Παρακολούθηση Uber: Uber: Μπορώ να ελέγξω το ιστορικό διαδρομών κάποιου;

ελέγξτε το ιστορικό οδήγησης κάποιου

Πόσο καιρό χρησιμοποιείτε την Uber; Κάποιοι από εμάς μπορεί να χρησιμοποιούμε την Uber εδώ και χρόνια, από την έναρξή της το 2009. Τώρα, η εφαρμογή χρησιμοποιείται από 150 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται, κυρίως λόγω των εύχρηστων χαρακτηριστικών και της ευκολίας χρήσης της υπηρεσίας.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι ο εντοπισμός Uber. Μπορείτε να επανεξετάσετε την αποθηκευμένη διαδρομή, να κάνετε εκ νέου κράτηση διαδρομής και ακόμη και να βρείτε χαμένα αντικείμενα. Πολύ πρακτικό. Τι γίνεται όμως με την παρακολούθηση των διαδρομών κάποιου άλλου, ας πούμε του εφήβου ή του συντρόφου σας; Πώς το κάνετε αυτό; Διαβάστε παρακάτω για τις απαντήσεις.

Παρακολουθεί η Uber το ιστορικό των διαδρομών σας;

Σας παρακολουθεί η Uber; Ναι και όχι. Η Uber εντοπίζει τη θέση της συσκευής σας όταν βρίσκεστε σε ταξίδι, αλλά αυτό σταματά μόλις βγείτε από το αυτοκίνητο.

Η Uber διατηρεί αρχείο κάθε διαδρομής που πραγματοποιείτε μέσω της εφαρμογής της, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών όπως η ημερομηνία, η ώρα, οι τοποθεσίες παραλαβής και επιστροφής, το ποσό του κομίστρου και οι πληροφορίες του οδηγού. Αυτές οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες μόνο στον κάτοχο του λογαριασμού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού Uber.

Έτσι, αν θέλετε να ελέγξετε το ιστορικό Uber κάποιου άλλου, μπορείτε να το κάνετε - η εφαρμογή διατηρεί αρχείο κάθε διαδρομής, ακόμη και αν παραγγείλετε μια διαδρομή για κάποιον άλλο.

Πώς να παρακολουθήσετε τις διαδρομές Uber κάποιου;

Αφού ψάξαμε στο διαδίκτυο, βρήκαμε, δοκιμάσαμε και αξιολογήσαμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους και εφαρμογές εντοπισμού Uber για την παρακολούθηση του ιστορικού Uber κάποιου. Ακολουθούν οι τρεις κορυφαίες:

1. Χρήση του λογαριασμού τους Uber

uber

Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να ελέγξετε το ιστορικό Uber κάποιου. Εάν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό του, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Uber και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του ατόμου.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού (τρεις οριζόντιες γραμμές) στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε "Τα ταξίδια σας".
  4. Εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις προηγούμενες διαδρομές που πραγματοποιήσατε με αυτόν τον λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών όπως ημερομηνία, ώρα, τοποθεσίες παραλαβής και αποβίβασης, ποσό κομίστρου και πληροφορίες οδηγού.

2. Ζητήστε τους να μοιραστούν την κατάσταση του ταξιδιού

μοιραστείτε τη διαδρομή uber

Η "Κοινή χρήση της κατάστασης διαδρομής" είναι ένα από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας παρακολούθησης της Uber. Φανταστείτε το ως τη ζωντανή τοποθεσία του WhatsApp, αλλά για διαδρομές. Μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον να μοιραστεί το ταξίδι του μαζί σας και θα λαμβάνετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη διαδρομή, όπως το όνομα του οδηγού, το αυτοκίνητο που οδηγεί και πότε θα φτάσει.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία: 

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Uber και κλείστε μια διαδρομή. 
  2. Όταν ο οδηγός σας είναι καθ' οδόν, πατήστε την επιλογή "Κοινή χρήση της κατάστασης ταξιδιού" στο κάτω μέρος της οθόνης σας. 
  3. Πληκτρολογήστε το όνομα ή τον αριθμό του ατόμου με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε το ταξίδι. 
  4. Θα λάβουν έναν σύνδεσμο που θα δείχνει τη θέση σας και θα παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη διαδρομή σας.
💡 Συμβουλή: Θέλετε να βελτιώσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία; Μπορείτε να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας με έως και 5 επαφές. 

3. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού Uber

Προσπαθήσατε ποτέ να πάρετε τα στοιχεία σύνδεσης κάποιου; Ναι, δεν είναι πάντα μια ομαλή διαδρομή. Ο σύντροφός σας ή ο έφηβός σας μπορεί απλά να πει: "Όχι, δεν μοιράζομαι την κατάσταση του ταξιδιού μου!" Μερικές φορές, δεν μπορείτε καν να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό τους. Οπότε, ποια είναι η κίνηση; Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή εντοπισμού Uber.

banner

Γνωρίστε το Spynger! Αυτή η εφαρμογή σας καλύπτει, παρακολουθώντας και καταγράφοντας κάθε διαδρομή Uber στη συσκευή. Πρόκειται για ένα απλό εργαλείο που εκτελείται στο παρασκήνιο. Το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα μέσω του online λογαριασμού σας. Απλό. Πρακτικό. Αποτελεσματικό.

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε τις διαδρομές κάποιου χρήστη στην Uber: 

  1. Εγγραφείτε για λογαριασμό Spynger και συνδεθείτε.
  2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Spynger στη συσκευή-στόχο.
  3. Από το λογαριασμό σας, μπορείτε να δείτε όλες τις διαδρομές Uber που πραγματοποιήσατε με τη συγκεκριμένη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών όπως ημερομηνία, ώρα και τοποθεσίες παραλαβής και επιστροφής με συντεταγμένες και διευθύνσεις. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε ακόμη και στιγμιότυπα οθόνης της διαδρομής που πραγματοποίησε ο χρήστης.

Τι άλλο μπορώ να παρακολουθήσω χρησιμοποιώντας το Spynger;

Το Spynger είναι κάτι περισσότερο από ένα σύστημα εντοπισμού Uber. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε διάφορες δραστηριότητες στη συσκευή κάποιου, όπως:

  • Εντοπισμός θέσης GPS σε πραγματικό χρόνο
  • Ιστορικό τοποθεσίας
  • Ιστορία του Ιστού
  • Δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, WhatsApp)
  • Αρχεία καταγραφής κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου
  • Αρχεία πολυμέσων (φωτογραφίες και βίντεο)

Και το καλύτερο; Το Spynger διαθέτει ωραία extras όπως geofencing! Μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένες τοποθεσίες και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν η συσκευή-στόχος εισέρχεται ή εξέρχεται από αυτά τα σημεία. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για ένα κουμπί SOS. Θα γνωρίζετε όταν τα αγαπημένα σας πρόσωπα εισέρχονται ή εξέρχονται από μια "ασφαλή περιοχή", ας πούμε τη γειτονιά, το γραφείο ή το σπίτι.

💡 Συμβουλή: Η λειτουργία διακριτικής λειτουργίας του Spynger σας επιτρέπει να αποκρύψετε το εικονίδιο της εφαρμογής στη συσκευή-στόχο, καθιστώντας το μη ανιχνεύσιμο.

Βασικά συμπεράσματα

  • Η Uber παρακολουθεί το ιστορικό διαδρομών, αλλά είναι προσβάσιμο μόνο στον κάτοχο του λογαριασμού.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό Uber του χρήστη, να του ζητήσετε να μοιραστεί την κατάσταση της διαδρομής του ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή εντοπισμού Uber, όπως το Spynger, για να ελέγξετε το ιστορικό διαδρομών κάποιου.
  • Το Spynger δεν παρακολουθεί μόνο τις διαδρομές Uber, αλλά και διάφορες άλλες δραστηριότητες στη συσκευή-στόχο. Διαθέτει χαρακτηριστικά όπως η γεωεντοπισμός και η διακριτική λειτουργία για πρόσθετη ευκολία.

Συμπέρασμα

Έτσι, λοιπόν, λειτουργεί η παρακολούθηση της Uber. Είτε πρόκειται για λόγους ασφαλείας είτε για απλή περιέργεια, αυτές οι μέθοδοι θα σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Η σύστασή μας; Spynger. Θα λάβετε περισσότερα από το ιστορικό διαδρομών και είναι εύκολο στη χρήση. Οπότε, προχωρήστε και δοκιμάστε το!

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Υπάρχει δυνατότητα οικογενειακής κοινής χρήσης στο Uber;

Ναι, η Uber διαθέτει την επιλογή Οικογενειακό προφίλ, όπου έως και 10 μέλη της οικογένειας μπορούν να μοιράζονται μια μέθοδο πληρωμής και να ελέγχουν ο ένας τις λεπτομέρειες του ταξιδιού του άλλου. Θυμηθείτε, δεν μπορείτε να δείτε το ιστορικό διαδρομών κάποιου άλλου με αυτή τη λειτουργία.

Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές εντοπισμού Uber;

Ορισμένες εφαρμογές ισχυρίζονται ότι παρακολουθούν δωρεάν τις διαδρομές Uber, αλλά διαθέτουν περιορισμένες δυνατότητες και ενδέχεται να μην παρέχουν ακριβείς πληροφορίες. Η συμβουλή μας; Επιλέξτε μια αξιόπιστη επί πληρωμή εφαρμογή όπως το Spynger για μια ομαλή εμπειρία παρακολούθησης.

Μπορώ να παρακολουθώ ταυτόχρονα πολλές διαδρομές Uber χρησιμοποιώντας το Spynger;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθείτε πολλαπλές διαδρομές Uber από τη συσκευή-στόχο με το Spynger. Θα λαμβάνετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων στιγμιότυπων της διαδρομής. Έτσι, είτε πρόκειται για τον σύζυγο, το παιδί ή τον υπάλληλό σας που παίρνει Uber, μπορείτε να παρακολουθείτε τις μετακινήσεις τους.

Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek