Příznaky sériového nevěrníka: Střežte si své srdce 

Sériový podvodník

Sériový nevěrník je člověk, který opakovaně podvádí v milostných vztazích. Tento vzorec chování způsobuje partnerům značné potíže a může je hluboce zranit. Bohužel příznaky toho, že by někdo mohl být sériový nevěrník, lze zpočátku často snadno přehlédnout. S odstupem času a citovým odstupem však mohou být některé červené vlajky zřetelnější.

Sériový nevěrník je člověk, který se opakovaně dopouští nevěry ve více milostných vztazích. Vůči partnerům se dopouští lží, podvodů a zrady. Chronický nevěrník postrádá upřímnost v závazku k monogamii a bude pokračovat v aférách nebo vztazích mimo ni bez ohledu na škody, které to může způsobit. Jejich nevěrné chování je spíše nutkavé než ojedinělé případy.

Příznaky sériového podvodníka

Příznaky sériového podvodníka

Časté lhaní a výmluvy

Jedním z nejčastějších znaků sériového nevěrníka je časté lhaní a vymlouvání se. Může se stát, že náhle zruší plány a tvrdí, že mu něco "přišlo" na poslední chvíli. Když se jich někdo zeptá, kde byli nebo s kým byli, začnou se nevěrníci bránit a vymýšlet si složité historky. Mají tendenci lhát nebo překrucovat pravdu i o malých, nedůležitých detailech. To ve vztahu vyvolává zmatek a nedůvěru.

Tajnůstkářství při telefonování a online aktivitách

Sérioví nevěrníci mají tendenci být velmi tajnůstkářští, pokud jde o jejich telefonní a online aktivity. Mohou mazat zprávy, e-maily a výpisy hovorů. Nebo mají telefon neustále zamčený a nedovolí partnerovi nahlédnout na displej. Pokud odejdou z místnosti, berou si telefon s sebou. Mohou mít také více e-mailových adres, o kterých jejich partner neví. Takové nadměrné tajnůstkářství je velkým varovným signálem.

Zvyšování emoční vzdálenosti

Nevěrníci se odtahují, aby navázali vztahy mimo partnerský vztah, a mají také tendenci se citově odtahovat od svého partnera. To ve vztahu vytváří rostoucí pocit odstupu. Sériový nevěrník může například přestat říkat "miluji tě", přestat se ptát na partnerův den nebo přestat být láskyplný. Při konfrontaci může říci, že si jen "vnitřně prochází nějakými věcmi". Tento citový odstup však často znamená, že se ze vztahu odhlásil.

Defenziva ohledně závazku

Psychologie sériových nevěrníků má tendenci projevovat obezřetnost vůči závazkům a intimitě. Na začátku může mít podobu naléhání: "Oba se můžeme stýkat s jinými lidmi." Vždycky se to projeví tak, že se oba sejdeme s někým jiným. Později, když jsou tlačeni k tomu, aby spolu začali bydlet nebo se vzali, mohou se ohradit. Mohou říkat, že "prostě nejsou připraveni" nebo že potřebují více času a prostoru. Toto váhání ohledně závazku je často vedeno snahou ponechat si otevřené romantické možnosti.

banner

Historie nevěry

Ve většině případů má psychologie sériových podvodníků zkušenosti. Nemusí to být hned zřejmé, zejména pokud v minulých vztazích lhali. Často však za sebou nevěrníci zanechávají stopu zraněných partnerů. Mohou mít za sebou historii podvádění, kterou se snaží utajit. Pokud se jich však zeptáte přímo, může se vynořující se vzorec stát zřejmým. Minulá nevěra je jedním z nejsilnějších ukazatelů toho, že někdo pravděpodobně podvede znovu.

Flirtování s ostatními

Sérioví nevěrníci mají tendenci toužit po pozornosti a přitažlivosti druhých, a to i v případě, že jsou ve vážném vztahu. Partner si může všimnout, že otevřeně flirtují s cizími lidmi, udržují si na háčku záložní partnery nebo si udržují profily na seznamkách. Zdá se, že si vychutnávají vzrušení z pronásledování a potvrzení, které jim přináší zájem o atraktivní alternativy. Jejich toulavý pohled je stálý, a to i po uzavření závazku.

Obviňování partnera z problémů ve vztahu

Sérioví nevěrníci málokdy přebírají osobní odpovědnost za své činy. Místo toho mají tendenci svalovat vinu za problémy ve vztahu výhradně na svého partnera. Ve snaze ospravedlnit své pochybné chování mohou partnera obviňovat z nedůvěry, nejistoty nebo přílišné podezřívavosti. Nedokážou si uvědomit svou vlastní roli v případných problémech. Tato externalizace viny je charakteristickým znakem sériové nevěry.

Může se sériový nevěrník změnit?

I když je možné, že sérioví nevěrníci změní své chování, je to výjimečně vzácné. Obvyklý podvod a zrada, které charakterizují sériovou nevěru, odrážejí hluboce zakořeněné osobnostní rysy a dysfunkční vzorce chování.

K reformě potřebují zásadní změny v přístupu ke vztahům a integritě. Taková zásadní změna se neprovádí snadno. 

U sériových podvodníků s poruchou osobnosti je jejich chování vedeno potřebou potvrzení a hledáním vzrušení, které žádný vztah nemůže dlouhodobě uspokojit. Skutečná transformace sice není nemožná, ale vyžadovala by intenzivní osobní práci a odhodlání k růstu - což je strmý výstup do kopce.

Jak chytit sériového podvodníka na dálku?

špionážní síť

Představujeme Spynger, špičkový a robustní digitální nástroj určený ke sledování aktivity smartphonu a k odhalování sériových podvodníků. Díky svým pokročilým funkcím nabízí Spynger komplexní přehled o všech aktivitách v cílovém zařízení a poskytuje vám tak neocenitelné informace.

Pomocí zařízení Spynger můžete všechny tyto činnosti diskrétně sledovat a mít tak po ruce důležité informace, které vám pomohou odhalit jakékoli známky nevěry. Režim skrytého provozu nástroje zaručuje, že uživatel cílového zařízení o jeho přítomnosti neví, čímž je zajištěna důvěrnost vašeho vyšetřování.

Díky moderním technologiím a pečlivému přístupu k detailům bude Spynger vaším spolehlivým společníkem při odhalování pravdy a hlubším pochopení vlastností vašeho partnera, který vás sériově podvádí.

Vlastnosti Spynger

Spynger je vybaven řadou pronikavých funkcí pečlivě navržených tak, aby nabízel komplexní monitorování cílového zařízení při práci s podvodníkem.

  • Sledování hovorů a textových zpráv: Pomocí Spynger můžete snadno sledovat všechny příchozí, odchozí a zmeškané hovory a přistupovat k obsáhlým protokolům hovorů. Kromě toho vám umožňuje číst všechny odeslané a přijaté textové zprávy v cílovém zařízení.
  • Sledování sociálních médií: Tento výkonný nástroj monitoruje interakce na různých platformách sociálních médií, jako je Facebook, WhatsApp, Instagram a Snapchat. Poskytuje cenné informace o chování a interakcích uživatelů na internetu, což umožňuje komplexní pochopení jejich digitální stopy.
  • Sledování pomocí GPS: Spynger umožňuje sledování GPS v reálném čase, takže můžete kdykoli přesně určit polohu cílového zařízení. Navíc dokáže sledovat historii polohy zařízení, takže je účinný při identifikaci případů sériových podvodných rysů.
  • Sledování historie prohlížeče: Tato funkce umožňuje snadný přístup k historii procházení internetu uživatele a poskytuje cenné informace o navštívených webových stránkách a provedených online vyhledáváních.
  • Režim Stealth: Spynger pracuje diskrétně a pro uživatele cílového zařízení zůstává nezjistitelný. Tím je zaručena důvěrnost a utajení vašich monitorovacích aktivit.
  • Přístup do médií: Spynger poskytuje přístup ke všem mediálním souborům v cílovém zařízení, včetně fotografií a videí.

Závěr

Příznaky sériového nevěrníka nejsou vždy na první pohled zřejmé. Postupem času se však důkazy hromadí. Lži, tajnůstkářství, citový odstup a obranářství prozrazují vzorec obvyklé nevěry. I když existují výjimky, tyto červené vlajky by měly partnera uvést do stavu nejvyšší pohotovosti. Informovanost a všímavost k těmto příznakům může pomoci vyhnout se letům zlomeného srdce.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech