Kompletní návod, jak zjistit, na co se můj manžel dívá v telefonu

dívá se na manželův'telefon

20% ženatých mužů podvádí své partnerky. Jiný výzkum naznačuje, že takové podvádění vede k rozvod u 57% párů. Sdílení telefonu s milovanou osobou není ve věrném vztahu nic zvláštního. Pokud si však najednou všimnete podivného chování svého manžela k telefonu, může to být alarmující. Možná začnete uvažovat o tom, zda vás nepodvádí na internetu nebo si neprohlíží nevhodný obsah, což vás přivede k otázce: "Jak mohu poznat, co si můj manžel na svém telefonu prohlíží?".

I když je důležité respektovat soukromí každého člověka, pokud máte podezření, že je vám nevěrný, v tomto článku najdete nejlepší způsoby, jak sledovat jeho telefon a monitorovat jeho online aktivity.

Známky podvádění v manželově telefonu

Zde jsou uvedeny některé zjevné příznaky, které vám pomohou potvrdit, že je zapojen do online nevěry. Možná, že váš manžel nemá všechny příznaky, ale několik z nich může podezření potvrdit.

Nárůst používání telefonu

Náhlý nárůst času stráveného u obrazovky nebo používání mobilního telefonu během noci je jasným znamením, že dítě komunikuje s někým jiným.

Neustále skrývají své aktivity v telefonu

Pokud zjistíte, že váš manžel neustále skrývá své aktivity, rychle vypne telefon nebo změní svou činnost, když se k němu přiblížíte. Toto chování by mohlo být známkou toho, že před vámi v telefonu něco tají.

Telefon zůstává v tichém režimu

Tichý režim telefonu nebo režim Nerušit je pokusem o skrytí oznámení. Podvodníci obvykle skrývají oznámení, aby zakryli své aktivity před ostatními.

Tajné přijímání hovorů

Mezi partnery není žádné tajemství, dokonce ani telefonáty. Chování, kdy se vyhýbá přijímání telefonních hovorů před vámi a odchází z místnosti v tísni při přijímání hovoru, je velkým varovným signálem.

Častá změna hesel

Pokud je vám váš partner velmi blízký, ale najednou zjistíte, že si své mobilní účty a účty na sociálních sítích chrání hesly a neustále je mění, je to známka toho, že se před vámi snaží něco skrýt.

banner

Jak zjistit, co váš partner dělá na svém telefonu?

Chcete-li zjistit a zjistit, co můj manžel dělá na svém telefonu, zde jsou způsoby, jak můžete odhalit pravdu:

Instalace aplikace Spynger do telefonu

špionážní síť

Použití špionážní aplikace, jako je Spynger, je nejpřesnější a nejpokročilejší způsob, jak zjistit, co si váš manžel prohlíží na internetu a ve svém telefonu.

  • Sledování aktivity telefonu: Můžete snadno sledovat záznamy hovorů a zobrazovat zprávy, příspěvky na sociálních sítích, lajky, sdílení a interakce v sociálních sítích. Takto můžete vidět, co dělá můj manžel na svém telefonu.
  • Sledování pomocí GPS: Spynger sleduje polohu GPS v reálném čase a poskytuje vám informace o tom, kam jdou nebo kde byli.
  • Sledování historie procházení: Můžete sledovat, co hledají na internetu nebo kolik času stráví na webových stránkách.
  • Keylogger: Díky pokročilým funkcím keyloggeru mohou uživatelé sledovat každý stisk klávesy na svém telefonu, ať už používají Android nebo iPhone.
  • Skrytý záznamník obrazovky: Pomocí záznamníku obrazovky můžete zobrazit každou skrytou zprávu, odstraněnou zprávu, mediální soubor, fotografii a video, pořizovat snímky obrazovky nebo dokonce nahrávat cokoli na cílovém zařízení.

Kromě toho máte k dispozici skrytý režim, který udržuje aplikaci skrytou na pozadí, takže nikdo neví, že je sledován.

Podívejte se na aktivity na sdíleném účtu

účet Google

Analýzou sdílených účtů se můžete dozvědět, jak sledovat aktivity mého manžela v telefonu. Chcete-li sledovat jeho aktivity, můžete se přihlásit k jeho sdílenému účtu Google nebo to můžete provést také na sdílených zařízeních, jako je počítač nebo tablet.

Zkontrolujte jeho e-maily, odeslané položky a vymazané položky v koši, zda neobsahují podezřelé e-maily. Zde můžete také najít přihlašovací údaje k jakékoli aplikaci nebo webové stránce. Můžete také zkontrolovat historii procházení a uložená hesla a najít podezřelé účty a zjistit, co manžel na svém telefonu dělá.

Zkontrolujte jeho historii nákupů v App Store

App Store

Když zkontrolujete historii jeho nákupů v App Store, můžete zjistit, jaké aplikace a obsah nakupuje. To vám poskytne představu o jeho zájmech. Chcete-li zobrazit historii nákupů v obchodě App Store, postupujte podle následujících kroků:

Pro iPhone nebo iPad:

  • Otevřete obchod App Store.
  • Klepněte na ikonu profilu v horní části obrazovky nebo na tlačítko přihlášení.
  • Výběrem možnosti "Historie nákupů" zobrazíte seznam všech nákupů, včetně aplikací, nákupů v aplikacích a předplatného.

Na Macu:

  • Ve složce Aplikace otevřete aplikaci App Store.
  • Klikněte na název svého profilu.
  • Vyberte možnost "Nastavení účtu".
  • Nyní sjeďte dolů a klepněte na položku "Historie nákupů".

Prozkoumejte jeho cloudové úložiště a sdílené proudy fotografií

Disk Google

Pokud váš manžel používá iPhone, můžete zkontrolovat úložiště iCloud a sdílená fotoalba. V zařízeních se systémem Android můžete sdílené soubory zobrazit na Disku Google a fotografie na Fotkách Google. Díky těmto službám můžete zjistit, co si manžel prohlíží ve svém telefonu.

Chcete-li zkontrolovat úložiště iCloud, postupujte podle následujících kroků:

  • V manželově telefonu otevřete aplikaci nastavení.
  • Klepnutím na jeho jméno otevřete nastavení Apple ID.
  • Klepnutím na iCloud zobrazíte všechny aplikace a data využívající úložiště iCloud.
  • Nyní klepněte na položku "Spravovat úložiště" a zobrazte podrobnosti o uložených položkách, včetně fotografií, záloh a dokumentů.
  • Klepnutím na položku "Fotografie" zobrazíte iCloud fotografie a sdílená alba.

Zkontrolujte Disk Google a fotografie podle následujících pokynů:

  • Otevřete aplikaci Fotky Google.
  • V dolní části obrazovky klepněte na ikonu sdílení a zobrazte sdílené fotografie.
  • Otevřete Disk Google.
  • Projděte soubory a složky a zjistěte, zda není něco podezřelého.

Nevýhodou této metody je, že cloudové služby můžete zkontrolovat pouze v případě, že vám manžel poskytne přihlašovací údaje, nebo pouze fyzickým přístupem do jeho telefonu.

Podívejte se na jeho účet za telefon a analýzu využití dat

Účet za telefon

Analýza účtů za telefon a údajů o využívání dat vám může poskytnout cenné informace o jeho telefonní aktivitě. Analýzou telefonních účtů můžete zkontrolovat výpisy z manželova mobilního telefonu, příchozí a odchozí hovory, historii hovorů, časy hovorů a podrobnosti o textových zprávách.

Můžete zkontrolovat často volaná čísla a identifikovat dlouhé hovory. Fakturační údaje obsahují všechny podrobnosti o poplatcích souvisejících s předplacenými službami. Ty mohou zahrnovat seznamovací aplikace, obsah pro dospělé nebo jiné podezřelé služby.

Podobně můžete analýzou využití dat zjistit, které aplikace spotřebovávají více dat. Sociální média, aplikace pro zasílání zpráv a služby pro streamování videa jsou častými uživateli s vysokým objemem dat. Tím zkrátka odstraníte podezření a zjistíte, co manžel na svém telefonu dělá.

Závěr

Probrali jsme různé metody, které vám pomohou odpovědět na otázku: "Jak zjistím, co si můj manžel prohlíží na telefonu?" Kontrola jeho online aktivit sice může zpochybnit důvěru ve vašem vztahu, ale nárůst online nevěry a určité podezřelé příznaky mohou ospravedlnit zjištění, co můj manžel dělá na svém telefonu.

Ať už se rozhodnete pro špionážní aplikaci, jako je Spynger, nebo pro jinou metodu, je důležité zůstat pozitivní a obezřetní. Někdy nemusí být příznaky dostatečné k tomu, abyste mohli vyvodit definitivní závěry.

Nejčastější dotazy

Jak zjistím, co můj manžel skrývá?

Můžete snadno zjistit, co před vámi skrývá, jen na základě otevřené konverzace, pokud uvidíte nějaké známky nevěry. Pokud však problém přetrvává a máte podezření, že neustále něco skrývá, můžete použít špionážní aplikaci Spynger a zkontrolovat cokoli: telefonní hovory, textové zprávy, sociální interakce, historii prohlížení a mnoho dalšího.

Jak zjistím, na jakých webových stránkách je můj manžel zdarma?

Pokud vás zajímá, proč můj manžel smazal historii procházení ve svém telefonu, můžete to zjistit ručně. Získejte přístup do jeho telefonu a zdarma zjistěte, na jakých webových stránkách je. Otevřete aplikaci webového prohlížeče (Chrome, Safari) a v nabídce klepněte na historii prohlížení. Tím získáte všechny podrobnosti o webových stránkách, které navštívil.

Jaké jsou nejčastější skryté aplikace?

Mezi běžné skryté aplikace patří Phonsee, KeepSafe, Calculator Vault, Hide it Pro, Journal, Private Space, AppLock, HideU: Zámek kalkulačky, Vaulty atd.

Skryté aplikace umožňují uživatelům skrýt videa, fotografie, soubory a aplikace v zařízení. Tyto aplikace vypadají jako jiné aplikace, například kalkulačky, svítilny nebo kalendáře, nebo zůstávají skryté.

Pokud jste se zasekli na otázce, jak zjistím, zda má můj manžel v telefonu skryté aplikace? Zjistíte to snadno. Otevřete nastavení telefonu a poté přejděte na položku aplikace. Tam si můžete prohlédnout úplný seznam aplikací v telefonu.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech