Jak někoho špehovat přes kameru telefonu zdarma 2024

špionážní kamera

Viděli jste ty virální příspěvky o špionážních kamerách? Lidé hledají sledovací zařízení ve svých pokojích na Airbnb a v hotelech jako šílení.

Jsem si jistý, že by tyto místnosti nepřevrátili vzhůru nohama, kdyby jim někdo řekl šokující pravdu: každý telefon z 4 miliardy chytrých telefonů na světě lze přeměnit na špionážní kameru..

Ano, myslím to vážně. Každý chytrý telefon s funkčním fotoaparátem se může stát vaším druhým párem očí. 

Ukážu vám, jak někoho zdarma špehovat prostřednictvím kamery v telefonu, a to dvěma způsoby. Připoutejte se, protože z technologie, kterou nosíte v kapse, vytěžíme maximum.

Je možné někoho špehovat přes kameru telefonu?

Ano, špionážní kamera telefonu aplikace existují. A nejsou určeny pouze pro orgány činné v trestním řízení, ale pro všechny uživatele chytrých telefonů. Můžete si je stáhnout z oficiálních zdrojů, jako to obvykle děláte s jakoukoli jinou aplikací. 

Znamená to, že musíte začít tyto aplikace googlovat a testovat jednu po druhé? Ne! Udělal jsem malý průzkum, abych vám ušetřil čas, a přišel jsem s nejlepšími aplikacemi pro špionážní kameru v telefonu, které opravdu fungují. Pojďme se na ně podívat blíže.

Špehování lidského fotoaparátu pomocí Spynger

špionážní síť

Spynger je víc než jen skrytá špionážní kamera Android a iOS nástroj. Jedná se o univerzální aplikaci pro vzdálené ovládání telefonů a tabletů, které lze spravovat z webového uživatelského panelu. Ano, k přístupu k účtu Spynger a ke kontrole dění v cílovém telefonu můžete použít libovolný webový prohlížeč.

Nejlepší na Spynger je, že umožňuje aktivovat fotoaparát telefonu bez ohledu na to, kde se nacházíte vy nebo vaši blízcí. Aplikace funguje na WiFi i mobilních datech a poskytuje vynikající uživatelský zážitek díky vysoce kvalitním živým přenosům z kamery.

Jak špehovat lidi přes kameru telefonu s Spynger

Spynger umožňuje vyrobit skrytou kameru z mobilního telefonu během chvilky. Postupujte podle těchto rychlých kroků a začněte:

Krok 1: Navštivte oficiální webové stránky

Jděte sem: spynger.net. Poté stiskněte tlačítko pro registraci.

Krok 2: Výběr operačního systému

Vyberte operační systém (OS), na kterém je cílové zařízení spuštěno. Můžete si vybrat mezi systémy Android a iOS.

Krok 3: Vyberte typ dat, která chcete sledovat

Jednoduše zaškrtněte možnosti, ke kterým chcete mít přístup: kamera, poloha, chaty na sociálních sítích atd. 

Krok 4: Povolení neviditelného režimu

Aplikace skryté kamery pro Android a iOS je užitečná pouze tehdy, pokud běží neviditelně na pozadí.

Krok 5. Dokončení nastavení účtu

Nyní zadejte svou e-mailovou adresu a stiskněte tlačítko Další.

Krok 6. Nastavení Spynger

Otevřete si poštovní schránku a vyhledejte poštu od Spynger. Najdete zde podrobný návod, jak aplikaci nastavit. Postupujte podle pokynů a dokončete instalaci.

Krok 7. Zobrazení okolí telefonu

Přihlaste se k účtu Spynger z libovolného zařízení a vyberte funkci "Okolí telefonu". To je vše! 

Co získáte, když získáte přístup k jejich fotoaparátu?

Zde je stručný přehled toho, co můžete s Spynger dělat:

  • Aktivace kamery

Špehuj lidi kamerou a sleduj, co se kolem nich děje, jako bys měl na hlavě náhlavní soupravu VR. Stačí se přihlásit ke svému účtu a aktivovat jej jedním kliknutím. Buďte v klidu a vězte, co dělají vaši blízcí.

  • Nikdy se nenechte chytit

Spynger pracuje v režimu Stealth. Nikdy se nedozví, že používáte špionážní kameru v telefonu. Nevydává žádné zvuky ani nezobrazuje oznámení, takže je můžete sledovat, aniž by vás přistihli.

  • Pořizování snímků obrazovky jejich telefonu

Spynger automaticky pořizuje snímky obrazovky a archivuje je ve vašem účtu. Tento nástroj nemusíte ani aktivovat. Po instalaci bude Spynger zachycovat snímky obrazovky při každém použití zařízení.

  • Poslouchejte okolí telefonu

Spynger neumožňuje pouze špehovat kameru iPhonu. Můžete také poslouchat jejich konverzace. Stačí zapnout mikrofon telefonu a dozvíte se, co si mezi sebou šeptají.

  • Sledování polohy v reálném čase

Jejich přesnou polohu uvidíte na interaktivní mapě, ať už se vydají kamkoli. To zahrnuje souřadnice, adresy a dokonce i časová razítka. Potřebujete rychlejší řešení? Nakreslete na mapu virtuální zóny a dostávejte oznámení, kdykoli je cílové zařízení překročí. 

  • Zobrazení každého stisku klávesy

Funkce Live keylogger umožňuje zobrazit každé slovo napsané na cílovém telefonu. Každý vyhledávací dotaz. Každou zprávu. Nezáleží na tom, zda dotyčný maže svou historii, Spynger zachytí vše.

IP Cam Spy: Alternativní způsob, jak někoho špehovat prostřednictvím kamery v telefonu

Cam Spy

Pokud chcete prozkoumat některé alternativy k pokročilým monitorovacím aplikacím, jako je Spynger, podívejte se na IP Cam Spy. Tato aplikace nenabízí tolik funkcí, jak byste možná očekávali, ale poskytuje širokou škálu možností přizpůsobení. Zde jsou některé z jejích klíčových funkcí:

  • Možnost ukládání videí do cloudu. Možnost ukládání videí do cloudu. Tato aplikace automaticky ukládá nahrávky do zabezpečeného cloudového úložiště, jako je Disk Google nebo Dropbox.
  • Živý přenos videa se zvukem. Streamování videa z cílového zařízení v síti WiFi bez přístupu k internetu.
  • Detekce pohybu a upozornění. Změňte nastavení aplikace tak, aby zaznamenávala pouze pohyb, a dostávejte upozornění v reálném čase, kdykoli jej software zjistí.
  • Široká škála podporovaných formátů videa. Tato aplikace pro špionážní kameru podporuje formáty MOV, MKV, WebM a MKV.

Spynger vs. IP Webcam Monitor

FunkceIP špionážní kameraSpynger
Skrytý režim
Keylogger
GPS tracker
Protokoly hovorů a zprávy
Dálková aktivace kamery
Podporovaná zařízeníAndroid, iOSAndroid, iOS
Zabezpečení datVideo je šifrováno a uloženo na zabezpečeném serveru.Zabezpečení dat získaných z cílového zařízení pomocí koncového šifrování.
Užitečné proMajitelé domů, kteří chtějí mít svůj majetek pod dohledem, když jsou pryč.rodiče, kteří chtějí sledovat všechny aktivity svého dítěte a dbají na bezpečnost.
Snadné používáníHardEasy

Jak nainstalovat Spy Webcam Software

Nastavení špehovacího softwaru pro IP webové kamery je o něco složitější než u Spynger. Je to proto, že musíte změnit mnoho nastavení cílového zařízení, aby fungoval. Přesto, pokud je správně nastaven, dokáže z cílového telefonu udělat sledovací kameru v reálném čase. Provedu vás jednotlivými kroky:

Krok 1: Získejte aplikaci

V tomto kroku budete muset získat přístup k cílovému zařízení a stáhnout aplikaci IP Webcam z oficiálních webových stránek. 

Krok 2: Změna nastavení aplikace

Úprava nastavení špionážního softwaru IP kamery abyste dosáhli co nejlepších výsledků. Můžete měnit rozlišení, formát a kvalitu videa. Nezapomeňte také povolit detekci pohybu a oznámení.

Krok 3: Zapnutí nahrávání

Vraťte se do hlavní nabídky a klepněte na možnost Spustit server. Zobrazí se IP adresa a číslo portu. Zapište si je, protože je budete potřebovat v dalším kroku.

Krok 4: Nainstalujte si do zařízení bezplatnou skrytou kameru

Stáhněte si aplikaci Tiny Camera do počítače nebo telefonu.

Krok 5: Připojení zařízení

Otevřete aplikaci Tiny Camera a vyberte možnost Přidat kameru. Vyberte IP webovou kameru a nakonfigurujte kameru. Za tímto účelem zadejte IP adresu a číslo portu z kroku 3.

Krok 6: Dokončení nastavení

Nyní se vraťte na hlavní obrazovku a klepněte na možnost Živý náhled. Pokud je vše provedeno správně, uvidíte, co se děje v okolí cílového telefonu v reálném čase.

Jak poznat, že vás někdo sleduje přes kameru telefonu?

Špehování prostřednictvím kamery

Nejste jediní, kdo může pomocí špionážní kamery se systémem Android sledovat něčí činnost. Camhacking je skutečná věc, a pokud váš telefon není řádně zabezpečen, kyberzločinci mohou kameru kdykoli snadno aktivovat bez vašeho vědomí.

Analýza změn chování telefonu vám však může pomoci odhalit spyware nebo jiné podezřelé aplikace. Zde je několik příznaků, které byste neměli ignorovat:

  • Nevysvětlitelný nárůst využívání dat
  • Výchozí aplikace fotoaparátu při otevření spadne
  • Baterie se vybíjí rychleji než obvykle
  • Některé aplikace používají fotoaparát bez povolení
  • Špatná kvalita videohovorů
  • Podivné fotografie a videa v galerii, na jejichž pořízení si nepamatujete.

ČASTO KLADENÉ DOTAZY

Jak se nabourat do kamery mobilního telefonu?

Nejspolehlivějším způsobem, jak se dostat do něčí kamery, je použití pokročilé monitorovací aplikace, jako je Spynger. 

Mohou vás hackeři vidět přes kameru telefonu?

Záleží na aplikaci špionážní kamery iPhone, kterou používají k ovládání kamery vašeho zařízení. Některé aplikace mohou aktivovat pouze přední kameru, zatímco jiné mají přístup k přední i zadní kameře.

Mají webové stránky přístup k fotoaparátu telefonu?

Ano, ale pouze pokud jste jim k tomu dali svolení.

Závěr 

Použití spolehlivé aplikace špionážní kamery iPhone a Android je jediný a nejlepší způsob, jak někoho špehovat prostřednictvím jeho kamery. 

Při vzájemném porovnání nejlepších monitorovacích řešení jsem zjistil, že Spynger je univerzálnější a snadněji použitelný než IP Webcam Monitor. Tato aplikace má opravdu obrovský potenciál, pokud jde o vzdálené sledování. Můžete aktivovat kameru a mikrofon telefonu, sledovat polohu a číst textové zprávy z uživatelského panelu online, kdykoli potřebujete. 

A co je nejlepší, Spynger běží diskrétně na pozadí cílového zařízení, takže se o jeho přítomnosti kromě vás nikdo nedozví. 

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech