Μυστικές εφαρμογές εξαπάτησης που πρέπει να αναζητήσετε στο τηλέφωνό τους

εφαρμογές

Οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν κατακλύσει τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Παρά τα οφέλη που παρέχουν, κάποιοι μπορεί να τις χρησιμοποιούν για να απατούν τους συντρόφους τους. Μια μελέτη αποκάλυψε ότι 18% έως 25% των ατόμων που χρησιμοποιούν το Tinder βρίσκονται συνήθως σε μια αφοσιωμένη σχέση όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούνται για εξαπάτηση έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε λειτουργία μυστικότητας, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο τον εντοπισμό τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν λίγες μυστικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που μοιάζουν με παιχνίδια. Άλλες, όπως το Bumble και το Badoo, έχουν γίνει ευρέως γνωστές.

Εάν ανησυχείτε ότι ο σύζυγός σας εξαπατά στο τηλέφωνό του, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή εντοπισμού για να να βλέπουν τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο μπορεί πραγματικά να φανεί χρήσιμο. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για απατεώνες που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Ποια είναι τα σημάδια ότι απατάει στο τηλέφωνο;

Εξαπάτηση στο τηλέφωνο

Μερικοί άνθρωποι απατούν επειδή θέλουν να καλύψουν ένα συγκεκριμένο κενό στην τρέχουσα σχέση τους, ενώ άλλοι θέλουν απλώς επιβεβαίωση. Ακολουθεί μια λίστα με τα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας μπορεί να σας απατά:

1. Είναι υπερπροστατευτικοί με τις ηλεκτρονικές τους συσκευές

Είναι ο σύντροφός σας άνετος όταν χρησιμοποιεί το τηλέφωνο ή το φορητό του υπολογιστή κοντά σας; Αν όχι, μάλλον έχει κάτι να κρύψει. Οι άνθρωποι που απατούν είναι γνωστό ότι είναι επιφυλακτικοί και προστατεύουν τις συσκευές τους.

Η γνώση του τρόπου με τον οποίο οι απατεώνες κρύβουν τα ίχνη τους μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να εκθέσετε τον άπιστο σύζυγό σας.

2. Επιδεικνύουν νέα σεξουαλικά στυλ

Το σεξ είναι ένα υγιές συστατικό κάθε σχέσης. Αν η σεξουαλική σας ρουτίνα αλλάξει ξαφνικά ή ο σύντροφός σας εισάγει κάποια νέα στυλ στην κρεβατοκάμαρα, οι πιθανότητες είναι ότι μαθαίνει αυτές τις τεχνικές από κάποιον άλλον. Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό να έχει διεξάγει κάποια έρευνα.

3. Δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή τους

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν μυστικές εφαρμογές δόλωμα για το Android συνήθως εκτιμούν την εμφάνισή τους πάνω απ' όλα. Αν ο σύντροφός σας αλλάζει την γκαρνταρόμπα του, αρχίζει να γυμνάζεται και αναπτύσσει νέα χόμπι, μπορεί να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον κρυφό του έρωτα.

4. Αλλαγές στο στυλ επικοινωνίας σας

Μήπως ο σύζυγός σας έχει γίνει πρόσφατα ψυχρός και αδιάφορος; Ίσως λέει ψέματα πιο συχνά και αποφεύγοντας τις ερωτήσεις σας. Οι δραστικές αλλαγές στο στυλ επικοινωνίας ενός ζευγαριού είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία όταν πρόκειται για απιστία. Θα παρατηρήσετε ότι γίνονται όλο και πιο αμυντικοί, παθητικο-επιθετικοί και ότι τσακώνονται περισσότερο μαζί σας.

5. Οικονομικά θέματα

Είναι σύνηθες να περνάμε οικονομικές προκλήσεις κάθε τόσο. Όταν όμως οι σπάταλες καταναλωτικές συνήθειες του συντρόφου σας αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, τότε θα πρέπει να αρχίσετε να ερευνάτε αν χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή για υποθέσεις. Ορισμένες ανησυχητικές τάσεις στα χρήματα μπορεί να περιλαμβάνουν μεγάλες αγορές και ανεξήγητες χρεώσεις στην πιστωτική της κάρτα.

banner

Κορυφαίες εφαρμογές ραντεβού για εξαπάτηση

Περίπου 366 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως χρησιμοποίησαν μια πλατφόρμα γνωριμιών το 2022. Αν έχετε χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή γνωριμιών στο παρελθόν, πιθανώς γνωρίζετε πόσο εθιστικό μπορεί να είναι το online dating.

Ακολουθούν πέντε δημοφιλείς ιστότοποι εξαπάτησης που πρέπει να γνωρίζετε:

1. Badoo

Με περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το Badoo είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες γνωριμιών σήμερα. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους ανθρώπους να σαρώνουν δεξιά και να συναντούν πιθανούς μνηστήρες, να μοιράζονται αρχεία πολυμέσων, να φλερτάρουν και να συνομιλούν με τους κοντινούς τους ανθρώπους. Εκτός του ότι είναι συμβατό τόσο με συσκευές Android όσο και με iOS, το Badoo προσφέρει επίσης μια διαδικτυακή διεπαφή και διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα επαλήθευσης.

2. Προσάναμμα

Μπορεί να αναρωτιέστε: ποιες εφαρμογές συνομιλίας χρησιμοποιούν οι απατεώνες; Το Tinder είναι μια δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών που επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν, να φλερτάρουν, να κάνουν φίλους και να συναντούν πιθανούς εραστές. Ο μοναδικός αλγόριθμος, τα διαισθητικά φίλτρα και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του καθιστούν το Tinder μια ανώτερη πλατφόρμα ταιριάσματος. Οι απατεώνες αγαπούν ιδιαίτερα αυτή την εφαρμογή επειδή παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

3. Ashley Maddison

Η Ashley Madison είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών με έδρα τον Καναδά και περισσότερους από 65 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές μυστικών μηνυμάτων για απατεώνες, χάρη στην ανωνυμία που παρέχει. Για παράδειγμα, αυτή η εφαρμογή διαθέτει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να θολώνουν τις φωτογραφίες τους και να αποκαλύπτουν το προφίλ τους μόνο σε επιλεγμένα άτομα.

4. Bumble

Αυτή η φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα γνωριμιών προσφέρει μια μοναδική συστροφή: είναι οι κυρίες που ξεκινούν τις συζητήσεις μόλις σας ταιριάξουν. Εκτός από τις γνωριμίες, το Bumble μπορεί επίσης να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν φίλους, να δημιουργήσουν πολύτιμες συνδέσεις και να χτίσουν την καριέρα τους.

5. Lovoo

Το Lovoo είναι ένας αγαπημένος ιστότοπος αντιστοίχισης που σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλήσετε και να συναντηθείτε με ανθρώπους που ζουν εντός της τοποθεσίας σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ραντάρ της εφαρμογής, να αναζητήσετε άτομα στην περιοχή σας και να προγραμματίσετε μια συνάντηση χρησιμοποιώντας το Lovoo.

Ποιες εφαρμογές συνομιλίας χρησιμοποιούν οι απατεώνες;

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικές πλατφόρμες για να συνομιλούν εκτενώς με τους κρυφούς εραστές τους. Ακολουθούν μερικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιούν συχνά οι απατεώνες για να συνομιλούν με άλλους ανθρώπους:

1. Σήμα

εφαρμογή σήματος

Αυτός ο φαινομενικά μέτριος αγγελιοφόρος χρησιμοποιείται ευρέως από τους απατεώνες επειδή παρέχει χαρακτηριστικά ασφαλείας αιχμής, όπως διπλή κρυπτογράφηση και προστασία με κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε άνετα φωτογραφίες, βίντεο κλιπ και ευαίσθητες πληροφορίες στην εφαρμογή.

2. ΓΡΑΜΜΗ

Εφαρμογή Line

Αυτή η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων τρίτου μέρους είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το WhatsApp που υποστηρίζει κλήσεις VoIP, συνομιλίες βίντεο, κοινή χρήση MMS και πολλά άλλα. Το LINE προωθεί την εξαπάτηση λόγω της διακριτικής του φύσης και των προσιτών τιμών κλήσεων.

3. Snapchat

εφαρμογή Snapchat

Το Snapchat είναι εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ της γενιάς Z λόγω των αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων, των διασκεδαστικών bitmojis και των ειδικών χαρακτηριστικών του. Παρέχει επίσης ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να ευδοκιμήσουν οι απατεώνες.

4. Viber

Εφαρμογή Viber

Παρόλο που η εφαρμογή αυτή φαίνεται ακίνδυνη, το Viber παρέχει το τέλειο έδαφος για τους απατεώνες να συναναστρέφονται και να μοιράζονται μυστικά μηνύματα που εξαφανίζονται αυτόματα μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να μοιράζεστε με σιγουριά ρητό περιεχόμενο στο Viber, αφού απλά θα εξαφανιστούν μετά.

5. Kik

Εφαρμογή Kik

Το Kik είναι ευρέως γνωστό για τη διαγραφή μηνυμάτων αμέσως μετά την ανάγνωση από τον παραλήπτη. Εκτός από το να επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν και να στέλνουν φωτογραφίες, το Kik υποστηρίζει φωνητικές και βιντεοκλήσεις, γεγονός που παρέχει την ιδανική πλατφόρμα για απατεώνες.

6. Facebook

εφαρμογή facebook

Το Facebook είναι σήμερα η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. Έχει σχεδιαστεί με μια λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων που βοηθά τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τους φίλους τους. Δυστυχώς, ορισμένοι απατεώνες θα μπορούσαν επίσης να επωφεληθούν από αυτή την εφαρμογή για να προωθήσουν τις υποθέσεις τους.

7. Instagram

Εφαρμογή Instagram

Πιθανότατα έχετε ακούσει για το Instagram, μια διασκεδαστική πλατφόρμα ανταλλαγής φωτογραφιών που χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τη νεολαία. Αν αναρωτιέστε πού να κοιτάξτε στο iPhone για εξαπάτηση, ελέγξτε το άμεσο μήνυμά τους στο IG και θα βρείτε την απόδειξή σας.

8. Τηλεγράφημα

Εφαρμογή Telegram

Το Telegram υποστηρίζει κρυφές συνομιλίες και διαθέτει μια λειτουργία αυτόματης καταστροφής που διαγράφει συγκεκριμένα μηνύματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων που έχουν δεσμό.

Μυστικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που μοιάζουν με άλλες εφαρμογές

Μαθαίνοντας πώς να μάθετε αν η φίλη σας σας απατάει χρησιμοποιώντας μυστικές εφαρμογές εξαπάτησης μπορεί να σας γλιτώσει από πολλές στενοχώριες στο μέλλον. Εδώ είναι μερικοί μυστικοί αγγελιοφόροι που χρησιμοποιούνται από τους απατεώνες και μοιάζουν με άλλες συνηθισμένες εφαρμογές:

  • Αριθμομηχανή Pro+. Αυτή η εφαρμογή μοιάζει εντυπωσιακά με μια αριθμομηχανή. Αντιθέτως, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια κρυφή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.
  • Απόκρυψη του κειμένου μου: Μυστικό ιδιωτικό μήνυμα κειμένου. Αυτή η εφαρμογή μυστικών μηνυμάτων μοιάζει πραγματικά με βιντεοπαιχνίδι. Αν δεν είστε ενθουσιώδεις, δεν θα καταλάβετε ποτέ ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά διακριτικό αγγελιοφόρο.
  • Wickr Me. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει το τέλειο μείγμα ασφάλειας και πειρατείας. Ακόμα καλύτερα, το εικονίδιό της δεν μοιάζει με καμία συμβατική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.
  • FortKnoxster. Το FortKnoxster σχεδιάστηκε αρχικά για τη διαχείριση NFTs και κρυπτογράφησης, αλλά τώρα χρησιμοποιείται ως ασφαλής ιστότοπος εξαπάτησης.
  • Stealth Chat. Αυτή η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με γνώμονα την ιδιωτικότητα δεν αποθηκεύει τα εμπιστευτικά δεδομένα των χρηστών, καθιστώντας την ιδανική εναλλακτική λύση για τους απατεώνες.

Πώς να πιάσετε τον σύντροφό σας να σας απατάει χρησιμοποιώντας το Spynger

Εφαρμογή Spynger

Το Spynger είναι μια αξιοσημείωτη εφαρμογή κατασκοπείας που επιτρέπει στους χρήστες να μάθουν αν οι σύντροφοί τους χρησιμοποιούν ιστοσελίδες εξαπάτησης. Περιέχει μια πληθώρα χρήσιμων χαρακτηριστικών που περιλαμβάνουν:

  • Keylogger. Αυτή η λειτουργία παρακολουθεί και αποθηκεύει όλες τις πληκτρολογήσεις τους, επιτρέποντάς σας να δείτε τα μυστικά μηνύματα και τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στο λογαριασμό τους.
  • Εντοπιστής θέσης GPS. Θέλετε να ξέρετε πού βρίσκονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας; Το Spynger διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα εντοπισμού που σας δείχνει τη θέση τους σε πραγματικό χρόνο.
  • Social Media Monitor. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους στο Facebook, το WhatsApp, το Snapchat και μια σειρά από άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το Spynger.

Άλλα δημοφιλή χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν παρακολούθηση SMS, ανάγνωση αρχείου καταγραφής κλήσεων και προβολή γκαλερί.

Τελικές σκέψεις

Ίσως αναρωτιέστε: Πώς μπορώ να εντοπίσω το κινητό τηλέφωνο της συζύγου μου χωρίς να το γνωρίζει; Σύμφωνα με την εμπειρία μου, η χρήση μιας αξιόπιστης εφαρμογής παρακολούθησης, όπως το Spynger, θα κάνει σίγουρα τη δουλειά. Εξάλλου, είναι προτιμότερο να είστε ασφαλείς παρά να λυπάστε.

banner
Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek