Je posílání textových zpráv podvádění? Tady je, co byste měli vědět

je posílání textových zpráv podvádění

Lidé ve vztazích podvádějí, to je prostě fakt.

Když ale přijde na to, co se považuje za nefyzickou nevěru, je to dost nejasné. Je posílání textových zpráv nevěra? Je těžké dokázat, že váš partner investuje příliš mnoho citové energie do někoho jiného, a je to ještě těžší, pokud je vaším nejlepším důkazem snímek obrazovky, na kterém někomu posílá emoji s polibkem.

Přesto tyto virtuální, "neskutečné" známky náklonnosti ublížit vaší skutečný vztah. Je to těžké, protože si říkáte, jestli se to noční psaní SMS nezmění v něco vážnějšího. Pojďme si tedy říct, jestli se posílání textových zpráv opravdu považuje za nevěru a co s tím můžete dělat.

Je nevěra, když si s někým jen povídáte?

Základní pravidlo každého zdravého vztahu zní takto: Pokud byste to neudělali před svým partnerem, nedělejte to vůbec. Je to tak jednoduché.

Váš partner to může považovat jen za přátelský rozhovor - a někdy je to skutečně všechno. Ale je opravdu na vás obou, abyste si ujasnili, co se považuje za citovou nevěru a co ne. Váš partner nemá právo určovat, co je nevěra, pokud to vy cítíte jinak a bolí vás to.

Obecně platí, že pokud se váš partner věnuje někomu jinému, skrývá to před vámi a skrývá vaše city, jedná se o nevěru.

Jak je to s podvádějícími textovými zprávami?

textové zprávy

Stejná věc: jakákoli forma psaní SMS s někým jiným, aniž by o tom váš partner věděl a souhlasil s tím, se považuje za nevěru. Pokud si nejste jisti, zda váš partner nepřekročil hranici tím, že si ve vztahu píše s jinou dívkou, podívejte se na tyto příklady a zjistěte, co si o tom myslíte:

  • Posílání flirtujících zpráv téže osobě stále dokola
  • Říct někomu, že ti chybí
  • Povídání si o problémech ve vztahu s někým jiným
  • Přerušování schůzek a kvalitního času kvůli odpovědím na zprávy od někoho jiného.
  • Upřednostňování textů někoho jiného před pocity a potřebami partnera.
  • Říkat tomu druhému věci, které byste před partnerem neřekli.

Jak poznat, že vás někdo podvádí přes SMS?

Pokud nemáte ve vztahu "otevřenou telefonní politiku", může být těžké zjistit, co přesně váš partner říká ostatním. Mohli byste se ho na to zeptat přímo a dobře si popovídat o citových záležitostech a psaní textových zpráv. Pokud vám nedá přímou odpověď, můžete zvážit některé jiné způsoby - technologické.

Cesta #1: Použijte špionážní aplikaci

aplikace spynger

Jak zjistit, zda vás někdo podvádí prostřednictvím textových zpráv: shromážděte všechny možné indicie. Čím více, tím lépe. Projděte si minulé zprávy, abyste zjistili kontext starých konverzací, zkontrolujte hovory uskutečněné v době, kdy jste nebyli nablízku, navštívená místa a další. Tak budete mít jasnější představu o tom, co se skutečně děje.

Přemýšlíte, že jim vezmete telefon? To není špatný nápad, ale existuje lepší způsob, jak to obejít.

Seznamte se s Spynger, pokročilou špionážní aplikací určenou pro diskrétní a vzdálené sledování telefonu. Shromažďuje data - SMS, konverzace na sociálních sítích, protokoly hovorů a polohy - z cílového telefonu a v reálném čase je odesílá na váš online ovládací panel.

Všechno uvidíte, zatímco oni nebudou vědět, že je sledujete.

Zajímá vás, jak? Připravili jsme pro vás podrobného průvodce, jak Spynger funguje.

Je psaní SMS někomu jinému nevěra? Zjistěte pravdu s Spynger

banner

Postupujte podle následujících kroků:

  1. Přejděte na webové stránky Spynger a vytvořte si účet.
  2. Vyberte si plán předplatného.
  3. Nainstalujte aplikaci do cílového telefonu podle jednoduchých pokynů Spynger.
  4. Přihlaste se do svého online řídicího panelu pomocí libovolného zařízení s přístupem k internetu.
  5. Na ovládacím panelu uvidíte všechna data shromážděná z partnerova telefonu - zprávy, hovory, fotografie, videa a další.

Způsob #2: Pozor na příznaky technického podvodu

muž podvádí

Pokud uvažujete o špehování svého partnera, je jasné, že máte pochybnosti o jeho věrnosti. Než se do toho pustíte naplno jako detektiv, ověřte si nejprve některé příznaky nevěry, abyste zjistili, zda opravdu potřebujete shromažďovat důkazy, například nevěrné textové zprávy. Mezi tyto příznaky mohou patřit:

  • Váš partner je náhle tajnůstkářský ohledně svého telefonu nebo si změní heslo k telefonu.
  • Začnou často mazat zprávy a konverzace.
  • Zdá se, že jsou neustále přilepení k telefonu, a to i uprostřed rozhovoru s vámi.
  • Dostávají časté nebo noční telefonáty a zprávy od někoho, o kom tvrdí, že je to jen přítel.
  • Když se jich zeptáte na jejich nadměrný čas strávený u obrazovky, začnou se bránit nebo se zlobit.
  • V telefonu mají zapnuté rozmazání oznámení, takže není vidět, kdo jim volá nebo píše.

Cesta #3: Zkontrolujte sdílená zařízení nebo jejich druhý telefon

synchronizace telefonu

Chytrá zařízení dnes využívají k synchronizaci všeho cloudovou technologii. Pokud se váš partner neodhlásil ze svého účtu Google nebo iCloud na zařízení, které oba používáte, můžete snadno zjistit, zda se věnuje citové nevěře prostřednictvím textových zpráv.

Pokud mají druhý telefon nebo tablet, který často používají, třeba kvůli práci, podívejte se i na něj. Možná bude těžké dostat se k zařízení vašeho podezřelého partnera, ale vždy můžete zkusit tajně nahlédnout, když spí nebo je ve sprše.

Spodní linie

Je podvádění, když si s někým jen povídáte? Citové záležitosti mohou být trochu šedou zónou. Je skutečně na každém páru, aby se rozhodl, zda se to považuje za nevěru a co dělat dál, pokud ano.

Jedno je jisté: sexting s někým mimo vztah může opravdu poškodit vaši vzájemnou důvěru a respekt. Pokud tedy máte podezření, že by vás partner mohl podvádět, zasloužíte si znát pravdu.

Před náročným rozhovorem využijte technologie ve svůj prospěch. Spynger vám může pomoci vyřešit situaci tím, že vám poskytne údaje o aktivitách vašeho partnera v reálném čase. Budete mít možnost vše analyzovat, aniž byste museli dělat ukvapené závěry nebo se nechat nachytat. Zkuste to!

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech