Jak přejet prstem na Snapchatu napůl - vše, co potřebujete vědět!

aplikace snapchat

Věděli jste, že Snapchat je nejoblíbenější aplikací sociálních médií v České republice? 1,4% uživatelů internetu ve věku 16-64 let?

Představte si, že byste si mohli užívat kreativní a jedinečné interakce, které platforma nabízí, a zároveň mít možnost číst zprávy bez upozornění odesílatele. Zní to zajímavě, že?

Představte si to: obdržíte zprávu na Snapchatu a místo toho, abyste okamžitě upozornili odesílatele, můžete si ji nenápadně přečíst.

Co znamená poloviční přejetí prstem? Pomocí polovičního přejetí prstem na Snapchatu můžete číst zprávy na telefonech iPhone a Android, což si ukážeme později v tomto článku. Vezmeme vás na cestu, na které se budete moci naučit, jak to můžete dělat jako profesionál!

Co je poloviční přejetí prstem na Snapchatu?

Jak název napovídá, poloviční přejetí je přejetí prstem po obrazovce, ale ne úplné. Tato skvělá funkce Snapchatu umožňuje uživatelům číst zprávy tajně, aniž by na to upozornili odesílatele.

Snapchat je platforma, která odesílatele informuje o všem, například o tom, zda si divák vaši zprávu prohlédl dvakrát, pořídil snímek obrazovky nebo si přečetl vaše zprávy.

Poloviční přejetí prstem však umožňuje divákům zprávy číst, ale Snapchat ani odesílatel se nedozví, že jste zprávu přečetli. Zajímavé, že?

Stává se to proto, že technicky vzato zprávu neotevíráte, Snapchat ji proto nedokáže rozpoznat, a proto odesílatele neupozorní.

Jak přejet prstem napůl v aplikaci Snap?

žena používá telefon

Použití techniky polovičního přejetí prstem na Snapchatu je chytrá technika tajného čtení zpráv. Proto je zbytečné na každou zprávu okamžitě odpovídat, protože vás odesílatel nebude soudit.

Tento trik používá mnoho lidí, kterým změnil pravidla hry a pomohl jim udržet si přehled o konverzaci na Snapchatu.

Při přejetí doprava však musíte být velmi opatrní, protože jediné špatné klepnutí způsobí, že odesílatel bude upozorněn, že jste zprávu přečetli.

Zde je jednoduchý a rychlý návod, jak zobrazit snap zprávu bez otevření a upozornění odesílatele:

  1. Otevřete Snapchat v telefonu se systémem iOS nebo Android a otevřete kartu chatu.
  2. Položte prst na ikonu profilu osoby, jejíž zprávy si chcete přečíst. Podržte nad ní prst, posuňte jej doprava a nepouštějte jej. Postupně se vám zpráva odhalí.
  3. Nyní si snap přečtěte, aniž byste jej otevřeli, a podržte na něm prst, pomalu přejeďte po zprávě doleva a zavřete okno chatu. Jakmile to plynule provedete, můžete si stále prohlížet "Nový chat" ve stejném chatu.

Důležité je, že metoda polovičního přejetí prstem na Snapchatu funguje pouze u textových zpráv. Stejný trik jsme vyzkoušeli i u Snapů, ale nedopadl stejně. K tomu vám tato funkce pomůže při čtení textových zpráv, nikoli snapů.

Vidí vás lidé, když přejedete prstem napůl?

Po zavedení této funkce se začaly objevovat diskuse o tom, zda lidé vidí vaše poloviční přejetí prstem, i když máte účet Snapchat Plus.

Odpověď je jednoduchá: "Ano. Na účtu Snapchat Plus můžete pomocí techniky polovičního přejetí prstem zjistit, zda divák vaši zprávu viděl.

Zde je návod, jak to můžete udělat v několika málo krocích v aktualizaci Snapchat half swipe:

  1. Přejděte do Nastavení na svém účtu Snapchat Plus.
  2. Povolte funkci "peek-a-peek".
  3. Po aktivaci se u konkrétní konverzace zobrazí ? smajlík, který označuje, že zpráva byla zobrazena pomocí možnosti polovičního přejetí prstem.
  4. Tato funkce umožňuje zobrazit poloviční přejetí pro skupinové a individuální chaty.

Náš tým tuto funkci již nějakou dobu testuje a můžeme vás ujistit, že při použití této možnosti nahlížení dostanete na Snapchatu poloviční upozornění, že si vaši zprávu tajně přečetla jiná osoba. Můžete to zachytit pouze tehdy, pokud aktivně kontrolujete svůj kanál chatu, zatímco druhá osoba nahlíží.

Funkce je k dispozici jak pro skupiny Snapchat, tak pro jednotlivé chaty; není však uvedeno, který člen skupiny nahlédl do zprávy ve skupinových chatech. Očekává se, že budoucí aktualizace aplikace Snapchat budou obsahovat vylepšení této funkce.

Jak číst zprávy ze Snapchatu, aniž by o tom věděli? 100% Pracovní metoda!

Snapchat je aplikace sociálních médií s mnoha funkcemi, jako je vytváření vlastního avatara, přidávání filtrů, hudby atd. Při odesílání zpráv přátelům a rodině automaticky kontrolujeme, zda si je přečetli.

Někteří lidé se však mohou ptát: funguje ještě poloviční přejetí prstem? Za tímto účelem jsme přišli na fantastickou aplikaci, která bude 100% fungovat!

Instalace aplikace Snapchat Spynger

spynger snapchat tracker

Stáhněte si aplikaci Snapchat Spy a sledujte telefon svého partnera, aniž by o tom věděl. Pomocí této aplikace můžete číst jejich chaty, kontrolovat, jaký druh médií konzumují, a historii jejich zpráv.

Kromě toho můžete pomocí této aplikace kontrolovat i další aplikace, například Facebook, WhatsApp, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Instagram, Hangouts a Discord.

Jak nainstalovat Spynger pro čtení snapu bez otevření?

Synger je váš skrytý špionážní nástroj pro iOS a Android. Jedná se o univerzální aplikaci pro vzdálené sledování aktivit cílových zařízení. Dokáže ovládat chytré telefony a tablety. Nejlepší na tom je, že umožňuje uživatelům přístup k telefonu jejich milované osoby bez ohledu na polohu.

Chcete-li do telefonu nainstalovat aplikaci Spynger, postupujte podle níže uvedených kroků:

Krok 1: Instalace aplikace Spynger

Poté přejděte na webovou stránku Spynger a vyplňte požadavky, například kde chcete aplikaci stáhnout a k čemu ji chcete použít. Kromě toho zapněte skrytý režim, pokud chcete, aby vás cílové zařízení nezjistilo. Nyní si vytvořte účet.

Krok 2: Přihlášení k odběru 

Jakmile si vytvoříte účet, předplaťte si plán, který vyhovuje vašim potřebám.

Krok 3: Poskytnutí pověření

Po přihlášení k odběru konkrétního balíčku zadejte aplikaci přihlašovací údaje cílového zařízení, do kterého chcete tuto aplikaci nainstalovat.

Krok 4: Sledování aktivit

Po instalaci aplikace do obou zařízení se můžete přihlásit do cílového ovládacího panelu a sledovat jejich aktivity.

Závěr

Snapchat je vynikající aplikace sociálních médií, která uživatelům umožňuje být kreativní a zábavný. Pomocí aplikace Spynger nyní můžete číst zprávy ze Snapchatu, aniž by o tom věděli, a zachovat si tak své soukromí.

Spynger je aplikace, která uživatelům pomáhá sledovat aktivity jejich blízkých, například číst jejich zprávy, číst snímky bez otevření, kontrolovat protokoly hovorů a přistupovat k jejich fotoaparátům, aby byli v bezpečí. Vždy je nejlepší sledovat své blízké, aby byli v bezpečí.

Patrice Sol je uznávaná autorka, která se specializuje na odhalování podvodníků a skrytých pravd. Díky svým rozsáhlým zkušenostem soukromého detektiva a pronikavému vhledu do lidské psychologie se Patrice zdokonalila v rozplétání složitých sítí lží.

Zanechat odpověď:

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Skrytý záznamník obrazovky
Ať už dělají na WhatsApp, Snapchatu, Instagramu, Facebook Messengeru, Telegramu nebo Skypu cokoli, dozvíte se o tom pouhým přihlášením ke svému účtu.
Začněme
obrázek banneru
cs_CZCzech