την ολοκληρωμένη κατανόηση του ψηφιακού τους αποτυπώματος.
  • Παρακολούθηση GPS: Το Spynger παρέχει εντοπισμό GPS σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να εντοπίζετε την ακριβή τοποθεσία της συσκευής-στόχου ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθεί το ιστορικό θέσης της συσκευής, καθιστώντας το αποτελεσματικό στον εντοπισμό περιπτώσεων με χαρακτηριστικά σειριακού απατεώνα.
  • Παρακολούθηση ιστορικού προγράμματος περιήγησης: Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να έχετε αβίαστη πρόσβαση στο ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο του χρήστη, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τους ιστότοπους που επισκέφθηκε και τις διαδικτυακές αναζητήσεις που πραγματοποίησε.
  • Λειτουργία Stealth: Το Spynger λειτουργεί διακριτικά, παραμένοντας μη ανιχνεύσιμο από τον χρήστη της στοχευόμενης συσκευής. Αυτό εγγυάται την εμπιστευτικότητα και τον κρυφό χαρακτήρα των δραστηριοτήτων παρακολούθησης.
  • Πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης: Το Spynger παρέχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία πολυμέσων στη στοχευόμενη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και των βίντεο.

Συμπέρασμα

Τα σημάδια ενός κατά συρροή απατεώνα δεν είναι πάντα εμφανή στην αρχή. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα στοιχεία τείνουν να συσσωρεύονται. Τα ψέματα, η μυστικότητα, η συναισθηματική απόσταση και η αμυντικότητα προδίδουν ένα μοτίβο συνήθους απιστίας. Αν και υπάρχουν εξαιρέσεις, αυτές οι κόκκινες σημαίες θα πρέπει να θέσουν τον σύντροφο σε κατάσταση συναγερμού. Η ενημέρωση και η προσοχή στα σημάδια μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή χρόνων καρδιοχτύπωσης.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek