Tajné aplikace pro podvádění, které musíte hledat v jejich telefonu

aplikace

Seznamovací aplikace vzaly v posledních letech svět útokem. Navzdory výhodám, které poskytují, je někteří lidé mohou využívat k podvádění svých partnerů. Jedna studie odhalila, že 18% až 25% jedinců, kteří používají Tinder, je při používání aplikace obvykle ve vztahu oddaných.

Některé aplikace sloužící k podvádění jsou navrženy tak, aby fungovaly ve skrytém režimu, takže je téměř nemožné je odhalit. Existuje například několik tajných aplikací pro zasílání zpráv, které vypadají jako hry. Jiné, jako například Bumble a Badoo, se staly pojmem.

Pokud se obáváte, že vás manžel nebo manželka podvádí na svém telefonu, použijte aplikaci pro sledování. zobrazit jejich online aktivity se může opravdu hodit. V tomto článku si povíme o nejoblíbenějších podvodných aplikacích, které se dnes používají.

Jaké jsou příznaky podvádění po telefonu?

Podvádění po telefonu

Někteří lidé podvádějí, protože chtějí zaplnit určitou prázdnotu ve svém současném vztahu, zatímco jiní chtějí jen potvrzení. Zde je seznam příznaků, že vás partner možná podvádí:

1. Příliš chrání svá elektronická zařízení

Nevadí vašemu partnerovi, že ve vaší blízkosti používá telefon nebo notebook? Pokud ne, pravděpodobně má co skrývat. Lidé, kteří podvádějí, jsou známí tím, že si svá zařízení chrání.

Znalost toho, jak nevěrníci skrývají své stopy, vám jistě pomůže odhalit nevěrného manžela či manželku.

2. Předvádějí nové sexuální styly

Sex je zdravou součástí každého vztahu. Pokud se vaše sexuální rutina náhle změní nebo váš partner zavede v ložnici nějaké nové styly, je pravděpodobné, že se tyto techniky naučil od někoho jiného. Je však také možné, že provádí nějaký výzkum.

3. Věnovat větší pozornost svému vzhledu

Lidé, kteří používají tajné aplikace pro Android, si obvykle cení především svého vzhledu. Pokud váš partner změní svůj šatník, začne cvičit a rozvíjet nové koníčky, může se snažit zapůsobit na svou tajnou lásku.

4. Změny ve vašem komunikačním stylu

Stal se váš partner v poslední době chladným a lhostejným? Možná častěji lže a vyhýbání se vašim otázkám. Drastické změny ve stylu komunikace páru jsou velkým varovným signálem, pokud jde o nevěru. Všimnete si, že se stále více brání, jsou pasivně agresivní a častěji se s vámi hádají.

5. Finanční otázky

Je běžné, že čas od času procházíme finančními problémy. Když se však rozmařilé výdaje vašeho partnera začnou vymykat kontrole, měli byste začít zjišťovat, zda nepoužívá nějakou aplikaci pro aféry. Mezi znepokojující trendy v oblasti peněz mohou patřit velké nákupy a nevysvětlitelné poplatky na její kreditní kartě.

banner

Nejlepší seznamovací aplikace pro podvádění

V roce 2022 používalo seznamovací platformu přibližně 366 milionů lidí na celém světě. Pokud jste již někdy použili seznamovací aplikaci, pravděpodobně víte, jak návykové může online seznamování být.

Zde je pět populárních webových stránek, na kterých se podvádí, o kterých byste měli vědět:

1. Badoo

S více než 400 miliony uživatelů po celém světě je Badoo jednou z nejoblíbenějších seznamovacích platforem současnosti. Tato aplikace umožňuje lidem potáhnout prstem doprava a seznámit se s potenciálními nápadníky, sdílet mediální soubory, flirtovat a konverzovat s lidmi ve svém okolí. Kromě toho, že je kompatibilní se zařízeními se systémy Android i iOS, nabízí Badoo také webové rozhraní a má robustní systém ověřování.

2. Tinder

Možná vás zajímá: jaké chatovací aplikace používají podvodníci? Tinder je populární seznamovací aplikace, která uživatelům umožňuje chatovat, flirtovat, navazovat přátelství a seznamovat se s potenciálními milenci. Díky svému jedinečnému algoritmu, intuitivním filtrům a působivým funkcím je Tinder vynikající seznamovací platformou. Tuto aplikaci milují zejména nevěrníci, protože poskytuje širokou škálu možností.

3. Ashley Maddison

Ashley Madison je kanadská seznamovací platforma s více než 65 miliony registrovaných uživatelů. Je to jedna z nejlepších aplikací pro tajné zprávy pro nevěrníky, a to díky anonymitě, kterou poskytuje. Tato aplikace má například výraznou funkci, která uživatelům umožňuje rozmazat jejich fotografie a odhalit jejich profily pouze vybraným osobám.

4. Bumble

Tato uživatelsky přívětivá seznamka nabízí jedinečný zvrat: jsou to dámy, kdo zahajuje konverzaci, jakmile se s vámi spojí. Kromě seznamování může Bumble uživatelům pomoci také navazovat přátelství, vytvářet cenné kontakty a budovat kariéru.

5. Lovoo

Lovoo je oblíbená webová stránka, která vám umožňuje chatovat a setkávat se s lidmi žijícími ve vaší lokalitě. Pomocí aplikace Lovoo můžete aktivovat funkci radaru, vyhledat osoby ve svém okolí a naplánovat setkání.

Jaké chatovací aplikace používají podvodníci?

Někteří lidé dávají přednost používání alternativních platforem pro rozsáhlý chat se svými tajnými milenci. Zde je několik aplikací pro zasílání zpráv, které nevěrníci často používají k chatování s jinými lidmi:

1. Signál

aplikace Signál

Tento zdánlivě skromný messenger s oblibou používají podvodníci, protože poskytuje špičkové bezpečnostní funkce, jako je dvojité šifrování a ochrana heslem. V aplikaci můžete pohodlně ukládat fotografie, videoklipy a citlivé informace.

2. LINE

Aplikace Line

Tato aplikace pro zasílání zpráv třetí strany je dobrou alternativou aplikace WhatsApp, která podporuje hovory VoIP, videochaty, sdílení MMS a další. LINE podporuje podvádění díky své diskrétní povaze a cenově dostupným sazbám za volání.

3. Snapchat

aplikace snapchat

Snapchat je mezi generací Z velmi oblíbený díky samodestrukčním zprávám, zábavným bitmoji a speciálním funkcím. Poskytuje také příznivé prostředí pro podvodníky, kterým se daří.

4. Viber

Aplikace Viber

Ačkoli tato aplikace vypadá neškodně, Viber je dokonalou živnou půdou pro podvodníky, kteří se mohou stýkat a sdílet tajné zprávy, které po určité době automaticky zmizí. Ve Viberu můžete bez obav sdílet explicitní obsah, protože poté prostě zmizí.

5. Kik

Aplikace Kik

Kik je známý tím, že zprávy maže hned poté, co si je příjemce přečte. Kromě toho, že Kik umožňuje uživatelům chatovat a posílat fotografie, podporuje také hlasové a videohovory, což je ideální platforma pro podvodníky.

6. Facebook

aplikace facebook

Facebook je v současnosti celosvětově nejoblíbenější platformou sociálních médií. Je navržena s funkcí zasílání zpráv, která pomáhá uživatelům komunikovat s přáteli. Bohužel někteří podvodníci mohou tuto aplikaci také využít k tomu, aby posunuli své záležitosti kupředu.

7. Instagram

Aplikace Instagram

O Instagramu, zábavné platformě pro sdílení fotografií, která je mezi mladými lidmi velmi oblíbená, jste už pravděpodobně slyšeli. Pokud vás zajímá, kde podívejte se na iPhone pro podvádění, podívejte se na jejich přímou zprávu na IG a najdete důkaz.

8. Telegram

Aplikace Telegram

Telegram podporuje skryté chaty a je vybaven funkcí automatického zničení, která po určité době odstraní konkrétní zprávy. Je poměrně populární mezi lidmi, kteří mají poměr.

Tajné aplikace pro zasílání zpráv, které vypadají jako jiné aplikace

Když se naučíte, jak zjistit, zda vás vaše přítelkyně podvádí, pomocí tajných aplikací pro podvádění, můžete si v budoucnu ušetřit spoustu trápení. Zde jsou některé tajné messengery používané nevěrníky, které se podobají jiným běžným aplikacím:

  • Kalkulačka Pro+. Tato aplikace se nápadně podobá kalkulačce. Ve skutečnosti se naopak jedná o skrytou aplikaci pro zasílání zpráv.
  • Skrýt můj text: Tajná soukromá textová zpráva. Tato aplikace pro zasílání tajných zpráv ve skutečnosti vypadá jako videohra. Pokud nejste nadšení, nikdy si neuvědomíte, že se jedná o vysoce diskrétní messenger.
  • Wickr Já. Tato aplikace nabízí dokonalou kombinaci zabezpečení a pirátství. A co víc, její ikona se nepodobá žádné běžné aplikaci pro zasílání zpráv.
  • FortKnoxster. FortKnoxster byl původně navržen ke správě NFT a kryptografických peněz, nyní se používá jako zabezpečená podvodná webová stránka.
  • Stealth Chat. Tato aplikace pro zasílání zpráv zaměřená na soukromí neukládá důvěrné údaje uživatelů, takže je ideální alternativou pro podvodníky.

Jak přistihnout partnera při nevěře pomocí Spynger

Aplikace Spynger

Spynger je pozoruhodná špionážní aplikace, která uživatelům umožňuje zjistit, zda jejich partneři používají podvodné webové stránky. Obsahuje množství užitečných funkcí, mezi které patří:

  • Keylogger. Tato funkce sleduje a ukládá všechny jejich stisky kláves a umožňuje zobrazit jejich tajné zprávy a přihlašovací údaje k účtu.
  • Sledování polohy GPS. Chcete vědět, kde se během dne nacházejí? Spynger má výkonný tracker, který vám ukáže jejich polohu v reálném čase.
  • Monitor sociálních médií. Pomocí aplikace Spynger můžete sledovat jejich aktivitu na Facebooku, WhatsApp, Snapchatu a řadě dalších sociálních sítí.

Mezi další oblíbené funkce patří sledování SMS, čtečka protokolů hovorů a prohlížeč galerií.

Závěrečné myšlenky

Možná vás zajímá: Jak mohu sledovat mobilní telefon své ženy, aniž by o tom věděla? Podle mých zkušeností to určitě dokáže důvěryhodná monitorovací aplikace, jako je například Spynger. Koneckonců je lepší být v bezpečí, než litovat.

banner
Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech