20 záludných otázek, jak chytit nevěrníka: Přelstěte je!

podezřelý muž

Je to těžká pilulka, že? Když se důvěra, kdysi neotřesitelný základ vašeho vztahu, začne drolit pod nánosem pochybností. Ačkoli se to může zdát skličující, skutečnost tomu odpovídá -. 21% Američanů se v roce 2021 přiznal k nevěře.

Náš průvodce není jen o tom, že hodíte síť záludných otázek, abyste chytili podvodníka. Jde o to vybavit vás nástroji, které odhalí pravdu, a tajnou zbraní, která vaše pochybnosti upevní v důkaz. Jste připraveni se do toho ponořit? Pojďme na to.

1. Přemýšlela jsem, jestli by ti vyhovovalo, kdybychom všechno dělali společně.

Vypadá to jako nevinný návrh, že? Ale je to jedna z trikových otázek, které můžete svému příteli položit, abyste zjistili, zda vás nepodvádí. Jeho odpověď může napovědět o úrovni jeho pohodlí ve vaší blízkosti.

2. Věděli jste, že moje kamarádka Sarah pracuje v té nové kavárně v centru? V té, kterou jsi začala často navštěvovat?

Perfektní způsob, jak pozorovat jeho reakce. Pokud kavárnu navštívil kvůli jiné osobě, mohou ho jeho výrazy prozradit.

3. Proč nesdílíme své účty na sociálních sítích? Myslím, že by mohlo být zábavné zveřejňovat příspěvky jako pár.

Není to jen příležitostná žádost o ruku, ale také záludná otázka, kterou byste měli položit svému příteli. Bude nadšeně souhlasit, nebo bude váhat? Jeho odpověď může být prozaičtější, než si uvědomuje.

4. Co si myslíte o rodinné terapii?

Pokud se váš partner drží tématu a je mu otevřený, je ochoten brát váš vztah vážně. Ať už je nevěrný, nebo ne, jeho postoj k terapii by vám mohl poskytnout cenné informace.

5. Proč si nejsme tak blízcí jako dřív? Už mi nestačí moje mazlení?

Začněte nevinnou konverzaci na toto téma. Reakce vašeho partnera mohou odhalit, zda ztrácí zájem, nebo je jen vystresovaný.

6. Emma chce zkusit otevřený vztah s Markem. Myslí si, že by to mohlo jejich vztah trochu okořenit. Není to bláznivé?

Probíráte něčí vztah, ale je to záludná otázka, kterou byste měli položit svému příteli. Jeho názor na otevřené vztahy by mohl naznačit, jak se staví k těm vašim. 

7. Můj starý kamarád z vysoké školy Sam je ve městě. Chce si zítra večer někam vyrazit. Nevadilo by ti to, že ne?

Pokud vás partner podvádí, pravděpodobně se dočkáte rozzlobené reakce. Pocit viny může způsobit, že se lidé chovají zvláštním způsobem. Pokud nevěrný není, dočkáte se klidnější reakce. 

8. Kdybys mohl na našem vztahu něco změnit, co by to bylo?

Na první pohled je to jedna z nejjednodušších otázek, které lze nevěrníkovi položit. Může je však vyprovokovat k výkonům hodným Oscara. Mohou se nečekaně přiznat ke své nevěře nebo poukázat na vaše nedostatky ve vztahu.

9. Proč si myslíte, že se v dnešní době hádáme častěji?

Vy se jen snažíte pochopit změnu, ale podvodník by to mohl považovat za obvinění. Místo toho, aby potvrdil vaše pocity, přejde do obrany nebo přijde s chabou výmluvou. 

banner

10. V podcastu, který poslouchám, se píše, že muži, kteří kupují dárky nečekaně, se mohou cítit provinile. Divné, že?

To, co vypadá jako poznámka mimochodem v náhodném podcastu, je ve skutečnosti nepřímý komentář. tricky otázka pro vašeho přítele. Dávejte pozor na známky nepohodlí nebo přehnané kompenzace, když se na ni ptáte.

11. V poslední době se zdá, že jsi roztržitý. Máš něco na srdci?

Vyjádřete upřímné obavy. Pokud nemají co skrývat, dostanete přímou odpověď. Podváděný člověk se otázky zbaví nebo si vymyslí lež. 

12. "Nemůžu si vzpomenout, co jsi říkal, že jsi dělal ve čtvrtek ráno?

Hra na zapomnětlivého, chytrý! Házíš mu záchranné lano a nabízíš mu možnost, aby se držel své verze, nebo se nechal nachytat při lži. 

13. V posteli se o mě zajímáš méně. Zkoumáš nějakou novou techniku spánku?

Tohle není jen vtipná poznámka, je to záludná otázka, kterou byste měli položit svému příteli. Pokud vás podvádí, může být v jeho odpovědi náznak trápení.

14. Tenhle tvůj nový náramek je docela stylový. Můžu si ho vyzkoušet?

Pokud se vám poštěstí najít dárek, jehož koupi si nepamatujete, může to být zásadní vodítko. Požádejte o jeho vyzkoušení a sledujte, jaké reakce se vám dostane. Podváděný by se mohl stydět, kdyby věděl, odkud dárek pochází!

15. Věříte, že se lidé mohou změnit, když ve vztahu udělají vážnou chybu?

V partnerském vztahu je smysluplná konverzace přirozená, ale nevěrníkům může být nepříjemné diskutovat o imaginárních situacích. Pokud reagují rychle nebo defenzivně, je to pravděpodobně špatné znamení.

16. Musím se ti k něčemu přiznat, ale nejdřív mi chceš něco říct?

Za fasádou přiznání se skrývá jedna z hlubokých otázek, které je třeba položit nevěrnému příteli. Může se zdráhat odpovědět nebo přijít s výmluvou, proč o tom nemůže mluvit. 

17. Volali mi na špatné číslo "Natalie". Je to tvoje stará kamarádka?

Náhodné vyslovení jména může kohokoli zaskočit, zejména pokud to není jen "starý přítel". Používejte podobné začátky konverzace jako chytré záludné otázky, abyste podvodníka přistihli.

18. Co takhle jít na další spontánní rande?

Chcete-li zjistit, zda vás podvádí, hledejte odpověď, která naznačuje, že je zaneprázdněný nebo má jiné plány. Vytvoření konzistentní rutiny je něco, k čemu lidé, kteří podvádějí, často tíhnou. Pokud se zdá, že se váš partner vyhýbá spontánnosti, může to být varovné znamení.

19. Myslíte si, že malé bílé lži mohou poškodit vztah?

Hrajte to v klidu a využijte to jako příležitost, jak z nich dostat reakci. Mohlo by je zaskočit, že jste nadhodili téma upřímnosti ve vztahu.

20. Nemůžu najít svůj telefon, mohl bych si zavolat z vašeho?"

Ano, to je záludná otázka, kterou můžete položit svému příteli zabalená do běžného scénáře. Obrátí váš dům vzhůru nohama, aby vám přinesl telefon, místo aby vám podal své zařízení.

Jak chytit podvodníka při činu?

Položili jste otevřené otázky týkající se podvádění a ty ve vás vzbudily pochybnosti. Nyní potřebujete víc než jen slova. Potřebujete nezpochybnitelný důkaz. Co kdybychom vám představili vaši novou tajnou zbraň - Spynger, důvěryhodný aplikace pro chycení podvodníka.

spynger

Spynger se ponoří hlouběji a dostane se do míst, kam se trikové otázky nedostanou. Představte si ho jako soukromého detektiva v kapse. Úroveň detailů a přesnosti, kterou Spynger poskytuje, zanechá vašeho podváděného manžela beze slov.

Funkce Spynger 

Funkce Spynger

Hluboké otázky na nevěrného přítele vám poskytly výchozí bod, ale Spynger vás dovede až k cíli. Tady je, co si můžete ověřit:

  • Protokoly hovorů a textové zprávy: Komu volá pozdě v noci? Spynger vám kryje záda, od výpisů hovorů až po obsah textových zpráv.
  • Monitorování sociálních médií: Od tajemných příspěvků na Facebooku až po noční zprávy na Instagramu - Spynger odhaluje vše. 
  • Sledování polohy GPS: Získejte sledování v reálném čase spolu s historií pohybu vašeho partnera. 
  • Přístup do médií: Fotky nebo videa, Spynger vám poskytne přímý přístup. Možná najdete víc než jen neškodné selfie.
  • Historie procházení: Internet skrývá obrovské množství tajemství. Spynger odhalí ta, která váš partner skrývá.
  • Keylogger: Zachytí každý stisk klávesy, od dotazů ve vyhledávači po smazané zprávy, dokonce i hesla.
  • Skrytý režim: Okamžitý přístup k fotografiím, videím a hlasovým poznámkám. Kdo ví, co najdete?

Jak nainstalovat Spynger 

Pokud jde o způsoby, jak se partnera zeptat, zda vás podvádí, je nejlepší strategií pevný důkaz. Získejte ho ve třech krocích s Spynger:

Krok 1: Vytvoření účtu

Vytvořit účet

Stačí pár klepnutí a máte vlastní účet Spynger. Jednoduše a rychle jste na cestě k odhalení pravdy.

Krok 2: Výběr typu cílového zařízení

Zvolte zařízení

Ať už váš partner používá systém Android nebo iOS, Spynger vám pomůže. Vyberte platformu zařízení, které chcete sledovat.

Krok 3: Získejte odpovědi

smutná žena

Stačí se přihlásit do ovládacího panelu a jejich činnost máte přímo před očima. Jasné jako facka. Je čas odhalit pravdu.

Otázky po nevěře 

žena byla podvedena

Pravda vyšla najevo a je čas na vyjasnění. Zde je 10 otázek, které můžete nevěrnému manželovi položit, a které vám pomohou pochopit, co se stalo, a posunout se dál.

1. Co bylo zlomovým bodem, který vás přivedl k podvádění?

Jednou z prvních hlubokých otázek, které byste měli nevěrnému příteli nebo přítelkyni položit, je pochopit, co je přimělo zradit vaši důvěru. Odhalí okolnosti, které posunuly jejich perspektivu nebo rozhodovací proces. 

2. Přemýšleli jste o důsledcích?

Není to tak jednoduché, jak se zdá. Je důležité si uvědomit, že důsledky se netýkají jen druhé osoby, ale také vás. Zeptejte se svého partnera, zda někdy přemýšlel o tom, jak jeho jednání ovlivní vás a váš vztah.

3. Proč jsi neukončil náš vztah, než jsi začal jiný?

Srdceryvné, ale zásadní otázky, které je třeba položit po nevěře, zahrnují pochopení toho, proč vám partner nedal zasloužený konec, než začal novou kapitolu s někým jiným. Mezi možné odpovědi může patřit strach z konfrontace, pocit viny nebo touha, aby někdo jiný zaplnil prázdnotu, kterou ve vašem vztahu cítili.

4. Co myslíte, že by se stalo, kdybych to zjistil jinak?

Tato otázka je nutí přemýšlet o důsledcích svých činů - a o tom, jak by se projevily, kdybyste se o nich dozvěděli jiným způsobem. To vám oběma může pomoci pochopit, co je třeba udělat pro to, abyste znovu získali důvěru.

5. Přerušili jste s druhou osobou veškeré kontakty?

Toto je jedna z deseti základních otázek, které můžete položit svému nevěrnému příteli. Jde o stanovení hranic, o ujištění, že přerušil styky s třetí osobou, což je první krok k nápravě vašeho vztahu.

6. Máte výčitky svědomí?

Odhalení skutečných pocitů je stejně důležité jako pochopení faktů. Váš partner musí mít výčitky svědomí, aby se mohl posunout vpřed, a jeho pocity (nebo jejich nedostatek) by se měly řešit předtím, než se začne pracovat na obnově vztahu.

7. Jak bychom oba mohli obnovit důvěru do budoucna?

Je to konfrontace s nevěrným přítelem, kdy se ptáte na konkrétní možnosti, jak lépe překonat bolest. Zahrnuje upřímnost a otevřenost, diskusi o očekáváních, pochopení hranic a přijetí opatření k jejich dodržování.

8. Co by se tentokrát změnilo?

To je otázka, která vyžaduje zamyšlení a upřímnost z obou stran. Je důležité mluvit o základních problémech, proniknout do příčin nevěry a být otevřený změnám u sebe, u partnera nebo u obou. 

9. Jak mě můžete ujistit, že se to už nikdy nestane?

Mezi 10 otázkami, které můžete položit nevěrnému manželovi, je i otázka týkající se závazku a změny. Jde o to, aby vám dal pevný slib, že se poučil ze svých chyb.

10. Potřebujeme rodinné nebo párové poradenství?

Poslední otázkou, kterou je třeba položit, a možná jednou z nejdůležitějších, je, zda by vám oběma mohlo poradenství pomoci vrátit se do správných kolejí. Párové poradenství může být mocným nástrojem při nápravě narušené důvěry a může být nezbytné, aby váš vztah mohl čestně pokračovat. 

Závěr

Procházení záludných otázek k dopadení nevěrníka spočívá v nenápadném hledání pravdy. Neuchylujete se ke krajním opatřením, ale hrajete myšlenkové hry, abyste ho přiměli snížit ostražitost. 

Samotné jemné kladení otázek však vždy nestačí. Potřebujete pádný důkaz. V tom případě přichází na řadu Spynger. Od protokolů hovorů po historii polohy - Spynger vám poskytne důkazy, které podpoří vaše domněnky.

Když máte v ruce důkazy, můžete zahájit rozhovor. Zachovejte klid, pokládejte otázky a s pravdou nakládejte s grácií. Neodhalujete jen podvod - utváříte také budoucnost svého vztahu.

banner
Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

  • Některé z těchto otázek jsou geniální! Ale doufám, že je nikdy nebudu muset použít. Odešla jsem z toxického vztahu, takže je bolestné myslet na podvádění.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech