Μπορείτε να αναζητήσετε κάποιον στο Facebook Dating; 

μπορείτε να αναζητήσετε κάποιον στο facebook dating

Το Facebook είναι σαν μια πολυσύχναστη αγορά όπου μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα. Θέλετε να πουλήσετε πράγματα; Σκεφτείτε το Facebook Marketplace. Δημοσιεύετε φωτογραφίες και βίντεο; Χρησιμοποιήστε το Facebook Stories. Και αν ψάχνετε για ένα πιθανό ταίρι, υπάρχει το Facebook Dating, κάτι σαν το Tinder.

Αλλά εδώ είναι η ουσία: σε αντίθεση με το κανονικό Facebook, το Facebook Dating δεν έχει τη λειτουργία "Αναζήτηση ατόμων". Δεν υπάρχει γραμμή αναζήτησης με μεγεθυντικό φακό εδώ, λυπάμαι! Μπορείτε λοιπόν να αναζητήσετε κάποιον στο Facebook Dating;

Τα καλά νέα: ναι, μπορείτε! Δεν χρειάζεται να περιμένετε το Facebook Dating για να αναπτύξει λειτουργίες αναζήτησης. Υπάρχουν ακόμα μερικοί γρήγοροι και εύκολοι τρόποι για να βρείτε άτομα -και τα ταίριασματά τους- στο Facebook Dating!

Τι είναι το Facebook Dating;

facebook dating

Το Facebook Dating (FD) είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών στην εφαρμογή Facebook. Είναι βολικό επειδή δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα προφίλ γνωριμιών από το μηδέν. Το FD αντλεί τις βασικές σας πληροφορίες από τη σελίδα σας στο Facebook με μερικά πατήματα. Οποιοσδήποτε χρήστης του Facebook μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ FD, αν είναι άνω των 18 ετών ή αν βρίσκεται σε ένα μέρος όπου είναι διαθέσιμο το FD.

Παρόλο που το FD συνδέεται με το κύριο προφίλ σας, κανείς από τη λίστα φίλων σας δεν θα γνωρίζει ότι το χρησιμοποιείτε. Δεν υπάρχουν φίλτρα όπως η αναζήτηση για ραντεβού στο Facebook με βάση το όνομα. Το εικονίδιο δεν εμφανίζεται στο κύριο προφίλ σας και οι φωτογραφίες σας παραμένουν κρυμμένες από οποιονδήποτε εκτός του FD. Τα μηνύματά σας στο Facebook Dating διατηρούνται χωριστά από τα μηνύματα στο Facebook Messenger.

Χαρακτηριστικά γνωριμιών στο Facebook

Το FD λειτουργεί ακριβώς όπως κάθε άλλη εφαρμογή γνωριμιών - συμπληρώνετε το προφίλ σας, κάνετε like στους ανθρώπους, και αν σας κάνουν like και αυτοί, αρχίζετε να συνομιλείτε. Αυτό που κάνει το FD να ξεχωρίζει είναι:

  • Ισχυρές προτιμήσεις. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν ορισμένες προτιμήσεις όπως η ηλικία ή η εκπαίδευση ως κρίσιμες. Η πλατφόρμα δεν θα εμφανίζει άτομα που δεν ανταποκρίνονται στα κριτήριά σας. Ακούγεται σκληρό, αλλά σας γλιτώνει από λιγότερο αμήχανα ραντεβού... ίσως.
  • Όχι φίλοι και φίλοι φίλων. Το FD είναι για εσάς αν αναζητάτε νέες συνδέσεις εκτός των συνηθισμένων κοινωνικών σας κύκλων. Η εφαρμογή δεν θα εμφανίζει το προφίλ των φίλων ή των φίλων φίλων σας, αν το έχετε ορίσει στις προτιμήσεις. Δεν θα είναι σε θέση να καταλάβουν αν κάποιος είναι στο Facebook Dating.
  • Μυστικό φλερτ. Αυτό είναι για τις περιπτώσεις που έχετε βάλει στο μάτι κάποιον ξεχωριστό από τη λίστα φίλων σας στο Facebook. Προσθέστε τον στη λίστα του μυστικού σας φλερτ και θα λάβετε ειδοποίηση αν κάνει το ίδιο και εκείνος!
  • Αγώνας οπουδήποτε. Όπως οι περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών, μπορείτε να δείτε μόνο άτομα κοντά σας. Στο Facebook Dating, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Μπορείτε να προσθέσετε έως και δύο τοποθεσίες και η εφαρμογή θα σας ταιριάξει με άτομα σε αυτά τα μέρη.

Μπορείτε να δείτε αν κάποιος είναι στο Facebook Dating;

facebook dating

Τώρα, ας επιστρέψουμε στο κύριο ερώτημά μας: μπορείτε να βρείτε το προφίλ κάποιου στο Facebook από το Facebook Dating; Ναι, αν κάποιος είναι στο Facebook Dating, μπορείτε να δείτε το προφίλ του και τους κοινούς σας φίλους στο Facebook. Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη λειτουργία "στοχευμένης αναζήτησης". Θα πρέπει να κάνετε swipe μέσα από τα προφίλ μέχρι να τους βρείτε.

Αυτός είναι ο συνήθης τρόπος για να βρείτε κάποιον στην πλατφόρμα. Αλλά αν ψάχνετε για πιο γρήγορες και λιγότερο κουραστικές μεθόδους, έχουμε μερικά κόλπα στο μανίκι μας.

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή παρακολούθησης του Facebook

spynger-facebook-spy

Η περιέργεια είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ελέγχουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιου. Αλλά αν ανησυχείτε ότι ο/η σύντροφός σας μπορεί να ψάχνει για νέες γνωριμίες στο Facebook Dating, υπάρχει ένα εύχρηστο εργαλείο γι' αυτό - μια εφαρμογή παρακολούθησης. Ας μιλήσουμε για μία που μπορεί να παρακολουθεί πολλαπλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές γνωριμιών-Spynger.

Το Spynger σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις διαδικτυακές δραστηριότητες κάποιου ατόμου σε πραγματικό χρόνο από τη συσκευή σας. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε με αυτό:

  • Αντιστοιχίες και συζητήσεις σε πολλαπλές εφαρμογές γνωριμιών, συμπεριλαμβανομένου του Facebook Dating
  • Check-ins και τοποθεσίες με ετικέτες στο Facebook
  • Φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ανεβάσει στο Facebook dating
  • Τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο
  • Λίστα φίλων στο Facebook και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
  • Κλήσεις, SMS και επαφές
  • Ιστορικό προγράμματος περιήγησης

Μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε ένα ταμπλό. Το Spynger λειτουργεί σε λειτουργία Stealth Mode, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να ανακαλύψει το SO σας ότι τον παρακολουθείτε.

Πώς να βρείτε κάποιον στο Facebook Dating με το Spynger

banner

Η ρύθμιση του Spynger διαρκεί λίγα λεπτά. Ακούστε τι πρέπει να κάνετε:

  1. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας στο Spynger.
  2. Επιλέξτε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα.
  3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email καλωσορίσματος για να εγκαταστήσετε το Spynger στη συσκευή-στόχο.
  4. Μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου. Τώρα μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητά τους στο Facebook Dating!

Ρωτήστε τους φίλους σας στο Facebook

φίλοι στο facebook

Θυμάστε που αναφέραμε ότι το Facebook Dating δεν θα σας ταιριάξει με άτομα από τη λίστα των φίλων σας ή των φίλων των φίλων σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό προς όφελός σας!

Βάλτε κάποιον που δεν συνδέεται με το άτομο για το οποίο είστε περίεργοι να αναζητήσει το προφίλ του στο Facebook Dating. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον στο Facebook Dating:

  1. Ζητήστε από τους φίλους σας να ορίσουν ισχυρές προτιμήσεις στο προφίλ τους στο FD ώστε να ταιριάζουν με τις πληροφορίες που έχετε για το άτομο.
  2. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Match Anywhere για να προσθέσετε την πόλη τους και να δείτε αν εμφανίζονται στις προτάσεις των φίλων σας.
  3. Βάλτε τους φίλους σας να περάσουν από τα προφίλ μέχρι να τους βρουν.
  4. Αν το κάνουν, ζητήστε από τους φίλους σας να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης του προφίλ, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι πραγματικά εκείνοι.

Κάτω γραμμή

Το Facebook Dating κρατάει τη ζωή σας με τα ραντεβού χωριστά από τις κανονικές σας δραστηριότητες στο Facebook. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα δεν θα δούμε σύντομα τη λειτουργία "στοχευμένης αναζήτησης". Απλά θα σκοτώσει αυτή την ατμόσφαιρα ιδιωτικότητας για την οποία είναι περήφανοι.

Έτσι, αν προσπαθείτε να βρείτε το προφίλ κάποιου στο Facebook από το Facebook Dating, ειδικά αν είναι πολύ κοντά σας, χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή παρακολούθησης όπως το Spynger. Δεν σας επιτρέπει απλώς να ελέγξετε αν έχουν ενεργό προφίλ στο Facebook Dating. Θα δείτε όλες τις δραστηριότητές τους τοποθετημένες για εσάς σε μια εύχρηστη μορφή: αγώνες, συνομιλίες, κοινές φωτογραφίες και πολλά άλλα. Δοκιμάστε το!

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek