10 ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον άπιστο σύζυγό σας και να μάθετε την αλήθεια

Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον άπιστο σύζυγό σας

Κανείς δεν θέλει να ασχολείται με συζύγους που απατούν, αλλά η θλιβερή αλήθεια είναι ότι κάποιοι Το 20 τοις εκατό των ανθρώπων είναι άπιστοι κάποια στιγμή. Αντί να περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά και να βιώσετε περισσότερο πόνο, είναι πάντα προτιμότερο να μάθετε την αλήθεια το συντομότερο δυνατό.

Ανάλογα με τους λόγους για τους οποίους σας απατά, υπάρχει πιθανότητα να βρείτε έναν τρόπο να σώσετε το γάμο σας. Για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα για εσάς και να φέρετε την αλήθεια στο φως, ακολουθούν ορισμένες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε όταν αντιμετωπίζετε έναν σύζυγο που σας απατά.

Κορυφαίες ερωτήσεις για να ρωτήσετε έναν απατεώνα

Αν ανακαλύψατε ότι ο σύζυγός σας απατά και η αλήθεια έχει ήδη βγει στην επιφάνεια, θα πρέπει να του κάνετε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

1. Αισθανθήκατε ενοχές αφού σας απατήσατε;

Μία από τις κορυφαίες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε έναν απατεώνα μετά την πράξη του είναι αν αισθάνεται ή όχι ένοχος. Αν αισθάνθηκε, αυτό σημαίνει ότι σκέφτηκε τον αντίκτυπο που είχαν οι πράξεις του σε εσάς και όχι μόνο αυτό που θεώρησε σωστό για τον εαυτό του. Αν αισθάνεται ένοχος και καταλαβαίνει πώς η απιστία του σας επηρέασε, ίσως υπάρχει μια ευκαιρία να σώσετε το γάμο σας.

2. Πόσο καιρό έχετε απατήσει;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός λάθους της μιας φοράς και ενός συζύγου που απατά συνεχώς. Για παράδειγμα, αν συνέβη μόνο μία φορά και το έχει μετανιώσει, μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη. Αν συνέβη περισσότερες από μία φορές κατά τη διάρκεια του γάμου σας και δεν είδατε τα εγγυημένα σημάδια της απιστίας, τότε μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθεί λύση.

3. Γιατί δεν μου μίλησες για τα συναισθήματά σου

Πολλοί απατεώνες "ξεγλιστρούν" επειδή είναι δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να τους ρωτήσετε γιατί ένιωθαν ότι δεν μπορούσαν να σας μιλήσουν πριν σας απατήσουν. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη βασική αιτία των πράξεών τους.

4. Χρησιμοποιήσατε προστασία;

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να ανακαλύψετε ότι ο σύζυγός σας που σας απατάει κόλλησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα ή άφησε έγκυο μια άλλη γυναίκα. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να μάθετε αν ήταν αρκετά προσεκτικός ώστε να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

5. Είχατε συναισθήματα για το άτομο που απατήσατε;

Αν ο σύζυγός σας που σας απατούσε έλκεται μόνο σωματικά από το άτομο με το οποίο τον απάτησε, θα ήταν ευκολότερο να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη και τη σχέση σας. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα αν έχει συναισθηματική σχέση μαζί τους, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη συγχώρεση.

banner

6. Έχετε απατήσει σε προηγούμενες σχέσεις σας στο παρελθόν;

Υπάρχει ένα ρητό που λέει: "Μια φορά απατεώνας, πάντα απατεώνας". Αν απάτησε σε προηγούμενη σχέση (και συνέβη περισσότερες από μία φορές), αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι αυτό είναι στη φύση του. Αυτό θα μπορούσε να κάνει περίπλοκη την ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης.

7. Είναι η πρώτη φορά που σκέφτηκες την απάτη;

Αν το "περιστατικό" ήταν ένα λάθος που συνέβη χωρίς προηγούμενο σχεδιασμό (π.χ. ο σύζυγός σας μέθυσε), μπορεί να υπάρχει μια ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα. Ανατρέξτε στα σωματικά σημάδια που δείχνουν ότι ο σύζυγός σας απατά: Κοιτούσε πάντα πάνω από τον ώμο του άλλες γυναίκες; Αν σκεφτόταν να απατήσει πριν, αυτό μπορεί να υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα που έκανε τις σκέψεις του να κλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

8. Τι σας προσέφερε η σχέση που δεν προσέφερε ο γάμος μας;

Αυτή η ερώτηση μπορεί να σας αναστατώσει, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει στοιχεία για το τι πήγε στραβά στη σχέση σας. Μήπως ήθελε να δοκιμάσει ένα νέο σεξουαλικό πράγμα μαζί τους; Ή μήπως ήθελαν έναν ώμο για να κλάψουν σε αυτόν που δεν θα τους έκρινε. Το να το ανακαλύψετε είναι σημαντικό γιατί μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σημείο εκκίνησης για να διορθώσετε το γάμο σας.

9. Είχατε σχέδια για ένα μέλλον μαζί;

Ήταν αυτό απλώς ένα προσωρινό ολίσθημα για να πάρετε τη συγκίνηση, ή ήταν το σχέδιο να χτίσετε ένα μέλλον μαζί τους; Αυτό μπορεί να σας δώσει μια εικόνα για το αν αξίζει να προσπαθήσετε να σώσετε το γάμο.

10. Συζητήσατε μαζί τους για το γάμο μας;

Ρωτήστε τους τι αποκάλυψε στη σύντροφό τους. Τους είπε ότι ήταν παντρεμένοι; Ίσως είπαν ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι με τη σχέση τους. Μάθετε το, ώστε να μπορέσετε να το συζητήσετε.

Εγγυημένα σημάδια της εξαπάτησης του συζύγου ή της συζύγου

Ερωτήσεις για να ρωτήσετε έναν απατεώνα

Αν ο σύζυγός σας είναι άπιστος, μπορεί να παρατηρήσετε κάποιες κόκκινες σημαίες. Ακολουθούν ορισμένα σημάδια μιας απατημένης συζύγου ή συζύγου που πρέπει να προσέξετε:

  • Άλλαξαν ξαφνικά τη συμπεριφορά ή τη ρουτίνα τους.
  • Είναι πάντα μυστικοπαθείς σχετικά με τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό τους.
  • Υπάρχουν πολλά ξενύχτια ή ανεξήγητες απουσίες.
  • Υπάρχει μια αλλαγή στις συνήθειες περιποίησής τους.
  • Έχει μειωθεί η στοργή και η οικειότητα μεταξύ σας.
  • Πάντα φαίνονται να αποφεύγουν ή να αμύνονται όταν απαντούν στις ερωτήσεις σας.
  • Ξοδεύουν ασυνήθιστα ποσά για πράγματα που δεν μπορείτε να εξηγήσετε.
  • Σας επικρίνουν συνεχώς ή συμπεριφέρονται αρνητικά απέναντί σας.

Αυτά τα σημάδια της εξαπάτησης της φίλης (ή του φίλου) δεν πρέπει να αγνοηθούν, ακόμη και αν δεν έχετε παντρευτεί ακόμη.

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στα πράσα

δίχτυ spyger

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πιάσετε έναν απατεώνα στα πράσα είναι πιθανότατα μέσω μιας εφαρμογής κατασκοπείας όπως η Spynger. Με αυτούς τους τύπους εφαρμογών, μπορείτε να δείτε όλα όσα κάνουν και με ποιον μιλούν, επιβεβαιώνοντας πιθανές υποψίες αν δείτε τα σημάδια μιας απατημένης συζύγου. Αποκτάτε πολυάριθμες χρήσιμες λειτουργίες, όπως:

  • Λειτουργία stealth ώστε να μην βλέπουν ότι κατασκοπεύονται.
  • Πρόσβαση σε κείμενα, είτε μέσω SMS είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Παρακολούθηση GPS με ακριβείς τοποθεσίες και ημερομηνίες.
  • Πρόσβαση σε διαγραμμένο περιεχόμενο.
  • Δυνατότητα λήψης στιγμιότυπου οθόνης από απόσταση.
  • Ειδοποιήσεις όταν ξεπερνιούνται ορισμένα όρια.

Η εγκατάστασή του είναι αρκετά εύκολη. Θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε μια συνδρομή, μετά την οποία θα εγκαταστήσετε το apk με βάση τον σύνδεσμο που θα λάβετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες στη δική σας συσκευή μόλις εγκατασταθεί. Θα χρειαστείτε πρόσβαση στο τηλέφωνο του στόχου μόνο για περίπου 5 λεπτά για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μετά την οποία μπορείτε να δείτε τα πάντα από απόσταση.

Η κατώτατη γραμμή

Η αντιμετώπιση ενός απατημένου συζύγου μπορεί να είναι επώδυνη, αλλά είναι καλύτερα να το ανακαλύψετε νωρίτερα παρά αργότερα. Ελπίζουμε ότι οι ερωτήσεις μας για να ρωτήσετε έναν απατημένο σας έδωσαν κάποιες ιδέες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να καθορίσετε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα στη σχέση σας.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek