Πώς να ελέγχετε τη δραστηριότητα του τηλεφώνου του συνεργάτη σας εξ αποστάσεως

δραστηριότητα του τηλεφώνου του συνεργάτη's

Σύμφωνα με την έρευνα, υπήρχε μια 21% αύξηση των περιπτώσεων απιστίας στις ΗΠΑ. Το ποσοστό, ωστόσο, έχει ενδεχομένως αυξηθεί από τη δεκαετία του '60. Με πολλές περιπτώσεις που σχετίζονται με την εξαπάτηση στην κοινωνία μας, είναι φυσιολογικό να τίθεται ένα ερώτημα όπως: "Πώς να ελέγξετε τη δραστηριότητα του τηλεφώνου του συντρόφου από απόσταση;".

Μερικές φορές, έχουμε την ανάγκη να ελέγξουμε τη συσκευή του συντρόφου μας, αν αυτός αρχίσει να συμπεριφέρεται ξαφνικά ύποπτα. Όμως η ιδιωτική ζωή είναι αυτό που μας περιορίζει στο να το κάνουμε. Επιπλέον, είναι δύσκολο να το κάνουμε με τους παραδοσιακούς τρόπους.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς να ελέγχετε εξ αποστάσεως το τηλέφωνο Android από άλλο τηλέφωνο χωρίς άδεια με εύκολα και βολικά εργαλεία. Για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια πιο σοφή απόφαση, θα σας παρέχουμε μια σύγκριση μεταξύ 5 εφαρμογών παρακολούθησης με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Μπορείτε να ελέγξετε εξ αποστάσεως το τηλέφωνο Android από άλλο τηλέφωνο?

Ναι, και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες στο hacking ή στην πληροφορική. Ο καθένας μπορεί να το κάνει, αρκεί να έχει στα χέρια του το σωστό σύνολο εργαλείων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να μοιραστούμε μερικά χρήσιμα εργαλεία για σκοπούς παρακολούθησης ή κατασκοπείας.

Αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα αν αρχίσετε να αμφιβάλλετε για την πίστη του συζύγου σας αφού αυτός αρχίσει να συμπεριφέρεται περίεργα. Αντί να κάνετε άμεσες αντιπαραθέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να χειροτερέψουν το όλο θέμα, θα ήταν καλύτερο για εσάς να μάθετε την αλήθεια από μέσα.

Τώρα, αν θέλετε να μάθετε πώς να ελέγχετε ένα άλλο τηλέφωνο από το τηλέφωνό σας χωρίς να το γνωρίζει δωρεάν, θέλουμε να μοιραστούμε μερικά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε. Δείτε τα καλύτερα παραδείγματα παρακάτω.

Top 5 εφαρμογές για να ελέγχετε ένα τηλέφωνο εξ αποστάσεως

  1. Spynger - Ένα εξαιρετικό keylogger που διαθέτει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά
  2. mSpy - Η εφαρμογή παρακολούθησης "όλα σε ένα" στην οποία μπορείτε να βασιστείτε
  3. XNSPY - Ένας εύκολος τρόπος για να παρακολουθείτε κάποιον κρυφά
  4. Spyic - Μια απλή και ξεκάθαρη εφαρμογή παρακολούθησης για όλους
  5. Eyezy - Εξαιρετικό εργαλείο με εξαιρετική υποστήριξη για όλες τις συσκευές

Τηλεχειριστήριο Android Phone: Top 5 Apps Reviewed

Αν θέλετε να μάθετε πώς να ελέγχετε ένα άλλο τηλέφωνο από το τηλέφωνό σας χωρίς να το γνωρίζει, το κλειδί είναι η χρήση του κατάλληλου εργαλείου. Έχουμε ήδη καλύψει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν οι κριτικές των καλύτερων εφαρμογών τηλεχειρισμού για να σας βοηθήσουν να πάρετε πιο σοφές τελικές αποφάσεις.

1. Spynger

εφαρμογή spynger

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη θέση κάποιου χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήριο android phone, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε ένα εξαιρετικό keylogger που ονομάζεται Spynger. Αυτό το εργαλείο είναι ένα δημοφιλές keylogger που έχει χρησιμοποιηθεί από χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η λειτουργία keylogger είναι ένα από τα κύρια σημεία πώλησής του. Εκτός από αυτό, οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν άλλα πράγματα που μπορεί να προσφέρει το εργαλείο, συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών παρακολούθησης για περισσότερες από 16+ εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

Πλεονεκτήματα

  • Η λειτουργία keylogger υποστηρίζει τόσο τις συσκευές iOs όσο και τις συσκευές Android
  • Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης περισσότερων από 16 εφαρμογών
  • Η διεπαφή είναι εύκολα κατανοητή

Μειονεκτήματα

  • Δεν έχει τη δυνατότητα εγγραφής κλήσεων
ΤιμήΑριθμός συσκευώνΔωρεάν δοκιμήΣυμβατότητα
$44.56/month - Μηνιαία
$25.99/μήνα - Τριμηνιαία
$9.28/μήνα - Ετησίως
Μία συσκευήΌχιiPhone, Android, iPad, Mac, Desktop

2. mSpy

mspy

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να έχουν εφαρμογές γονικού ελέγχου που τους επιτρέπουν να παρακολουθούν όχι μόνο τα παιδιά τους αλλά και τους συντρόφους τους. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση του mSpy. Πρόκειται για μία από τις εφαρμογές παρακολούθησης που έχουν κατεβάσει οι περισσότεροι χρήστες εκεί έξω.

Το mSpy μπορεί να είναι επωφελές για την κατασκοπεία του συζύγου που σας απατά, παρακολουθώντας άμεσα τις εφαρμογές των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, παρακολουθώντας τις τοποθεσίες τους και γνωρίζοντας τι πληκτρολόγησαν χρησιμοποιώντας τη λειτουργία keylogger.

Πλεονεκτήματα

  • Διαθέτει ήδη τη λειτουργία keylogger
  • Το UI είναι εύκολα κατανοητό
  • Διατίθενται αποκλειστικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα

  • Οι συνδρομές μπορεί να είναι αρκετά ακριβές σε σύγκριση με άλλα εργαλεία.
ΤιμήΑριθμός συσκευώνΔωρεάν δοκιμήΣυμβατότητα
$48.99/μήνα - Μηνιαία
$27.99/μήνα - Τριμηνιαία
$11.66/μήνα - Ετησίως
Μία συσκευή ανά πρόγραμμαΌχι (Demo)Android, iPhone (11+), iPad.

3. XNSPY

xnspy

Αν θέλετε να ελέγξετε από απόσταση το τηλέφωνο Android από άλλο τηλέφωνο, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα keylogger. Αλλά μην επιλέγετε οποιοδήποτε keylogger της αγοράς- επιλέγετε πάντα τα καλύτερα. Μεταξύ αυτών, μπορείτε να εξετάσετε το XNSPY.

Όπως σας λέει το όνομα, αυτό το keylogger λειτουργεί κυρίως για να κατασκοπεύει τον στόχο σας. Λειτουργεί χρησιμοποιώντας τη λειτουργία keylogger. Καταγράφοντας τις πληκτρολογήσεις σε λειτουργία μυστικότητας, το XNSPY μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του στόχου.

Επιπλέον, δεν θα επηρεάσει την απόδοση, οπότε ο στόχος δεν θα αντιληφθεί καν ότι οι συσκευές του έχουν μολυνθεί.

Πλεονεκτήματα

  • Το εργαλείο διαθέτει λειτουργία stealth για να αυξήσει περαιτέρω τη μυστικότητά του.
  • Είναι ακριβές.

Μειονεκτήματα

  • Η τιμή δεν είναι ούτε κατά διάνοια προσιτή.
  • Δεν διαθέτει δυνατότητα εντοπισμού θέσης σε πραγματικό χρόνο.
ΤιμήΑριθμός συσκευώνΔωρεάν δοκιμήΣυμβατότητα
$29.99/μήνα - Μηνιαία (Basic)
$13.99/μήνα - Τριμηνιαία (Basic)
$4.99/μήνα - Ετήσια (Basic)
$35.99/μήνα - Μηνιαία (Premium)
$19,99/μήνα - Τριμηνιαία (Premium)
$7.49/μήνα - Ετήσια (Premium)
Μία συσκευήΌχιAndroid (4.0 και άνω), iPhone (έκδοση 6.x και άνω)

4. Spyic

spyic

Αν αναρωτιέστε, "Πώς να ελέγξετε ένα άλλο τηλέφωνο από το τηλέφωνό σας;" Το Spyic είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ως εφαρμογή παρακολούθησης, το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κατασκοπεύετε το σύζυγό σας σε περίπτωση που ξαφνικά αρχίσει να συμπεριφέρεται περίεργα.

Αν και αρχικά δημιουργήθηκε για γονικό έλεγχο, το Spyic μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να γνωρίσετε καλύτερα τον σύντροφό σας. Υπάρχουν διάφορες λειτουργίες που μπορούν να είναι χρήσιμες εδώ, όπως η παρακολούθηση του τηλεφωνικού δικτύου, η γεωεντοπισμός και ο έλεγχος ιστορικού φυλλαδίων.

Πλεονεκτήματα

  • Εύκολο στην κατανόηση UI
  • Ολοκληρώθηκε με πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά
  • Τα σχέδια δεν είναι τόσο ακριβά

Μειονεκτήματα

  • Διαθέσιμο μόνο στο Android
ΤιμήΑριθμός συσκευώνΔωρεάν δοκιμήΣυμβατότητα
$39.99/μήνα - Basic
$49.99/μήνα Premium
$69,99/μήνα - Οικογενειακό
Έως 3 συσκευές (Οικογένεια)Όχι (μόνο Demo)Android 4.0 και νεότερη έκδοση & συσκευές iOs με Jailbroken

5. Eyezy

εφαρμογή eyezy

Για να ελέγξετε το τηλέφωνο εξ αποστάσεως, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή παρακολούθησης και ένα keylogger. Το Eyezy μπορεί να σας προσφέρει αυτό που θέλετε με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για να πιάσετε τον απατεώνα σύζυγό σας στα πράσα. Διαθέτει δυνατότητα παρακολούθησης εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, κλήσεων και μηνυμάτων.

Επιπλέον, το Eyezy μπορεί να ρυθμίσει ειδοποιήσεις με λέξεις-κλειδιά. Έτσι, αν ο σύζυγός σας πληκτρολογεί κάτι που είναι περιορισμένο, θα ειδοποιηθείτε.

Πλεονεκτήματα

  • Έχει πολλά σπουδαία χαρακτηριστικά
  • Προσιτές συνδρομές
  • Δύσκολα ανιχνεύεται
  • Η λειτουργία geofencing είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα

  • Δεν διαθέτει δυνατότητες εγγραφής κλήσεων
ΤιμήΑριθμός συσκευώνΔωρεάν δοκιμήΣυμβατότητα
$38.39/μήνα - Μηνιαία$22.39/μήνα - Τριμηνιαία$7.99/μήνα - ΕτήσιαΈως 3 συσκευές ανά συνδρομήΌχι (μόνο Demo)Android (4.0 και άνω), iPhone (7.x και άνω για μη παραβίαση)

Πώς να ελέγχετε ένα άλλο τηλέφωνο από το τηλέφωνό σας χωρίς να το γνωρίζει

Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί άνθρωποι ρωτούν: "Πώς να ελέγξετε ένα τηλέφωνο εξ αποστάσεως;" Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η διαδικασία μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο ένα αεράκι, αρκεί να μπορείτε να αποκτήσετε το σωστό λογισμικό.

Ένα εργαλείο που συνιστούμε ανεπιφύλακτα για το σκοπό αυτό είναι το Spynger. Ως εργαλείο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την παρακολούθηση των συνεργατών, το Spynger μπορεί να σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Αλλά πριν μπορέσετε να απολαύσετε όσα μπορεί να προσφέρει το εργαλείο, θα πρέπει πρώτα να μάθετε πώς να το εγκαταστήσετε.

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας. Δημιουργήστε δωρεάν το λογαριασμό σας και αφήστε μας να σας ρυθμίσουμε το λογαριασμό σας, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση σε χρόνο μηδέν.
  2. Επιλέξτε το πρόγραμμά σας. Έχουμε κάθε σχέδιο για διαφορετικές ανάγκες. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.
  3. Έναρξη παρακολούθησης. Μπείτε στον Πίνακα Ελέγχου και βρείτε την απάντησή σας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Υπάρχει μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να βλέπετε ό,τι κάνει κάποιος στο τηλέφωνό του;

Ναι, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές παρακολούθησης. Αυτά τα εργαλεία διαθέτουν χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τον στόχο σας τόσο στο Android όσο και στο iPhone. Θα ήταν καλύτερα αν επιλέγατε ένα εργαλείο που ολοκληρώνεται με ένα keylogger.

Πώς μπορείτε να μάθετε τι κάνει ο σύντροφός σας στο τηλέφωνό του;

Μπορείτε να δείτε τα πάντα στον Πίνακα Ελέγχου μέσα στην εφαρμογή παρακολούθησης που επιλέξατε. Αυτό είναι το παράθυρο όπου μπορείτε να δείτε μηνύματα, συνομιλίες ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική πληροφορία.

Μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος έχει απομακρυσμένη πρόσβαση στο τηλέφωνό σας;

Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να εμφανίζουν εμφανή σημάδια στις συσκευές-στόχους. Για παράδειγμα, ασυνήθιστη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας όταν το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια ή θόρυβοι που προέρχονται από το τηλέφωνο. Ωστόσο, υπάρχουν αξιόπιστες εφαρμογές που λειτουργούν αθόρυβα και δεν επηρεάζουν τη συσκευή του στόχου.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να συνεχίσετε ομαλά την παρακολούθησή σας.

Πώς μπορείτε να ελέγχετε ένα άλλο τηλέφωνο από το τηλέφωνό σας χωρίς να το γνωρίζουν δωρεάν;

Η ελεύθερη μέθοδος είναι μάλλον αδύνατη σε αυτό το σημείο. Επιπλέον, οι δωρεάν εφαρμογές τείνουν να σας δημιουργούν περισσότερα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας απάτης και πολλών διαφημίσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση των επί πληρωμή εργαλείων για σκοπούς παρακολούθησης. Τα χαρακτηριστικά τους αξίζουν πάντα την τιμή τους.

Συμπέρασμα

Και αυτός είναι ο τρόπος ελέγχου της δραστηριότητας του τηλεφώνου του συνεργάτη από απόσταση. Η κατασκοπεία κάποιου, ειδικά του συντρόφου σας, μπορεί να γίνει εύκολα, αρκεί να μπορείτε να αποκτήσετε το κατάλληλο εργαλείο. Παρόλο που αυτές οι εφαρμογές παρακολούθησης απαιτούν κάποια πληρωμή, τα σπουδαία χαρακτηριστικά τους θα αξίζουν πάντα τα χρήματα.

Για μια πιο σοβαρή περίπτωση, συνιστούμε μια εφαρμογή παρακολούθησης που συμπληρώνεται με ένα keylogger. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση εύκολα από το εσωτερικό.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek