Πώς να μάθετε αν κάποιος είναι σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών; 10 τρόποι

πώς να μάθετε αν κάποιος είναι σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών

Υπάρχουν περισσότεροι "μυστικοί" διαδικτυακοί daters από ό,τι νομίζετε. 46% των ανθρώπων στις ΗΠΑ που χρησιμοποιούν διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών είναι είτε παντρεμένοι είτε σε σχέση, σύμφωνα με το Statista. Αν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να είναι ένας από αυτούς, καλό θα ήταν να ελέγξετε το προφίλ του μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα. Έτσι, εδώ είναι πώς να μάθετε αν κάποιος είναι σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών.

1. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα προφίλ χρησιμοποιώντας το email τους

δημιουργήστε ένα προφίλ

Οι περισσότεροι ιστότοποι, όπως το Tinder, το Bumble και το Match, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε προφίλ με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν γνωρίζετε το email του συντρόφου σας, δημιουργήστε ένα προφίλ με αυτό. Αν ο ιστότοπος λέει ότι το email έχει ήδη ληφθεί, ο σύντροφός σας πιθανώς έχει λογαριασμό εκεί (εκτός αν κάποιος έχει χακάρει το email του).

Το ίδιο ισχύει και για τους αριθμούς τηλεφώνου, οπότε προσπαθήστε να βάλετε τα ψηφία του SO σας σε μερικές δημοφιλείς ιστοσελίδες γνωριμιών και δείτε αν εμφανιστεί κάτι.

2. Βρείτε προφίλ γνωριμιών χρησιμοποιώντας το Google

google

Δεν έχετε πρόσβαση στο email του συνεργάτη σας; Δεν πειράζει. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε μια απλή αναζήτηση στο Google για να δείτε αν κάποιος είναι σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Απλά πληκτρολογήστε "site:domain.com + διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/όνομα/όνομα χρήστη του συντρόφου σας" στη γραμμή αναζήτησης. Αντικαταστήστε το "domain.com" με το όνομα της ιστοσελίδας γνωριμιών που υποψιάζεστε ότι μπορεί να χρησιμοποιεί ο σύντροφός σας, όπως το Match ή το OkCupid.

3. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Catch a Cheater App

Πώς μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος είναι πραγματικά ενεργός στις ιστοσελίδες γνωριμιών; Δεν θέλετε να καταλήξετε να κατηγορήσετε άδικα κάποιον που σας ενδιαφέρει. Για να αποφύγετε αυτού του είδους το δράμα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα catch a cheater app.

banner

Spynger είναι το καλύτερο εργαλείο αυτού του είδους. Είναι εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να αναζητήσετε ένα άτομο σε πολλούς ιστότοπους γνωριμιών και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ταυτόχρονα. Μπορείτε ακόμη να διαβάσετε τα προσωπικά τους μηνύματα και να δείτε κοινές φωτογραφίες και βίντεο. 

Έτσι, εδώ είναι πώς να μάθετε αν κάποιος είναι εγγεγραμμένος σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών με Spynger: 

  1. Εγγραφείτε στο Spynger και επιλέξτε το συνδρομητικό σας πρόγραμμα.
  2. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email καλωσορίσματος για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.
  3. Μεταβείτε στο διαδικτυακό σας ταμπλό και αρχίστε να παρακολουθείτε τη διαδικτυακή δραστηριότητα του συντρόφου σας. Αυτό είναι όλο!

Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι το Spynger διαθέτει όλα τα χρώματα για να ζωγραφίσετε μια πλήρη εικόνα της μυστικής ζωής του συντρόφου σας. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες, να παρακολουθείτε τις κλήσεις και τα SMS και να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης εκτός από τον έλεγχο των συνομιλιών τους στις εφαρμογές γνωριμιών. Και είναι εντελώς αόρατο!

4. Ελέγξτε το ιστορικό περιήγησής τους

ιστορικό περιήγησης

Ένας τρόπος για να διαπιστώσετε αν κάποιος είναι σε εφαρμογές γνωριμιών είναι να ελέγξετε το ιστορικό περιήγησής του. Αν έχει πάει σε ιστοσελίδες γνωριμιών, πιθανότατα θα τους δείτε να αναφέρονται εκεί. Ορισμένες δημοφιλείς πλατφόρμες για να ψάξετε είναι οι εξής:

  • Προσάναμμα
  • Bumble
  • Αγώνας
  • OkCupid
  • Μεντεσές

Αν δεν εντοπίσετε κάποιο από αυτά, ο σύντροφός σας μπορεί να χρησιμοποιεί ιδιωτική περιήγηση ή να καθαρίζει συχνά το ιστορικό του. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ελέγξετε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης ή τους σελιδοδείκτες του για κάποιες συμβουλές.

5. Κάντε μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνας

Αντίστροφη αναζήτηση εικόνας

Εκτελέστε μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνας για να δείτε αν κάποιος είναι σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Στις ιστοσελίδες γνωριμιών, ανεβάστε μια φωτογραφία του συντρόφου σας στο Google Images ή σε έναν παρόμοιο ιστότοπο και αναζητήστε συνδέσμους. Αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει για το όνομα χρήστη τους ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία αναγνώρισης.

6. Χρησιμοποιήστε το τέχνασμα "Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης"

ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης

Αν γνωρίζετε το όνομα χρήστη ή το email τους, μπορείτε να δοκιμάσετε το τέχνασμα "ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης". Αν σας επιτρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης, πιθανόν να έχουν προφίλ εκεί. Απλά να είστε προσεκτικοί, όμως. Μπορεί να ειδοποιηθούν για την αλλαγή και να συνειδητοποιήσουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν.

7. Εκτελέστε μια αντίστροφη αναζήτηση ονόματος χρήστη

Αντίστροφη αναζήτηση ονόματος χρήστη

Μια αντίστροφη αναζήτηση ονόματος χρήστη μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε αν κάποιος έχει προφίλ γνωριμιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως Detectico για να ελέγξετε το όνομα χρήστη του συνεργάτη σας και να δείτε τι εμφανίζεται. Μπορεί να έχει προφίλ σε διάφορες πλατφόρμες που δεν γνωρίζατε. Ακούστε πώς λειτουργεί: απλώς εισάγετε το όνομα χρήστη και το Detectico θα σαρώσει πάνω από 70 δίκτυα για να βρει τυχόν προφίλ που ταιριάζουν.

8. Δημιουργήστε ένα ψεύτικο προφίλ

ψεύτικο προφίλ

Οπότε, εδώ είναι μια τρελή ιδέα για το πώς να μάθετε αν κάποιος έχει προφίλ γνωριμιών δωρεάν: φτιάξτε ένα ψεύτικο προφίλ σε αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών που μπορεί να χρησιμοποιεί ο σύντροφός σας. Δημιουργήστε ένα σκηνικό με φωτογραφίες και λεπτομέρειες που θα τους τραβήξουν την προσοχή. Απλά για να δείτε αν θα τσιμπήσουν το δόλωμα. Αν δεν τους βρείτε αμέσως, τροποποιήστε τις ρυθμίσεις σας - σκεφτείτε την ηλικία, την τοποθεσία και τι τους αρέσει.

9. Ελέγξτε το τηλέφωνό τους

κοιτάζοντας το τηλέφωνο του συζύγου

Εντάξει, ζείτε μαζί και έχετε το τηλέφωνό τους κοντά σας. Ρίξτε μια ματιά στις εφαρμογές τους στα γρήγορα. Ορισμένες εφαρμογές, όπως το Bumble και το Tinder, έχουν μοναδικά εικονίδια που είναι αρκετά δύσκολο να μην τα προσέξετε. Επιπλέον, μπορεί να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από αυτές, οπότε σαρώστε προς τα κάτω για να βρείτε τις ειδοποιήσεις του προφίλ γνωριμιών κάποιου για νέα ταίριασμα, μηνύματα και άλλα. 

10. Αναζητήστε νέους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

φίλοι στο facebook

Οι άνθρωποι συνήθως ακολουθούν νέους φίλους που γνωρίζουν στο διαδίκτυο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, αν δείτε ένα σωρό νέους ανθρώπους να ακολουθούν τον σύντροφό σας και να συνομιλούν μαζί τους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίστηκαν σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών ή μια εφαρμογή. Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό εισάγοντας τα ονόματα χρηστών των ακολούθων τους σε ένα εργαλείο αναζήτησης όπως το Detectico. Θα σας δείξει αν έχουν προφίλ σε δημοφιλείς ιστότοπους γνωριμιών.

Τελικά λόγια

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να βρεις κάποιον στις ιστοσελίδες γνωριμιών! Μπορείτε να κάνετε τα πάντα από την άνεση της συσκευής σας! Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή βλέπετε το όνομα χρήστη του συντρόφου σας σε μια ιστοσελίδα ή εφαρμογή γνωριμιών, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σας απατάει.

Αν θέλετε αδιάσειστα στοιχεία, δοκιμάστε μια εφαρμογή κατασκοπείας όπως το Spynger. Αυτό το εργαλείο είναι πραγματικά ισχυρό! Μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούν, να ελέγξετε το ιστορικό των συνομιλιών τους και να δείτε ακόμη και τις τοποθεσίες τους. Θα λάβετε αδιάσειστα στοιχεία, μόνο τα γεγονότα.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek