Είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων απιστία; Να τι πρέπει να ξέρετε

είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων εξαπάτηση

Οι άνθρωποι απατούν στις σχέσεις, αυτό είναι ένα απλό γεγονός.

Αλλά όταν πρόκειται για το τι θεωρείται μη σωματική εξαπάτηση, τα πράγματα γίνονται αρκετά θολά. Είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων απάτη; Είναι δύσκολο να αποδείξετε ότι ο σύντροφός σας επενδύει υπερβολική συναισθηματική ενέργεια σε κάποιον άλλον, και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν η καλύτερη απόδειξη είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης του να στέλνει σε κάποιον ένα emoji φιλιού.

Ωστόσο, αυτές οι εικονικές, "εξωπραγματικό" τα σημάδια αγάπης βλάπτουν το πραγματική σχέση. Είναι δύσκολο γιατί αναρωτιέσαι αν αυτό το βραδινό μήνυμα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Ας δούμε λοιπόν αν τα μηνύματα μετράνε πραγματικά ως απιστία και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό.

Είναι απιστία αν απλά μιλάτε σε κάποιον;

Ο βασικός κανόνας κάθε υγιούς σχέσης έχει ως εξής: Αν δεν θα το κάνατε μπροστά στο σύντροφό σας, τότε μην το κάνετε καθόλου. Είναι τόσο απλό.

Ο σύντροφός σας μπορεί να το βλέπει ως μια απλή φιλική κουβέντα - και μερικές φορές, αυτό είναι πραγματικά το μόνο που είναι. Αλλά είναι πραγματικά στο χέρι και των δύο σας να καταλάβετε τι μετράει ως συναισθηματική απατεωνιά και τι όχι. Ο σύντροφός σας δεν μπορεί να ορίζει τι είναι απιστία, αν εσείς αισθάνεστε διαφορετικά για την κατάστασή σας και αυτό σας πληγώνει.

Ως γενικός κανόνας, αν ο σύντροφός σας ρίχνει την προσοχή του σε κάποιον άλλον, σας το κρύβει και κρύβει τα συναισθήματά σας, πρόκειται για απιστία.

Λοιπόν, τι γίνεται με τα μηνύματα κειμένου που εξαπατούν;

μηνύματα κειμένου

Το ίδιο ισχύει: οποιαδήποτε μορφή ανταλλαγής μηνυμάτων με κάποιον άλλο, χωρίς να το γνωρίζει και να συμφωνεί ο σύντροφός σας, θεωρείται απιστία. Αν δεν είστε σίγουροι αν ο σύντροφός σας έχει ξεπεράσει τα όρια στέλνοντας μηνύματα σε άλλη κοπέλα ενώ είστε σε σχέση, δείτε αυτά τα παραδείγματα και δείτε τι σκέφτεστε:

  • Αποστολή φλερτ μηνυμάτων στο ίδιο άτομο ξανά και ξανά
  • Να πεις σε κάποιον ότι σου λείπει
  • Να συζητάτε για τα θέματα της σχέσης σας με κάποιον άλλον
  • Διακόπτοντας ημερομηνίες και ποιοτικό χρόνο για να απαντήσετε σε μηνύματα από κάποιον άλλον
  • Να βάζετε τα κείμενα κάποιου άλλου πάνω από τα συναισθήματα και τις ανάγκες του συντρόφου σας
  • Λέτε πράγματα σε αυτό το άλλο άτομο που δεν θα λέγατε μπροστά στον σύντροφό σας

Πώς να καταλάβετε αν κάποιος σας απατάει μέσω κειμένου;

Αν δεν έχετε μια "πολιτική ανοιχτού τηλεφώνου" στη σχέση σας, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε τι ακριβώς λέει ο σύντροφός σας στους άλλους. Θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε απευθείας και να κάνετε μια καλή κουβέντα για τις συναισθηματικές σχέσεις και τα γραπτά μηνύματα. Αν δεν σας δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση, μπορείτε να σκεφτείτε κάποιους άλλους τρόπους-τεχνολογικούς τρόπους.

Τρόπος #1: Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή κατασκοπείας

εφαρμογή spynger

Να πώς θα καταλάβετε αν κάποιος σας απατάει μέσω κειμένου: συγκεντρώστε όλες τις ενδείξεις που μπορείτε. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Κοιτάξτε τα προηγούμενα μηνύματα για να πάρετε το πλαίσιο των παλαιών συνομιλιών, ελέγξτε τις κλήσεις που έγιναν όταν δεν ήσασταν εκεί, τα μέρη που επισκεφτήκατε και άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια σαφέστερη ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Σκέφτεστε να αρπάξετε το τηλέφωνό τους; Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά υπάρχει καλύτερος τρόπος να το αποφύγετε.

Γνωρίστε το Spynger, την προηγμένη εφαρμογή κατασκοπείας που έχει σχεδιαστεί για διακριτική και απομακρυσμένη παρακολούθηση τηλεφώνου. Συλλέγει δεδομένα -όπως SMS, συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρχεία καταγραφής κλήσεων και τοποθεσίες- από το τηλέφωνο-στόχο και τα αποστέλλει στον ηλεκτρονικό σας πίνακα ελέγχου σε πραγματικό χρόνο.

Θα βλέπετε τα πάντα, ενώ εκείνοι δεν θα ξέρουν ότι παρακολουθείτε.

Είστε περίεργος για το πώς; Φτιάξαμε έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς λειτουργεί το Spynger.

Είναι η αποστολή μηνυμάτων σε κάποιον άλλο κεράτωμα; Μάθετε την αλήθεια με το Spynger

banner

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Spynger και δημιουργήστε το λογαριασμό σας.
  2. Επιλέξτε το πρόγραμμα συνδρομής.
  3. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνο-στόχο ακολουθώντας τις εύκολες οδηγίες που παρέχονται από το Spynger.
  4. Συνδεθείτε στο διαδικτυακό ταμπλό σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  5. Στο ταμπλό σας, θα βλέπετε όλα τα δεδομένα που συλλέγονται από το τηλέφωνο του συντρόφου σας - μηνύματα, κλήσεις, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα.

Τρόπος #2: Προσέξτε τα σημάδια εξαπάτησης τεχνολογίας

άντρας που εξαπατά

Αν σκέφτεστε να κατασκοπεύσετε τον σύντροφό σας, είναι αρκετά σαφές ότι έχετε αμφιβολίες για την πίστη του. Πριν γίνετε ολοκληρωτικά ντετέκτιβ, ελέγξτε πρώτα κάποια σημάδια απιστίας για να δείτε αν χρειάζεται πραγματικά να συγκεντρώσετε αποδείξεις, όπως μηνύματα κειμένου που σας απατούν. Αυτά τα σημάδια μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Ο σύντροφός σας είναι ξαφνικά μυστικοπαθής σχετικά με το τηλέφωνό του ή αλλάζει τον κωδικό πρόσβασης στο τηλέφωνό του
  • Αρχίζουν να διαγράφουν συχνά μηνύματα και συνομιλίες
  • Φαίνεται να είναι συνεχώς κολλημένοι στο τηλέφωνό τους, ακόμη και στη μέση μιας συζήτησης μαζί σας.
  • Λαμβάνουν συχνά ή αργά το βράδυ κλήσεις και μηνύματα από κάποιον που ισχυρίζονται ότι είναι απλώς φίλος τους
  • Γίνονται αμυντικά ή θυμωμένα όταν τα ρωτάτε για τον υπερβολικό χρόνο τους στην οθόνη.
  • Έχουν ενεργοποιήσει τη θολούρα των ειδοποιήσεων στο τηλέφωνό τους, ώστε να μην μπορείτε να δείτε ποιος τους καλεί ή τους στέλνει μηνύματα.

Τρόπος #3: Ελέγξτε τις κοινόχρηστες συσκευές σας ή το δεύτερο τηλέφωνό τους

συγχρονισμός τηλεφώνου

Στις μέρες μας, οι έξυπνες συσκευές χρησιμοποιούν τεχνολογία cloud για να συγχρονίζουν τα πάντα. Αν ο σύντροφός σας δεν έχει αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό του στο Google ή το iCloud σε μια συσκευή που χρησιμοποιείτε και οι δύο, μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε αν εμπλέκεται σε συναισθηματικά μηνύματα εξαπάτησης.

Αν έχουν ένα δεύτερο τηλέφωνο ή tablet που χρησιμοποιούν πολύ, ίσως για τη δουλειά τους, ρίξτε μια ματιά και σε αυτό. Μπορεί να είναι δύσκολο να βάλετε στα χέρια σας τη συσκευή του ύποπτου συντρόφου σας, αλλά μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να ρίξετε κρυφά μια ματιά όταν κοιμάται ή όταν κάνει ντους.

Κάτω γραμμή

Είναι απάτη αν απλά μιλάτε σε κάποιον; Οι συναισθηματικές σχέσεις μπορεί να είναι λίγο γκρίζα περιοχή. Είναι πραγματικά στο χέρι του κάθε ζευγαριού να αποφασίσει αν μετράει ως απιστία και τι να κάνει στη συνέχεια αν μετράει.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: το sexting με κάποιον εκτός σχέσης μπορεί πραγματικά να βλάψει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό σας. Έτσι, αν υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να σας απατά, δικαιούστε να μάθετε την αλήθεια.

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία προς όφελός σας πριν κάνετε αυτή τη δύσκολη συζήτηση. Το Spynger μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα παρέχοντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις δραστηριότητες του συντρόφου σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε τα πάντα χωρίς να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πιαστείτε στα πράσα. Δοκιμάστε το!

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek