20 ερωτήσεις-παγίδες για να πιάσετε έναν απατεώνα: Τους ξεγελάτε!

ύποπτος άνδρας

Είναι ένα σκληρό χάπι για να το καταπιείς, έτσι δεν είναι; Όταν η εμπιστοσύνη, αυτό το κάποτε ακλόνητο θεμέλιο της σχέσης σας, αρχίζει να καταρρέει κάτω από τους ψιθύρους της αμφιβολίας. Όσο τρομακτικό κι αν φαίνεται, η πραγματικότητα το αντικατοπτρίζει - 21% των Αμερικανών ομολόγησε την απιστία του το 2021.

Ο οδηγός μας δεν είναι μόνο για να ρίξουμε ένα δίχτυ με ερωτήσεις-παγίδες για να πιάσουμε έναν απατεώνα. Είναι για να σας εξοπλίσει με εργαλεία που αποκαλύπτουν την αλήθεια και ένα μυστικό όπλο που παγιώνει τις αμφιβολίες σας σε αποδείξεις. Είστε έτοιμοι να βουτήξετε; Ας ξεκινήσουμε.

1. Σκεφτόμουν, θα ένιωθες άνετα αν τα κάναμε όλα μαζί;

Φαίνεται σαν μια αθώα πρόταση, έτσι δεν είναι; Αλλά είναι μία από τις ερωτήσεις-παγίδες που πρέπει να κάνετε στο αγόρι σας για να δείτε αν σας απατάει. Η απάντησή του μπορεί να υποδηλώνει το επίπεδο άνεσής του γύρω σας.

2. Ήξερες ότι η φίλη μου η Σάρα δουλεύει σε εκείνο το νέο καφέ στο κέντρο της πόλης; Αυτό που άρχισες να επισκέπτεσαι συχνά;

Ένας τέλειος τρόπος για να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις του. Αν επισκέπτεται το καφέ εξαιτίας κάποιου άλλου ατόμου, οι εκφράσεις του μπορεί να τον προδώσουν.

3. Γιατί δεν μοιραζόμαστε τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Νομίζω ότι θα ήταν διασκεδαστικό να ποστάρουμε ως ζευγάρι.

Δεν είναι απλώς μια περιστασιακή πρόταση, αλλά και μια δύσκολη ερώτηση για να κάνετε στο φίλο σας. Θα συμφωνήσει με ενθουσιασμό ή θα διστάσει; Η απάντησή του μπορεί να είναι πιο αποκαλυπτική από ό,τι νομίζει.

4. Τι πιστεύετε για την οικογενειακή θεραπεία;

Αν ο σύντροφός σας επιμένει στο θέμα και είναι ανοιχτός σε αυτό, είναι διατεθειμένος να πάρει τη σχέση σας στα σοβαρά. Απατεώνας ή όχι, η στάση του απέναντι στη θεραπεία θα μπορούσε να σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

5. Γιατί δεν είμαστε τόσο οικείοι όσο παλιά; Οι αγκαλιές μου δεν αρκούν πια;

Ξεκινήστε μια αθώα συζήτηση για το θέμα. Οι αντιδράσεις του συντρόφου σας μπορεί να αποκαλύψουν αν έχει χάσει το ενδιαφέρον του ή αν είναι απλώς αγχωμένος.

6. Έτσι, η Έμμα θέλει να δοκιμάσει μια ανοιχτή σχέση με τον Μαρκ. Πιστεύει ότι αυτό θα μπορούσε να προσθέσει κάποιο αλατοπίπερο στη σχέση τους. Δεν είναι απλά τρελό;

Συζητάτε για τη σχέση κάποιου, αλλά αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για να ρωτήσετε το αγόρι σας. Η άποψή του για τις ανοιχτές σχέσεις μπορεί να υποδηλώνει πώς αισθάνεται για τη δική σας. 

7. Ο παλιός μου φίλος από το κολέγιο, ο Σαμ, είναι στην πόλη. Θέλει να βγούμε μαζί αύριο το βράδυ. Δεν σε πειράζει, έτσι;

Αν ο σύντροφός σας απατά, πιθανότατα θα λάβετε μια θυμωμένη αντίδραση. Η ενοχή μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται με παράξενους τρόπους. Αν δεν το κάνει, τότε θα έχετε μια πιο ήρεμη αντίδραση. 

8. Αν υπήρχε ένα πράγμα που θα μπορούσες να αλλάξεις στη σχέση μας, ποιο θα ήταν αυτό;

Εκ πρώτης όψεως, είναι μια από τις απλές ερωτήσεις που μπορεί να θέσει κανείς σε έναν απατεώνα. Αλλά μπορεί να τους προκαλέσει σε ερμηνείες που αξίζουν Όσκαρ. Μπορεί απροσδόκητα να εξομολογηθούν την απιστία τους ή να επισημάνουν τα ελαττώματά σας στη σχέση.

9. Γιατί νομίζετε ότι τσακωνόμαστε πιο συχνά στις μέρες μας;

Εσείς απλώς θέλετε να καταλάβετε την αλλαγή, αλλά ένας απατεώνας μπορεί να το θεωρήσει κατηγορία. Αντί να επικυρώσει τα συναισθήματά σας, είτε θα περάσει σε άμυνα είτε θα σκεφτεί μια σαθρή δικαιολογία. 

banner

10. Αυτό το podcast που ακούω λέει ότι οι άνδρες που αγοράζουν δώρα απροσδόκητα μπορεί να αισθάνονται ενοχές για κάτι. Παράξενο, έτσι δεν είναι;

Αυτό που φαίνεται σαν ένα άσκοπο σχόλιο σε ένα τυχαίο επεισόδιο podcast είναι, στην πραγματικότητα, μια έμμεση δύσκολη ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον φίλο σας. Προσέξτε για σημάδια δυσφορίας ή υπερβολικής αντιστάθμισης όταν το ζητάτε.

11. Φαίνεσαι αφηρημένος τελευταία. Έχεις κάτι στο μυαλό σου;

Εκφράστε ειλικρινή ανησυχία. Αν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, θα πάρετε μια ειλικρινή απάντηση. Ένας απατεώνας θα απορρίψει την ερώτηση ή θα επινοήσει ένα ψέμα. 

12. "Δεν μπορώ να θυμηθώ, τι είπατε ότι κάνατε την Πέμπτη το πρωί;

Παίζοντας ξεχασιάρης, έξυπνος! Του πετάς μια σανίδα σωτηρίας, προσφέροντάς του την ευκαιρία να επιμείνει στην ιστορία του ή να πιαστεί σε ένα ψέμα. 

13. Ενδιαφέρεσαι λιγότερο για μένα στο κρεβάτι. Ερευνάς μια νέα τεχνική ύπνου;

Αυτό δεν είναι απλώς ένα αστείο σχόλιο- είναι μια δύσκολη ερώτηση που πρέπει να κάνετε στο αγόρι σας. Αν σας απατάει, μπορεί να υπάρχει ένας υπαινιγμός στενοχώριας στην απάντησή του.

14. Αυτό το νέο σας βραχιόλι είναι πολύ κομψό. Μπορώ να το δοκιμάσω;

Αν είστε αρκετά τυχεροί και βρείτε ένα δώρο που δεν θυμάστε να έχετε αγοράσει, αυτό μπορεί να είναι ένα κρίσιμο στοιχείο. Ζητήστε να το δοκιμάσετε και δείτε τι αντίδραση θα έχετε. Ένας απατεώνας μπορεί να ντραπεί αν μάθει από πού προήλθε το δώρο!

15. Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν αφού κάνουν ένα σοβαρό λάθος σε μια σχέση;

Η διεξαγωγή ουσιαστικών συζητήσεων είναι φυσικό σε μια αφοσιωμένη σχέση, αλλά οι απατεώνες μπορεί να νιώθουν άβολα συζητώντας φανταστικές καταστάσεις. Αν απαντούν γρήγορα ή αμυντικά, αυτό είναι πιθανότατα ένα κακό σημάδι.

16. Έχω μια μικρή εξομολόγηση να κάνω, αλλά πρώτα, υπάρχει κάτι που θα ήθελες να μου πεις;

Κρυμμένη πίσω από την πρόσοψη της εξομολόγησης, είναι μια από τις βαθιές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε έναν απατημένο φίλο. Μπορεί να διστάσει να απαντήσει ή να βρει μια δικαιολογία γιατί δεν μπορεί να μιλήσει γι' αυτό. 

17. Μου τηλεφώνησαν σε λάθος αριθμό για μια "Νάταλι". Είναι η παλιά σου φίλη;

Μια τυχαία αναφορά ονόματος μπορεί να αιφνιδιάσει οποιονδήποτε, ειδικά αν δεν πρόκειται απλώς για έναν "παλιό φίλο". Χρησιμοποιήστε παρόμοιες αφορμές συζήτησης ως έξυπνες ερωτήσεις-παγίδες για να πιάσετε έναν απατεώνα.

18. Τι θα έλεγες να βγαίναμε πιο αυθόρμητα ραντεβού;

Για να διαπιστώσετε αν σας απατάει, αναζητήστε μια απάντηση που να υποδηλώνει ότι είναι απασχολημένος ή ότι έχει άλλα σχέδια. Η δημιουργία μιας σταθερής ρουτίνας είναι κάτι που οι άνθρωποι που απατούν συχνά τείνουν να κάνουν. Αν ο σύντροφός σας φαίνεται να αποφεύγει τον αυθορμητισμό, αυτό μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.

19. Πιστεύετε ότι τα μικρά λευκά ψέματα μπορούν να βλάψουν μια σχέση;

Παίξτε το χαλαρά και χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία για να τους προκαλέσετε αντίδραση. Μπορεί να αιφνιδιαστούν όταν ακούσουν να αναφέρετε το θέμα της ειλικρίνειας σε μια σχέση.

20. Δεν μπορώ να βρω το τηλέφωνό μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικό σου για να το καλέσω;"

Ναι, αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για να ρωτήσετε το αγόρι σας που είναι τυλιγμένη σε ένα συνηθισμένο σενάριο. Θα κάνει το σπίτι σας άνω κάτω για να σας φέρει το τηλέφωνό σας αντί να σας δώσει τη συσκευή του.

Πώς να πιάσετε έναν απατεώνα στα πράσα;

Κάνατε ανοιχτές ερωτήσεις σχετικά με την εξαπάτηση και σας προκάλεσαν κάποιες αμφιβολίες. Τώρα, χρειάζεστε κάτι περισσότερο από λόγια. Χρειάζεστε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις. Τι θα λέγατε να σας παρουσιάσουμε το νέο σας μυστικό όπλο - Spynger, ο έμπιστος εφαρμογή για να πιάσετε έναν απατεώνα.

spynger

Το Spynger καταδύεται βαθύτερα, φτάνοντας σε μέρη που δεν μπορούν να φτάσουν οι ερωτήσεις με κόλπα. Σκεφτείτε το σαν έναν ιδιωτικό ερευνητή στην τσέπη σας. Το επίπεδο λεπτομέρειας και ακρίβειας που παρέχει το Spynger θα αφήσει άφωνη την απατημένη σύζυγό σας.

Χαρακτηριστικά του Spynger 

Χαρακτηριστικά Spynger

Οι βαθιές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε ένα αγόρι που σας απατάει σας έδωσαν ένα σημείο εκκίνησης, αλλά το Spynger σας οδηγεί στη γραμμή του τερματισμού. Δείτε τι μπορείτε να ελέγξετε:

  • Ημερολόγια κλήσεων και μηνύματα κειμένου: Ποιον παίρνει τηλέφωνο αργά το βράδυ; Το Spynger σας καλύπτει, από τα αρχεία καταγραφής κλήσεων μέχρι το περιεχόμενο των μηνυμάτων κειμένου.
  • Παρακολούθηση κοινωνικών μέσων: Από τις κρυφές αναρτήσεις στο Facebook μέχρι τα νυχτερινά DMs στο Instagram, το Spynger τα αποκαλύπτει όλα. 
  • Εντοπιστής θέσης GPS: Αποκτήστε παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μαζί με το ιστορικό των κινήσεων του συντρόφου σας. 
  • Πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης: Φωτογραφίες ή βίντεο, το Spynger θα σας παρέχει άμεση πρόσβαση. Μπορεί να βρείτε περισσότερα από αθώες selfies.
  • Ιστορικό περιήγησης: Το διαδίκτυο έχει ένα τεράστιο φάσμα μυστικών. Το Spynger αποκαλύπτει αυτά που κρύβει ο σύντροφός σας.
  • Keylogger: Καταγράψτε κάθε πληκτρολόγηση, από ερωτήματα σε μηχανές αναζήτησης έως διαγραμμένα μηνύματα, ακόμη και κωδικούς πρόσβασης.
  • Κρυφή λειτουργία: Άμεση πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και φωνητικές σημειώσεις. Ποιος ξέρει τι θα βρείτε;

Πώς να εγκαταστήσετε το Spynger 

Όταν πρόκειται για τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ρωτήσετε τον σύντροφό σας αν σας απατάει, η καλύτερη στρατηγική είναι οι αδιάσειστες αποδείξεις. Αποκτήστε την σε 3 βήματα με το Spynger:

Βήμα 1: Δημιουργία του λογαριασμού σας

Δημιουργία λογαριασμού

Λίγα μόνο χτυπήματα και έχετε το δικό σας λογαριασμό Spynger. Απλό και γρήγορο, είστε καθ' οδόν προς την ανακάλυψη της αλήθειας.

Βήμα 2: Επιλέξτε τον τύπο συσκευής στόχου

Επιλέξτε συσκευή

Είτε ο συνεργάτης σας χρησιμοποιεί Android είτε iOS, το Spynger σας καλύπτει. Επιλέξτε την πλατφόρμα της συσκευής που θέλετε να παρακολουθείτε.

Βήμα 3: Πάρτε τις απαντήσεις σας

θλιμμένη γυναίκα

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύνδεση στον πίνακα ελέγχου σας, και η δραστηριότητά τους είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Ξεκάθαρο σαν την ημέρα. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε την αλήθεια.

Ερωτήσεις μετά από απιστία 

η γυναίκα απατήθηκε

Η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια και είναι καιρός για σαφήνεια. Ακολουθούν 10 ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον άπιστο σύζυγό σας με στόχο να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι έχει συμβεί και να προχωρήσετε μπροστά.

1. Ποιο ήταν το σημείο καμπής που σας οδήγησε στην απάτη;

Μία από τις πρώτες βαθιές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε έναν απατημένο φίλο ή φίλη είναι να καταλάβετε τι τον έκανε να προδώσει την εμπιστοσύνη σας. Αποκαλύπτει τις συνθήκες που άλλαξαν την προοπτική τους ή τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. 

2. Σκεφτήκατε τις συνέπειες;

Τώρα, αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι οι συνέπειες δεν αφορούν μόνο το άλλο άτομο, αλλά και εσάς. Ρωτήστε τον σύντροφό σας αν σκέφτηκε ποτέ πώς οι πράξεις του θα επηρεάσουν εσάς και τη σχέση σας.

3. Γιατί δεν τερμάτισες τη σχέση μας πριν ξεκινήσεις άλλη;

Οι δύσκολες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε μετά την απιστία και που ραγίζουν την καρδιά σας, αλλά είναι ζωτικής σημασίας, περιλαμβάνουν την κατανόηση του γιατί δεν σας έδωσε το κλείσιμο που σας άξιζε πριν ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο με κάποιον άλλο. Πιθανές απαντήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν το φόβο της αντιπαράθεσης, την ενοχή ή την επιθυμία να έχει κάποιος άλλος να καλύψει το κενό που ένιωσε στη σχέση σας.

4. Τι νομίζετε ότι θα συνέβαινε αν είχα βρει άλλον τρόπο;

Αυτή η ερώτηση τους αναγκάζει να σκεφτούν τις συνέπειες των πράξεών τους - και πώς θα είχαν εξελιχθεί αν το είχατε ανακαλύψει με διαφορετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει και τους δύο να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει για να προχωρήσετε μπροστά, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη.

5. Έχετε διακόψει κάθε επαφή με το άλλο άτομο;

Αυτή είναι μία από τις 10 βασικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον άπιστο φίλο σας. Πρόκειται για τον καθορισμό ορίων, για τη διασφάλιση ότι έχει διακόψει τους δεσμούς με το τρίτο πρόσωπο, το οποίο είναι το πρώτο βήμα προς την αποκατάσταση της σχέσης σας.

6. Αισθάνεστε τύψεις για τις πράξεις σας;

Η αποκάλυψη των πραγματικών συναισθημάτων είναι εξίσου σημαντική με την κατανόηση των γεγονότων. Ο σύντροφός σας πρέπει να αισθάνεται τύψεις για να προχωρήσει μπροστά και τα συναισθήματά του (ή η έλλειψη αυτών) πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν εργαστείτε για την ανοικοδόμηση της σχέσης.

7. Πώς θα ξαναχτίσουμε την εμπιστοσύνη και οι δύο στο μέλλον;

Αντιμετωπίζεις κατά μέτωπο έναν απατημένο φίλο, ζητώντας λεπτομέρειες για το πώς μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο για να ξεπεράσεις τον πόνο. Περιλαμβάνει να γίνετε ειλικρινείς και ανοιχτοί, να συζητήσετε τις προσδοκίες, να κατανοήσετε τα όρια και να αναλάβετε δράση για να τα διατηρήσετε.

8. Τι θα ήταν διαφορετικό αυτή τη φορά;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που απαιτεί προβληματισμό και ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές. Είναι σημαντικό να μιλήσετε για τα υποκείμενα ζητήματα, να εμβαθύνετε στα βαθύτερα αίτια της εξαπάτησης και να είστε ανοιχτοί στο να κάνετε αλλαγές στον εαυτό σας, στον σύντροφό σας ή και στους δύο. 

9. Πώς μπορείτε να με διαβεβαιώσετε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ;

Μεταξύ των 10 ερωτήσεων που πρέπει να κάνετε στον άπιστο σύζυγό σας, αυτή αφορά τη δέσμευση και την αλλαγή. Έχει να κάνει με το να σας δώσει μια σταθερή υπόσχεση ότι έχει μάθει από τα λάθη του.

10. Χρειαζόμαστε οικογενειακή ή ζευγαρωτή συμβουλευτική;

Το τελευταίο ερώτημα που πρέπει να θέσετε, ίσως ένα από τα πιο σημαντικά, είναι αν η συμβουλευτική θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον δρόμο σας. Η συμβουλευτική ζεύγους μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αποκατάσταση της διαρραγμένης εμπιστοσύνης και μπορεί να είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η σχέση σας με ακεραιότητα. 

Συμπέρασμα

Η πλοήγηση μέσα από ερωτήσεις-παγίδες για να πιάσετε έναν απατεώνα έχει να κάνει με τη διακριτική αναζήτηση της αλήθειας. Δεν καταφεύγετε σε ακραία μέτρα, αλλά παίζετε παιχνίδια του μυαλού για να τον κάνετε να πέσει η άμυνά του. 

Ωστόσο, η διακριτική αμφισβήτηση από μόνη της δεν είναι πάντα αρκετή. Χρειάζεστε αδιάσειστες αποδείξεις. Σε αυτό το σημείο έρχεται το Spynger. Από τα αρχεία καταγραφής κλήσεων έως το ιστορικό τοποθεσίας, το Spynger σας δίνει τα στοιχεία που θα στηρίξουν τις υποψίες σας.

Έχοντας τα στοιχεία σας στα χέρια σας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη συζήτηση. Μείνετε ήρεμοι, κάντε τις ερωτήσεις σας και χειριστείτε την αλήθεια με χάρη. Δεν αποκαλύπτετε απλώς την απάτη - διαμορφώνετε επίσης το μέλλον της σχέσης σας.

banner
Η Patrice Sol είναι μια καταξιωμένη συγγραφέας που ειδικεύεται στην τέχνη της σύλληψης απατεώνων και της αποκάλυψης κρυμμένων αληθειών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία της ως ιδιωτική ντετέκτιβ και τις οξυδερκείς γνώσεις της για την ανθρώπινη ψυχολογία, η Patrice έχει τελειοποιήσει τις ικανότητές της στο να ξετυλίγει πολύπλοκους ιστούς ψεμάτων.

  • Ορισμένες από αυτές τις ερωτήσεις είναι ιδιοφυείς! Αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να τις χρησιμοποιήσω. Έφυγα από μια τοξική σχέση, οπότε είναι οδυνηρό να σκέφτομαι την απιστία.

Αφήστε μια απάντηση:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κρυφό Screenrecorder
Ό,τι κι αν κάνουν στο WhatsApp, το Snapchat, το Instagram, το Facebook Messenger, το Telegram και το Skype, θα το γνωρίζετε απλά και μόνο με τη σύνδεσή σας στο λογαριασμό σας.
Ας ξεκινήσουμε
εικόνα banner
elGreek