Πώς να κάνετε Half Swipe στο Snapchat - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

εφαρμογή Snapchat

Γνωρίζατε ότι το Snapchat είναι η αγαπημένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης των 1,4% των χρηστών του διαδικτύου ηλικίες 16-64;

Φανταστείτε να μπορούσατε να απολαμβάνετε τις δημιουργικές και μοναδικές αλληλεπιδράσεις που προσφέρει η πλατφόρμα, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να διαβάζετε μηνύματα χωρίς να ενημερώνετε τον αποστολέα. Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι;

Φανταστείτε το εξής: λαμβάνετε ένα μήνυμα Snapchat και αντί να ειδοποιήσετε αμέσως τον αποστολέα, μπορείτε να το διαβάσετε διακριτικά.

Τι σημαίνει half swipe; Με ένα μισό swipe στο Snapchat, μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα σε τηλέφωνα iPhone και Android, τα οποία θα σας δείξουμε αργότερα σε αυτό το άρθρο. Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε, όπου θα μπορέσετε να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε σαν επαγγελματίας!

Τι είναι το Half Swipe στο Snapchat;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το μισό σάρωμα είναι ένα σάρωμα στην οθόνη, αλλά όχι ένα πλήρες. Αυτή η δροσερή λειτουργία του Snapchat επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν τα μηνύματα κρυφά χωρίς να ειδοποιούν τον αποστολέα.

Το Snapchat είναι μια πλατφόρμα που ειδοποιεί τον αποστολέα της για τα πάντα, όπως για παράδειγμα αν ο θεατής είδε το μήνυμά σας δύο φορές, αν τράβηξε στιγμιότυπο οθόνης ή αν διάβασε τα μηνύματά σας.

Ωστόσο, η μισή κίνηση επιτρέπει στους θεατές να διαβάσουν τα μηνύματα, αλλά ούτε το Snapchat ούτε ο αποστολέας θα είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι έχετε διαβάσει το μήνυμα. Ενδιαφέρον, σωστά;

Συμβαίνει επειδή, τεχνικά, δεν ανοίγετε ένα μήνυμα- επομένως, το Snapchat δεν θα είναι σε θέση να το εντοπίσει και ως εκ τούτου δεν θα ειδοποιήσει τον αποστολέα.

Πώς να κάνετε Half Swipe στο Snap;

γυναίκα που χρησιμοποιεί τηλέφωνο

Η χρήση της τεχνικής half-swipe στο Snapchat είναι μια έξυπνη τεχνική για να διαβάζετε κρυφά τα μηνύματα. Ως εκ τούτου, το να απαντάτε αμέσως σε κάθε μήνυμα είναι περιττό, επειδή ο αποστολέας δεν θα σας κρίνει.

Πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το τέχνασμα, το οποίο τους έχει αλλάξει τα δεδομένα και τους έχει βοηθήσει να παραμείνουν στην κορυφή των συνομιλιών τους στο Snapchat.

Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν κάνετε σάρωση προς τα δεξιά, καθώς ένα λάθος πάτημα θα προκαλέσει την ειδοποίηση του αποστολέα ότι έχετε διαβάσει ένα μήνυμα.

Ακολουθεί ένας απλός και γρήγορος οδηγός για το πώς μπορείτε να δείτε το μήνυμα snap χωρίς να το ανοίξετε και να ειδοποιήσετε τον αποστολέα:

  1. Ανοίξτε το Snapchat στο τηλέφωνο iOS ή Android και ανοίξτε την καρτέλα συνομιλίας.
  2. Τοποθετήστε το δάχτυλό σας στο εικονίδιο του προφίλ ενός ατόμου του οποίου τα μηνύματα θέλετε να διαβάσετε. Κρατήστε το δάχτυλο πάνω του, σύρετέ το προς τα δεξιά και μην το αφήσετε να φύγει. Σταδιακά, το μήνυμα θα σας αποκαλυφθεί.
  3. Τώρα διαβάστε το στιγμιότυπο χωρίς να το ανοίξετε, κρατώντας το δάχτυλό σας πάνω του, και σύρετε αργά το μήνυμα προς τα αριστερά και κλείστε το παράθυρο συνομιλίας. Μόλις αυτό γίνει ομαλά, μπορείτε να εξακολουθήσετε να βλέπετε τη "Νέα συνομιλία" στην ίδια συνομιλία.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με τη μέθοδο half-swipe στο Snapchat είναι ότι λειτουργεί μόνο για μηνύματα κειμένου. Δοκιμάσαμε το ίδιο κόλπο με τα Snaps, αλλά δεν είχε την ίδια κατάληξη. Για το λόγο αυτό, αυτή η λειτουργία θα σας βοηθήσει να διαβάσετε τα μηνύματα κειμένου, όχι τα snaps.

Μπορούν οι άνθρωποι να σας δουν να σαρώνετε το μισό;

Με την εισαγωγή αυτού του χαρακτηριστικού, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με το αν οι χρήστες βλέπουν το μισό σάρωμά σας, ακόμη και αν έχετε λογαριασμό Snapchat Plus.

Η απλή απάντηση είναι "Ναι". Με τον λογαριασμό Snapchat Plus, μπορείτε να δείτε αν ο θεατής έχει δει το μήνυμά σας μέσω της τεχνικής half-swipe.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε με λίγα μόνο βήματα στην ενημέρωση του Snapchat για το μισό swipe:

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Snapchat Plus.
  2. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία "peek-a-peek".
  3. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα δείτε το εικονίδιο ? δίπλα στη συγκεκριμένη συνομιλία, υποδεικνύοντας ότι το μήνυμα έχει προβληθεί μέσω της επιλογής half-swipe.
  4. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να βλέπετε τα μισά σκουπίσματα για ομαδικές και ατομικές συνομιλίες.

Η ομάδα μας δοκιμάζει αυτή τη λειτουργία εδώ και λίγο καιρό και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όταν χρησιμοποιείτε αυτή την επιλογή "κρυφοκοιτάζω", θα λάβετε μια ειδοποίηση Snapchat με μισό στύψιμο ότι ένα άλλο άτομο έχει διαβάσει κρυφά το μήνυμά σας. Μπορείτε να το καταλάβετε μόνο αν ελέγχετε ενεργά την τροφοδοσία της συνομιλίας σας ενώ το άλλο άτομο κρυφοκοιτάζει.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο για τις ομάδες Snapchat όσο και για μεμονωμένες συνομιλίες- ωστόσο, δεν διευκρινίζεται ποιο μέλος της ομάδας κρυφοκοίταξε το μήνυμα στις ομαδικές συνομιλίες. Αναμένεται ότι οι μελλοντικές ενημερώσεις του Snapchat θα περιλαμβάνουν την ενίσχυση αυτής της λειτουργίας.

Πώς μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν; Μέθοδος εργασίας 100%!

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης με πολλές δυνατότητες, όπως η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου avatar και η προσθήκη φίλτρων, μουσικής κ.λπ. Όταν στέλνουμε μηνύματα σε φίλους και συγγενείς, ελέγχουμε αυτόματα αν το έχουν διαβάσει.

Ωστόσο, κάποιοι μπορεί να έχουν μια ερώτηση: λειτουργεί ακόμα το half swipe; Για το σκοπό αυτό, έχουμε βρει μια φανταστική εφαρμογή που θα 100% λειτουργήσει!

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Snapchat Spynger

spynger snapchat tracker

Κατεβάστε την εφαρμογή Snapchat Spy για να παρακολουθείτε το τηλέφωνο του συντρόφου σας χωρίς να το γνωρίζει. Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να διαβάσετε τις συνομιλίες τους, να ελέγξετε τι είδους μέσα ενημέρωσης καταναλώνουν και το ιστορικό των μηνυμάτων τους.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή για να ελέγξετε άλλες εφαρμογές, όπως Facebook, WhatsApp, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Instagram, Hangouts και Discord.

Πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το Spynger για να διαβάσετε ένα Snap χωρίς να το ανοίξετε;

Το Synger είναι το εργαλείο κρυφής κατασκοπείας iOS και Android. Πρόκειται για μια εφαρμογή "όλα σε ένα" για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των συσκευών-στόχων από απόσταση. Μπορεί να ελέγχει smartphones και tablet. Το καλύτερο μέρος είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο τηλέφωνο του αγαπημένου τους προσώπου ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Spynger στο τηλέφωνό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Spynger

Στη συνέχεια, μεταβείτε στον ιστότοπο Spynger και συμπληρώστε τις απαιτήσεις, όπως το πού θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή και για ποιο λόγο σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, ενεργοποιήστε τη λειτουργία stealth, αν θέλετε η συσκευή-στόχος να μην σας εντοπίσει. Τώρα, δημιουργήστε έναν λογαριασμό.

Βήμα 2: Εγγραφείτε 

Μόλις δημιουργήσετε λογαριασμό, εγγραφείτε στο πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Βήμα 3: Παροχή διαπιστευτηρίων

Αφού εγγραφείτε στο συγκεκριμένο πακέτο, δώστε στην εφαρμογή τα διαπιστευτήρια της συσκευής-στόχου στην οποία θέλετε να εγκαταστήσετε αυτή την εφαρμογή.

Βήμα 4: Παρακολούθηση δραστηριοτήτων

Όταν η εφαρμογή εγκατασταθεί και στις δύο συσκευές, μπορείτε να συνδεθείτε στο ταμπλό του στόχου και να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές τους.

Συμπέρασμα

Το Snapchat είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να είναι δημιουργικοί και αστείοι. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spynger, μπορείτε πλέον να διαβάζετε τα μηνύματα του Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν και να διατηρείτε την ιδιωτικότητά σας ασφαλή.

Το Spynger είναι μια εφαρμογή που βοηθάει τους χρήστες να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των αγαπημένων τους προσώπων, όπως να διαβάζουν τα μηνύματά τους, να διαβάζουν στιγμιότυπα χωρίς να τα ανοίγουν, να ελέγχουν τα αρχεία καταγραφής των κλήσεών τους και να έχουν πρόσβαση στις κάμερές τους για να τους κρατούν ασφαλείς. Είναι πάντα καλύτερο να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να τους κρατάτε ασφαλείς.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek