10 otázek, které můžete položit nevěrnému manželovi a zjistit pravdu

Otázky, které můžete položit nevěrnému manželovi nebo manželce

Nikdo nechce mít co do činění s podvádějícími manželi, ale smutnou pravdou je, že někteří 20 procent lidí je nevěrných v určitém okamžiku. Než čekat, až bude pozdě, a prožívat další bolest, je vždy lepší zjistit pravdu co nejdříve.

V závislosti na důvodech nevěry existuje šance, že najdete způsob, jak manželství zachránit. Abychom vám usnadnili situaci a vynesli pravdu na světlo, uvádíme několik otázek, které je vhodné položit při konfrontaci s nevěrným manželem.

Nejčastější otázky nevěrníkovi

Pokud jste zjistili, že vás manžel nebo manželka podvádí, a pravda už je venku, měli byste jim položit následující otázky:

1. Cítili jste se vinni poté, co jste podváděli?

Jednou z hlavních otázek, kterou je třeba položit nevěrníkovi po jeho činu, je, zda se cítí vinen. Pokud ano, znamená to, že přemýšlel o tom, jaký dopad na vás jeho jednání mělo, a ne jen o tom, co si myslel, že je pro něj správné. Pokud se cítí provinile a chápe, jaký dopad na vás jeho nevěra měla, může existovat šance na záchranu vašeho manželství.

2. Jak dlouho jsi podváděl?

Je velký rozdíl mezi jednorázovou chybou a trvalou nevěrou. Pokud se to například stalo jen jednou a oni toho litují, může existovat šance na obnovení důvěry. Pokud se to stalo vícekrát v průběhu vašeho manželství a vy jste neviděli zaručené známky nevěry, pak může být obtížnější najít řešení.

3. Proč jsi se mnou nemluvil o svých pocitech

Spousta nevěrníků "uklouzne", protože jsou nespokojeni se současným stavem svého vztahu. Z tohoto důvodu byste se jich měli zeptat, proč měli pocit, že si s vámi nemohou promluvit, než vás podvedli. To by vám mohlo pomoci řešit hlavní příčinu jejich jednání.

4. Použili jste ochranu?

Poslední, co byste chtěli, je zjistit, že váš nevěrný manžel nebo manželka onemocněli pohlavní chorobou nebo že jste nechali jinou ženu těhotnou. Z tohoto důvodu byste měli zjistit, zda byl dostatečně opatrný a použil kondom.

5. Měl jsi city k osobě, se kterou jsi podváděl?

Pokud vašeho nevěrného manžela přitahovala osoba, se kterou vás podváděl, pouze fyzicky, mohlo by být snazší obnovit důvěru a váš vztah. Pokud k nim však mají citové pouto, věci se komplikují, což ztěžuje odpuštění.

banner

6. Podváděli jste již ve svých předchozích vztazích?

Jedno přísloví říká: "Kdo jednou podvádí, vždycky podvádí." Pokud podváděl v předchozím vztahu (a stalo se to vícekrát), může to naznačovat, že to má v povaze. To by mohlo zkomplikovat obnovení důvěry.

7. Přemýšleli jste o podvádění poprvé?

Pokud se jednalo o jednu chybu, která se stala bez předchozího plánování (např. váš manžel se opil), může být šance na nápravu. Podívejte se zpětně na fyzické známky toho, že vás manžel podvádí: Díval se vždy přes rameno na jiné ženy? Pokud o nevěře přemýšlel již dříve, může to naznačovat problém, který způsobil, že se jeho myšlenky přiklonily tímto směrem.

8. Co vám aféra nabídla a naše manželství ne?

Tato otázka vás může rozrušit, ale může také napovědět, co se ve vašem vztahu pokazilo. Chtěli s vámi vyzkoušet nějakou novou sexuální věc? Nebo možná chtěli rameno, na kterém by se mohli vyplakat a které by je neodsuzovalo. Zjištění je zásadní, protože může pomoci vytvořit výchozí bod pro nápravu vašeho manželství.

9. Měli jste plány na společnou budoucnost?

Byla to jen dočasná skluzavka, která měla přinést vzrušení, nebo se jednalo o plán vybudovat s nimi budoucnost? To vám může napovědět, zda stojí za to pokusit se manželství zachránit.

10. Probírali jste s nimi naše manželství?

Zeptejte se jich, co prozradil jejich nevěrnému partnerovi. Řekli jim, že jsou manželé? Možná řekli, že jsou ve svém vztahu nešťastní. Zjistěte to, abyste o tom mohli diskutovat.

Zaručené příznaky podvádění manžela nebo manželky

Otázky pro nevěrníka

Pokud je vám manžel/ka nevěrný/á, můžete si všimnout některých červených signálů. Zde jsou některé příznaky nevěry manželky nebo manžela, kterých byste si měli všímat:

  • Náhle změnili své chování nebo zvyklosti.
  • Svůj počítač nebo telefon vždy tají.
  • Často dochází k pozdním večerům nebo neomluveným absencím.
  • Došlo ke změně jejich návyků v péči o tělo.
  • Došlo k poklesu náklonnosti a intimity mezi vámi dvěma.
  • Vždy se zdají být vyhýbaví nebo se brání odpovědět na vaše otázky.
  • Utrácejí neobvyklé částky za věci, které nedokážete vysvětlit.
  • Neustále vás kritizují nebo se k vám chovají negativně.

Tyto příznaky nevěry přítelkyně (nebo přítele) byste neměli ignorovat, i když ještě nejste manželé.

Jak chytit podvodníka při činu

špionážní síť

Jedním z nejlepších způsobů, jak chytit nevěrníka při činu, je pravděpodobně špionážní aplikace, jako je například Spynger. Díky těmto typům aplikací můžete vidět vše, co dělají, a s kým mluví, což potvrzuje potenciální podezření, pokud vidíte známky nevěry manželky. Získáte řadu užitečných funkcí, jako např:

  • Režim Stealth, aby neviděli, že jsou špehováni.
  • Přístup k textovým zprávám, ať už prostřednictvím SMS nebo sociálních médií.
  • Sledování pomocí GPS s přesným určením polohy a data.
  • Přístup ke smazanému obsahu.
  • Možnost pořizování snímků obrazovky na dálku.
  • Upozornění na překročení určitých hranic.

Instalace je poměrně snadná. Nejprve je třeba získat předplatné a poté apk nainstalujete na základě obdrženého odkazu. Po instalaci pak můžete zobrazit informace ve vlastním zařízení. K instalaci aplikace budete potřebovat přístup k cílovému telefonu pouze asi na 5 minut, poté si můžete vše prohlédnout na dálku.

Sečteno a podtrženo

Vyrovnat se s nevěrným partnerem může být bolestivé, ale je lepší to zjistit dříve než později. Doufáme, že vám naše otázky, na které se můžete zeptat nevěrníka, přinesly nějaké poznatky. Můžete tak určit, jaké by měly být další kroky ve vašem vztahu.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech