Jak zjistit, zda je někdo na seznamce? 10 způsobů

jak zjistit, zda je někdo na seznamce.

"Tajných" online daters je více, než si myslíte. 46% lidí v USA, kteří používají online seznamovací platformy, jsou buď ženatí, nebo ve vztahu, podle údajů Statista. Pokud si myslíte, že by váš partner mohl být jedním z nich, je dobré si jeho profil prověřit co nejdříve. Zde tedy najdete návod, jak zjistit, zda je někdo na seznamce.

1. Zkuste si vytvořit profil pomocí jejich e-mailu

vytvořit profil

Na většině webů, jako je Tinder, Bumble a Match, si můžete založit profil pomocí e-mailové adresy. Pokud znáte e-mail svého partnera, vytvořte si profil s ním. Pokud stránka uvádí, že e-mail již byl obsazen, váš partner tam pravděpodobně účet má (pokud se mu někdo do e-mailu nenaboural).

Totéž platí pro telefonní čísla, takže zkuste zadat čísla svého partnera do několika populárních seznamek a uvidíte, jestli se něco objeví.

2. Hledání seznamovacích profilů pomocí Google

Google

Nemáte přístup k e-mailu svého partnera? To nevadí. I tak můžete pomocí jednoduchého vyhledávání na Googlu zjistit, zda je někdo na seznamce. Stačí do vyhledávacího řádku zadat "site:domain.com + e-mailová adresa/jméno/uživatelské jméno vašeho partnera". Nahraďte "domain.com" názvem seznamky, o které máte podezření, že by ji váš partner mohl používat, například Match nebo OkCupid.

3. Použijte aplikaci Catch a Cheater

Jak zjistíte, zda je někdo skutečně aktivní na seznamkách? Nechcete přece nakonec neprávem obvinit někoho, na kom vám záleží. Abyste se vyhnuli takovému dramatu, zvažte možnost použití tzv. aplikace Chyť podvodníka.

banner

Spynger je nejlepším nástrojem tohoto druhu. Snadno se používá a umožňuje vyhledávat osoby na více seznamkách a sociálních sítích najednou. Můžete si dokonce přečíst jejich soukromé zprávy a zobrazit sdílené fotografie a videa. 

Zde je návod, jak zjistit, zda je někdo registrován na seznamce s Spynger: 

  1. Zaregistrujte se do služby Spynger a vyberte si plán předplatného.
  2. Při instalaci aplikace postupujte podle pokynů v uvítacím e-mailu.
  3. Přejděte na svůj online řídicí panel a začněte sledovat online aktivity svého partnera. A je to!

Rádi bychom dodali, že Spynger má všechny barvy, abyste si mohli udělat úplný obrázek o tajném životě svého partnera. Tato aplikace vám kromě kontroly jejich chatů v seznamovacích aplikacích umožňuje sledovat polohu, monitorovat hovory a SMS a pořizovat snímky obrazovky. A je zcela neviditelná!

4. Zkontrolujte jejich historii prohlížení

historie procházení

Jedním ze způsobů, jak zjistit, zda někdo používá seznamovací aplikace, je zkontrolovat jeho historii procházení. Pokud byli na seznamkách, pravděpodobně je tam uvidíte uvedené. Mezi oblíbené platformy, které je třeba hledat, patří např:

  • Tinder
  • Bumble
  • Zápas
  • OkCupid
  • Závěs

Pokud si žádné z nich nevšimnete, je možné, že váš partner používá soukromé prohlížení nebo často vymazává historii. V takovém případě byste mohli zkontrolovat jeho uložená hesla nebo záložky a získat nějaké nápovědy.

5. Proveďte zpětné vyhledávání obrázků

Zpětné vyhledávání obrázků

Proveďte zpětné vyhledávání obrázků, abyste zjistili, zda je někdo na seznamce. Na seznamkách nahrajte obrázek partnera na Google Images nebo podobný web a vyhledejte odkazy. Takto lze také zjistit jeho uživatelské jméno nebo jiné identifikační údaje.

6. Použití triku "Zapomenuté heslo"

zapomenuté heslo

Pokud znáte jejich uživatelské jméno nebo e-mail, můžete zkusit trik "zapomenuté heslo". Pokud vám to umožní obnovit heslo, pravděpodobně tam mají profil. Buďte však opatrní. Mohlo by se stát, že je na změnu upozorní a uvědomí si, kdo za ní stojí.

7. Spuštění zpětného vyhledávání uživatelských jmen

Zpětné vyhledávání uživatelských jmen

Reverzní vyhledávání uživatelských jmen vám pomůže zjistit, zda má někdo profil na seznamce. Můžete použít stránky jako např. Detectico zkontrolovat uživatelské jméno svého partnera a zjistit, co se objeví. Mohli by mít profily na různých platformách, o kterých jste nevěděli. Funguje to takto: stačí zadat uživatelské jméno a Detectico prohledá více než 70 sítí a najde všechny odpovídající profily.

8. Vytvoření falešného profilu

falešný profil

Takže tady je divoký nápad, jak zjistit, zda má někdo chodící profil zdarma: vytvořte si falešný profil na té chodící stránce, kterou váš partner možná používá. Vytvořte nastavení s fotkami a údaji, které by je zaujaly. Jen tak uvidíte, jestli se chytí na návnadu. Pokud je nenajdete hned, upravte nastavení - myslete na věk, lokalitu a na to, co mají rádi.

9. Zkontrolujte jejich telefon

dívá se na manželův telefon

Dobře, bydlíte spolu a máte jejich telefon poblíž. Jen se rychle podívejte na jejich aplikace. Některé aplikace, jako například Bumble a Tinder, mají jedinečné ikony, které je dost těžké přehlédnout. Navíc jim z nich možná chodí oznámení, takže přejeďte prstem dolů a najděte na něčím profilu na seznamce oznámení o nových zápasech, zprávách a další informace. 

10. Hledejte nové přátele na sociálních sítích

přátelé na facebooku

Lidé obvykle sledují nové přátele, které potkají online na sociálních sítích. Pokud tedy vidíte, že vašeho partnera sleduje spousta nových lidí a chatuje s nimi, je velká pravděpodobnost, že se seznámili na seznamce nebo v aplikaci. Můžete si to ověřit tak, že uživatelská jména jejich sledujících zadáte do vyhledávacího nástroje, jako je například Detectico. Ukáže vám, zda mají profily na oblíbených seznamkách.

Závěrečná slova

Existuje tolik způsobů, jak si někoho najít na seznamkách! Vše můžete dělat přímo z pohodlí svého zařízení! Nicméně to, že na seznamce nebo v aplikaci vidíte uživatelské jméno svého partnera, nemusí nutně znamenat, že vás podvádí.

Pokud chcete získat pádné důkazy, vyzkoušejte špionážní aplikaci, jako je Spynger. Tento nástroj je opravdu výkonný! Pomůže vám zjistit platformy, které používají, zkontrolovat historii jejich chatu a dokonce zjistit jejich polohu. Získáte solidní fakta, prostě fakta.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech