Sledování Uberu: Mohu zkontrolovat historii něčí jízdy?

zkontrolovat něčí historii jízd

Jak dlouho Uber používáš? Někteří z nás možná jezdí Uberem už roky, od jeho uvedení na trh v roce 2009. Nyní tuto aplikaci využívají 150 milionů lidí na celém světě, a toto číslo stále stoupá, především díky praktickým funkcím a snadnému používání služby.

Jednou z takových funkcí je sledování Uberu. Můžeš se vrátit na uloženou trasu, znovu si objednat jízdu, a dokonce najít ztracené věci. Super praktické. Ale co sledování jízd někoho jiného, třeba vašeho teenagera nebo partnera? Jak to uděláte? Přečtěte si odpovědi.

Sleduje Uber historii tvých jízd?

Sleduje tě Uber? Ano i ne. Uber sleduje polohu vašeho zařízení, když jste na cestě, ale přestane ji sledovat, jakmile vystoupí z auta.

Uber si uchovává záznamy o každé cestě, kterou přes svou aplikaci uskutečníš, včetně podrobností, jako je datum, čas, místo vyzvednutí a předání, výše jízdného a informace o řidiči. Tyto informace jsou přístupné pouze majiteli účtu prostřednictvím jeho osobního účtu Uber.

Pokud si chceš zkontrolovat historii Uberu někoho jiného, můžeš to klidně udělat - aplikace si uchovává záznamy o každé jízdě, i když si objednáš jízdu pro někoho jiného.

Jak sledovat něčí jízdy Uberem?

Po projití internetu jsme našli, otestovali a prověřili některé z nejoblíbenějších metod a aplikací pro sledování Uberu, které umožňují sledovat historii Uberu. Tady jsou tři nejlepší:

1. Používání účtu Uber

uber

To je nejjednodušší způsob, jak zkontrolovat historii Uberu. Pokud máte přístup k jeho účtu, postupujte podle následujících kroků:

  1. Otevři aplikaci Uber a přihlas se pomocí přihlašovacích údajů dané osoby.
  2. Klikněte na ikonu nabídky (tři vodorovné čáry) v levém horním rohu obrazovky.
  3. V rozevírací nabídce vyberte možnost "Vaše cesty".
  4. Zde si můžete prohlédnout všechny předchozí cesty uskutečněné v rámci daného účtu, včetně podrobností, jako je datum, čas, místo vyzvednutí a předání, výše jízdného a informace o řidiči.

2. Požádejte je o sdílení stavu cesty

sdílet jízdu uberem

"Sdílení stavu cesty" je jedna z bezpečnostních funkcí sledování Uberu. Představte si ji jako živou polohu v aplikaci WhatsApp, ale pro jízdy. Můžeš někoho požádat, aby s tebou sdílel svou cestu, a v reálném čase dostaneš aktuální informace o jízdě, jako je jméno řidiče, auto, které řídí, a kdy přijede.

Zde se dozvíte, jak můžete tuto funkci používat: 

  1. Spusť aplikaci Uber a objednej si jízdu. 
  2. Až bude řidič na cestě, klepněte na možnost "Sdílet stav cesty" ve spodní části obrazovky. 
  3. Zadejte jméno nebo číslo osoby, se kterou chcete cestu sdílet. 
  4. Dostanou odkaz, který zobrazuje vaši polohu a poskytuje aktualizace o vaší jízdě v reálném čase.
💡 Tip: Chcete zlepšit své zážitky z cestování? Podrobnosti o své cestě můžete sdílet až s 5 kontakty. 

3. Používejte aplikaci pro sledování Uberu

Zkoušeli jste někdy získat něčí přihlašovací údaje? Jo, ne vždy to jde hladce. Váš partner nebo dospívající může jen říct: "Ne, nebudu sdílet svůj status na výletě!". Někdy se k jejich účtu ani nedostanete. Jaký je tedy krok? Použijte aplikaci pro sledování Uberu.

banner

Seznamte se s Spynger! Tahle aplikace ti kryje záda, protože sleduje a zaznamenává každou jízdu Uberem. Je to jednoduchý nástroj, který běží na pozadí. Nejlepší část? Všechno si můžeš zkontrolovat přes svůj online účet. Jednoduché. Šikovné. Efektivní.

Tady najdeš, jak sledovat něčí jízdy Uberem: 

  1. Zaregistrujte si účet Spynger a přihlaste se.
  2. Stáhněte a nainstalujte aplikaci Spynger do cílového zařízení.
  3. Na svém účtu si můžeš zobrazit všechny jízdy Uberem uskutečněné na daném zařízení, včetně podrobností, jako je datum, čas a místa vyzvednutí a předání se souřadnicemi a adresami. Kromě toho si můžete prohlédnout i snímky obrazovky jízdy, kterou uživatel uskutečnil.

Co dalšího mohu sledovat pomocí Spynger?

Spynger je víc než jen sledovací zařízení Uberu. Je to komplexní monitorovací řešení, které umožňuje sledovat různé činnosti na cizím zařízení, včetně:

  • Sledování polohy GPS v reálném čase
  • Historie umístění
  • Historie webu
  • Aktivity na sociálních sítích (Facebook, Instagram, WhatsApp)
  • Protokoly hovorů a textové zprávy
  • Mediální soubory (fotografie a videa)

A to nejlepší? Spynger má skvělé doplňky, jako je geofencing! Můžete nastavit konkrétní místa a dostávat upozornění, když cílové zařízení do těchto míst vstoupí nebo je opustí. Je to skvělá alternativa k tlačítku SOS. Budete vědět, když vaši blízcí vstoupí do "bezpečné oblasti", například do sousedství, kanceláře nebo domů, nebo ji opustí.

💡 Tip: Funkce diskrétního režimu Spynger umožňuje skrýt ikonu aplikace na cílovém zařízení, takže ji nelze odhalit.

Klíčové poznatky

  • Uber sice historii jízd sleduje, ale má k ní přístup jen majitel účtu.
  • Můžeš použít jejich účet Uberu, požádat je, aby sdíleli stav své cesty, nebo použít aplikaci pro sledování Uberu, jako je Spynger, a zkontrolovat historii něčích jízd.
  • Spynger sleduje nejen jízdy Uberem, ale také různé další aktivity na cílovém zařízení. Pro větší pohodlí má funkce, jako je geofencing a diskrétní režim.

Závěr

Takhle funguje sledování Uberu. Ať už z bezpečnostních důvodů, nebo jen ze zvědavosti, tyto metody by vám měly poskytnout potřebné informace. Naše doporučení? Spynger. Získáš víc než jen historii jízd a navíc se snadno používá. Tak se do toho pusťte a vyzkoušejte ji!

ČASTO KLADENÉ DOTAZY

Je v Uberu funkce sdílení rodinných účtů?

Ano, Uber nabízí možnost rodinného profilu, kde může až 10 členů rodiny sdílet platební metodu a vzájemně si kontrolovat podrobnosti o jízdě. Nezapomeň, že s touto funkcí nemůžeš vidět historii něčích jízd.

Existují bezplatné aplikace pro sledování Uberu?

Některé aplikace tvrdí, že sledují jízdy Uberem zdarma, ale mají jen omezené funkce a nemusí poskytovat přesné informace. Naše rada? Vyberte si spolehlivou placenou aplikaci, jako je Spynger, která vám zajistí bezproblémové sledování.

Mohu pomocí Spynger sledovat více jízd Uberem najednou?

Ano, pomocí Spynger můžete sledovat více jízd Uberem uskutečněných na cílovém zařízení. Získáte aktualizace v reálném čase a podrobné informace o každé jízdě, včetně snímků obrazovky z jízdy. Ať už tedy jede Uberem vaše manželka, dítě nebo zaměstnanec, můžete mít o jejich cestách přehled.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech