Πώς να κατασκοπεύετε κάποιον μέσω της κάμερας του τηλεφώνου του δωρεάν 2024

κάμερα κατασκοπείας

Έχετε δει αυτές τις viral αναρτήσεις για τις κατασκοπευτικές κάμερες; Οι άνθρωποι ψάχνουν για συσκευές παρακολούθησης στα δωμάτια Airbnb και ξενοδοχείων τους σαν τρελοί.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έκαναν άνω κάτω αυτά τα δωμάτια αν κάποιος τους έλεγε τη σοκαριστική αλήθεια: κάθε τηλέφωνο από 4 δισεκατομμύρια smartphones στον κόσμο μπορεί να μετατραπεί σε κατασκοπευτική κάμερα.

Ναι, μιλάω σοβαρά. Κάθε smartphone με λειτουργική κάμερα μπορεί να γίνει το δεύτερο ζευγάρι μάτια σας. 

Θα σας δείξω πώς να κατασκοπεύετε κάποιον μέσω της κάμερας του τηλεφώνου του δωρεάν με 2 τρόπους. Οπότε, κουμπωθείτε γιατί θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο την τεχνολογία που κουβαλάτε στην τσέπη σας.

Είναι δυνατόν να κατασκοπεύσετε κάποιον μέσω της κάμερας του τηλεφώνου του;

Ναι, κάμερα κατασκοπευτικού τηλεφώνου υπάρχουν εφαρμογές. Και δεν προορίζονται μόνο για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, αλλά για όλους τους χρήστες smartphone εκεί έξω. Μπορείτε να τις κατεβάσετε από επίσημες πηγές, όπως κάνετε συνήθως με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. 

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε αυτές τις εφαρμογές στο google και να τις δοκιμάζετε μία προς μία; Όχι! Έκανα μια μικρή έρευνα για να σας γλιτώσω λίγο χρόνο και κατέληξα στις κορυφαίες εφαρμογές κάμερας κατασκοπευτικού τηλεφώνου που πραγματικά λειτουργούν. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές.

Κατασκοπεύστε την κάμερα των ανθρώπων με το Spynger

δίχτυ spyger

Το Spynger είναι κάτι περισσότερο από μια κρυφή κατασκοπευτική κάμερα Android και iOS εργαλείο. Πρόκειται για μια εφαρμογή "όλα σε ένα" για τον απομακρυσμένο έλεγχο τηλεφώνων και tablet που μπορούν να διαχειριστούν από τον πίνακα ελέγχου του χρήστη που βασίζεται στον ιστό. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας Spynger και να ελέγξετε τι συμβαίνει στο τηλέφωνο-στόχο.

Το καλύτερο πράγμα για το Spynger είναι ότι σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε την κάμερα του τηλεφώνου ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε εσείς ή οι αγαπημένοι σας. Η εφαρμογή λειτουργεί με WiFi και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, παρέχοντας εξαιρετική εμπειρία χρήσης με τις υψηλής ποιότητας ζωντανές τροφοδοσίες της κάμερας.

Πώς να κατασκοπεύετε τους ανθρώπους μέσω της κάμερας τηλεφώνου με το Spynger

Το Spynger σας επιτρέπει να φτιάξετε μια κρυφή κάμερα από ένα κινητό τηλέφωνο σε χρόνο μηδέν. Ακολουθήστε αυτά τα γρήγορα βήματα για να ξεκινήσετε:

Βήμα 1: Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο

Πηγαίνετε εδώ: spynger.net. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί εγγραφής.

Βήμα 2: Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα

Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα (OS) στο οποίο εκτελείται η συσκευή-στόχος. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Android και iOS.

Βήμα 3: Επιλέξτε τον τύπο δεδομένων που θέλετε να παρακολουθείτε

Απλώς επιλέξτε τις επιλογές στις οποίες θέλετε να έχετε πρόσβαση: κάμερα, τοποθεσία, συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. 

Βήμα 4: Ενεργοποιήστε την Αόρατη Λειτουργία

Η εφαρμογή κρυφής κάμερας για Android και iOS είναι χρήσιμη μόνο αν εκτελείται αόρατα στο παρασκήνιο.

Βήμα 5. Ολοκλήρωση εγκατάστασης λογαριασμού

Τώρα, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και πατήστε Επόμενο.

Βήμα 6. Ρύθμιση του Spynger

Ανοίξτε το γραμματοκιβώτιό σας και αναζητήστε ένα μήνυμα από το Spynger. Θα βρείτε έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Βήμα 7. Προβολή του περιβάλλοντος χώρου του τηλεφώνου

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Spynger από οποιαδήποτε συσκευή και επιλέξτε τη λειτουργία "Phone Surroundings". Αυτό είναι όλο! 

Τι θα πάρετε όταν αποκτήσετε πρόσβαση στην κάμερά τους;

Ακολουθεί ένα γρήγορο στιγμιότυπο του τι μπορείτε να κάνετε με το Spynger:

  • Ενεργοποίηση κάμερας

Κατασκοπεύστε την κάμερα των ανθρώπων και δείτε τι συμβαίνει γύρω τους, σαν να φοράτε ακουστικά VR. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να το ενεργοποιήσετε με ένα κλικ. Ξεκουραστείτε ξέροντας τι κάνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  • Ποτέ μην πιαστείτε

Το Spynger λειτουργεί σε λειτουργία Stealth. Δεν θα μάθουν ποτέ ότι χρησιμοποιείτε μια κατασκοπευτική κάμερα στο τηλέφωνο. Δεν παράγει ήχο ούτε εμφανίζει ειδοποιήσεις, ώστε να μπορείτε να τους παρακολουθείτε χωρίς να σας πιάσουν.

  • Τραβήξτε στιγμιότυπα της οθόνης του τηλεφώνου τους

Το Spynger καταγράφει αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης και τα αρχειοθετεί στο λογαριασμό σας. Δεν χρειάζεται καν να ενεργοποιήσετε αυτό το εργαλείο. Μετά την εγκατάσταση, το Spynger θα καταγράφει στιγμιότυπα οθόνης κάθε φορά που χρησιμοποιούν τη συσκευή τους.

  • Ακούστε το περιβάλλον του τηλεφώνου

Το Spynger δεν σας επιτρέπει μόνο να κατασκοπεύετε την κάμερα κάποιου iPhone. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τις συνομιλίες τους. Απλά ενεργοποιήστε το μικρόφωνο του τηλεφώνου για να μάθετε τι ψιθυρίζουν μεταξύ τους.

  • Παρακολούθηση τοποθεσιών σε πραγματικό χρόνο

Μπορείτε να δείτε την ακριβή τους θέση σε έναν διαδραστικό χάρτη, όπου κι αν πηγαίνουν. Αυτό περιλαμβάνει συντεταγμένες, διευθύνσεις, ακόμη και χρονικές σφραγίδες. Χρειάζεστε μια ταχύτερη λύση; Σχεδιάστε εικονικές ζώνες σε έναν χάρτη και λάβετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που η συσκευή-στόχος τις διασχίζει. 

  • Δείτε κάθε πληκτρολόγηση

Το live keylogger σας επιτρέπει να βλέπετε κάθε λέξη που πληκτρολογείται στο τηλέφωνο-στόχο. Κάθε ερώτημα αναζήτησης. Κάθε μήνυμα. Δεν έχει σημασία αν διαγράφουν το ιστορικό τους, το Spynger τα καταγράφει όλα.

IP Cam Spy: Κάμερα τηλεφώνου: Εναλλακτικός τρόπος για να κατασκοπεύσετε κάποιον μέσω της κάμερας τηλεφώνου

Κατάσκοπος καμερών

Αν θέλετε να εξερευνήσετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις σε προηγμένες εφαρμογές παρακολούθησης όπως το Spynger, ελέγξτε το IP Cam Spy. Αυτή η εφαρμογή δεν προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες όσες ίσως περιμένετε, αλλά σας δίνει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων προσαρμογής. Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της:

  • Επιλογή αποθήκευσης στο σύννεφο για βίντεο. Επιλογή αποθήκευσης στο σύννεφο για βίντεο. Αυτή η εφαρμογή αποθηκεύει αυτόματα τις εγγραφές σε μια ασφαλή πλατφόρμα αποθήκευσης στο σύννεφο, όπως το Google Drive ή το Dropbox.
  • Ζωντανή ροή βίντεο με ήχο. Μεταδώστε βίντεο από τη συσκευή-στόχο μέσα σε δίκτυο WiFi χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  • Ανίχνευση κίνησης και ειδοποιήσεις. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ώστε να καταγράφει μόνο κίνηση και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που το λογισμικό την ανιχνεύει.
  • Μεγάλο εύρος υποστηριζόμενων μορφών βίντεο. Αυτή η εφαρμογή κατασκοπευτικής κάμερας webcam υποστηρίζει MOV, MKV, WebM και MKV.

Spynger έναντι IP Webcam Monitor

ΧαρακτηριστικάΚάμερα κατασκοπείας IPSpynger
Κρυφή λειτουργία
Keylogger
Εντοπιστής GPS
Ημερολόγια κλήσεων και μηνύματα
Απομακρυσμένη ενεργοποίηση κάμερας
Υποστηριζόμενες συσκευέςAndroid, iOSAndroid, iOS
Ασφάλεια δεδομένωνΤο βίντεο κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται σε ασφαλή διακομιστή.Διασφαλίζει τα δεδομένα που συλλέγονται από τη συσκευή-στόχο χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.
Χρήσιμο γιαΙδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να παρακολουθούν την ιδιοκτησία τους ενώ λείπουνΓονείς με γνώμονα την ασφάλεια που θέλουν να παρακολουθούν όλες τις δραστηριότητες του παιδιού τους
Ευκολία χρήσηςΣκληρόΕύκολο

Πώς να εγκαταστήσετε το λογισμικό Spy Webcam

Το λογισμικό κατασκοπείας IP Webcam είναι λίγο πιο δύσκολο να ρυθμιστεί από το Spynger. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρέπει να αλλάξετε πολλές ρυθμίσεις στη συσκευή-στόχο για να το θέσετε σε λειτουργία. Ωστόσο, αν ρυθμιστεί σωστά, μπορεί να μετατρέψει το τηλέφωνο-στόχο σε μια κάμερα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο. Επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω στα βήματα:

Βήμα 1: Αποκτήστε την εφαρμογή

Για αυτό το βήμα, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη συσκευή-στόχο και να κατεβάσετε την εφαρμογή IP Webcam από την επίσημη ιστοσελίδα. 

Βήμα 2: Αλλαγή ρυθμίσεων εφαρμογής

Τροποποίηση των ρυθμίσεων του λογισμικού κατασκοπείας της κάμερας IP για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση, τη μορφή και την ποιότητα των βίντεο. Επίσης, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση κίνησης και τις ειδοποιήσεις.

Βήμα 3: Ενεργοποιήστε την εγγραφή

Επιστρέψτε στο κύριο μενού και πατήστε Έναρξη διακομιστή. Θα δείτε τη διεύθυνση IP και τον αριθμό θύρας. Σημειώστε τα, καθώς θα τα χρειαστείτε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 4: Εγκαταστήστε την Free Hidden Cam στη συσκευή σας

Κατεβάστε την Tiny Camera στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

Βήμα 5: Σύνδεση συσκευών

Ανοίξτε την εφαρμογή Tiny Camera και επιλέξτε Προσθήκη κάμερας. Επιλέξτε IP Webcam και, στη συνέχεια, ρυθμίστε τις παραμέτρους της κάμερας. Για να το κάνετε αυτό, εισαγάγετε τη διεύθυνση IP και τον αριθμό θύρας από το βήμα 3.

Βήμα 6: Ολοκλήρωση της ρύθμισης

Τώρα, επιστρέψτε στην κύρια οθόνη και πατήστε Ζωντανή προβολή. Αν όλα έχουν γίνει σωστά, θα βλέπετε τι συμβαίνει γύρω από το τηλέφωνο-στόχο σε πραγματικό χρόνο.

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος σας παρακολουθεί μέσω της κάμερας του τηλεφώνου σας;

Κατασκοπεία μέσω κάμερας

Δεν είστε ο μόνος που μπορεί να χρησιμοποιήσει την κατασκοπευτική κάμερα Android για να παρακολουθεί τη δραστηριότητα κάποιου. Το Camhacking είναι ένα πραγματικό πράγμα και αν το τηλέφωνό σας δεν είναι σωστά ασφαλισμένο, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν την κάμερά σας ανά πάσα στιγμή χωρίς να το γνωρίζετε.

Τούτου λεχθέντος, η ανάλυση των αλλαγών στη συμπεριφορά του τηλεφώνου σας μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε spyware ή άλλες ύποπτες εφαρμογές. Ακολουθούν ορισμένα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε:

  • Ανεξήγητη αύξηση της χρήσης δεδομένων
  • Η προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας καταρρέει όταν την ανοίγετε
  • Η μπαταρία αδειάζει γρηγορότερα από το συνηθισμένο
  • Ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν την κάμερα χωρίς άδεια
  • Κακή ποιότητα βιντεοκλήσεων
  • Παράξενες φωτογραφίες και βίντεο στη γκαλερί σας που δεν θυμάστε να έχετε τραβήξει

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πώς να μπείτε στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου κάποιου;

Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να μπείτε στην κάμερα κάποιου είναι η χρήση μιας προηγμένης εφαρμογής παρακολούθησης όπως το Spynger. 

Μπορούν οι χάκερ να σας δουν μέσω της κάμερας του τηλεφώνου σας;

Εξαρτάται από την εφαρμογή κατασκοπευτικής κάμερας iPhone που χρησιμοποιούν για τον έλεγχο της κάμερας της συσκευής σας. Ορισμένες εφαρμογές μπορούν να ενεργοποιήσουν μόνο την μπροστινή κάμερα, ενώ άλλες μπορούν να έχουν πρόσβαση τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω κάμερα.

Μπορούν οι ιστότοποι να έχουν πρόσβαση στην κάμερα του τηλεφώνου σας;

Ναι, αλλά μόνο αν τους έχετε δώσει την άδεια να το κάνουν.

Συμπέρασμα 

Η χρήση μιας αξιόπιστης εφαρμογής κατασκοπευτικής κάμερας iPhone και Android είναι ο μόνος και καλύτερος τρόπος για να κατασκοπεύσετε κάποιον μέσω της κάμεράς του. 

Κατά τη σύγκριση των κορυφαίων λύσεων παρακολούθησης, διαπίστωσα ότι το Spynger είναι πιο ευέλικτο και πιο εύκολο στη χρήση από το IP Webcam Monitor. Αυτή η εφαρμογή έχει πραγματικά τεράστιες δυνατότητες όσον αφορά την απομακρυσμένη παρακολούθηση. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο του τηλεφώνου, να παρακολουθείτε τοποθεσίες και να διαβάζετε μηνύματα κειμένου από έναν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου χρήστη όποτε χρειαστεί. 

Το καλύτερο από όλα, το Spynger εκτελείται διακριτικά στο παρασκήνιο της συσκευής-στόχου, οπότε κανείς εκτός από εσάς δεν θα γνωρίζει την παρουσία του. 

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek